Senin böyle bi sorun sorman beni üzdüJouRney yazdı:Bir şey sormak istiyorum. Benim " Journey ve Iılmagıclıl " adlı iki karakterim var.
" Iılmagıclıl " karakterimin ismini değiştiricem.
Örneğin, " JOURNEY " yapmak istiyorum ama sanırım böyle bir şey olmuyordu değil mi, aynı ismi içerdiğinden ?
" Journey " adında bir karakter, sunucuda varken ismimizi " JOURNEY " yapamıyoruz yani ?
Karakter Adı Değiştirme Dükkan'da!
Re: Karakter Adı Değiştirme Dükkan'da!
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
Yaa aslında bildiğim bir şey, neden sorma gereği duydum bilmiyorum. İnsan yine de emin olmak istiyorHaRuNN yazdı:Senin böyle bi sorun sorman beni üzdüJouRney yazdı:Bir şey sormak istiyorum. Benim " Journey ve Iılmagıclıl " adlı iki karakterim var.
Örneğin, " JOURNEY " yapmak istiyorum ama sanırım böyle bir şey olmuyordu değil mi, aynı ismi içerdiğinden ?
" Journey " adında bir karakter, sunucuda varken ismimizi " JOURNEY " yapamıyoruz yani ?ops:
Sizi neden üzdü, anlamadım :roll:
2009-2013
"Genç Bilgililer" grubundasın ondan olabilir.JouRney yazdı:Yaa aslında bildiğim bir şey, neden sorma gereği duydum bilmiyorum. İnsan yine de emin olmak istiyorHaRuNN yazdı:Senin böyle bi sorun sorman beni üzdüJouRney yazdı:Bir şey sormak istiyorum. Benim " Journey ve Iılmagıclıl " adlı iki karakterim var.
" Journey " adında bir karakter, sunucuda varken ismimizi " JOURNEY " yapamıyoruz yani ?ops:
Sizi neden üzdü, anlamadım :roll:
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Fuar dan aldığımız isim değiştirme kodlarında bu yapılamıyordu.Lathander yazdı: ( en az 3 en fazla 16 karakter, ÖR: Önceki isim Journey ise bu ismi isimlendirme kurallarından bağımsız olarak JourneY şekilnde değiştirebilirsin. )
Bu yüzden Aynı ismi büyüklü küçüklü yapmak için 2 epin harcamıştık.
Bu gelen epinler daha kullanışlı olmuş. Hayırlı olsun
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Hayırlı Olsun Stokların bitince dükkan a geleceğini arkadaşlara defalarca ikaz etmiştim forumda konu açıyorlardı ve stoklar bitti dükkana geldi Bu güzel oldu sırada ki yeniliğinizi ip ile çekiyorum ....
iyi forumlar.
iyi forumlar.
HarunYILMAZ yazdı:Fuar dan aldığımız isim değiştirme kodlarında bu yapılamıyordu.Lathander yazdı: ( en az 3 en fazla 16 karakter, ÖR: Önceki isim Journey ise bu ismi isimlendirme kurallarından bağımsız olarak JourneY şekilnde değiştirebilirsin. )
Bu yüzden Aynı ismi büyüklü küçüklü yapmak için 2 epin harcamıştık.
Bu gelen epinler daha kullanışlı olmuş. Hayırlı olsun
atabey yazdı:HayırJouRney yazdı:Bir şey sormak istiyorum. Benim " Journey ve Iılmagıclıl " adlı iki karakterim var.
" Journey " adında bir karakter, sunucuda varken ismimizi " JOURNEY " yapamıyoruz yani ?
Selam arkadaşlar,JouRney yazdı:Bir şey sormak istiyorum. Benim " Journey ve Iılmagıclıl " adlı iki karakterim var.
Karakter adınızı dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Bu değişiklik Fuar günü yapılmıştı. Arif ismini aynı ismi değiştirmeden ArİF aRİF arİF gibi büyüklü küçüklü yapabilirsiniz.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
En çok isteyen sendin forumdaNevizade yazdı:İŞTE BU SONUNDA! ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK SAĞOLUN OLEY BE![]()
2009-2013
Evet çok istedik sonunda gerçekleşti akçeleri bile hazırlamıştım sonunda gerçek oldu yönetime bir kez daha teşekkürlerJouRney yazdı:En çok isteyen sendin forumdaNevizade yazdı:İŞTE BU SONUNDA! ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK SAĞOLUN OLEY BE![]()
![]()
Hayırlı olsun..

Karakter Adı Değiştirme hayırlı uğurlu olsun.Sonunda dileğimiz gerçekleşti yönetime bu çalışmalarından dolayı tebrik ederim.Teşekkürler.
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth