SANCAK KADİM HİDRA'YLA 25 DK TANGO YAPTI:)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Alperistan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: SANCAK KADİM HİDRA'YLA 25 DK TANGO YAPTI:)

Mesaj gönderen Alperistan »

daywalker yazdı:alperin yazısının üzerine bi cevapta ben gönderiyim
ikinci sefer kesilememesinin sebebi bencillik değildi
hidra taktiği biliyosunuzki önden bi savaşçı yem olarak verilir, hidra ona vururken diğerleri
skil kullanmadan dalarlar böylece kimse hasar almaz
ancak ilk kesişten sonra sizin grup daha ne olduğunu anlamadan kudret bile dolduramadan gitti daldı
önden yem verilmedi, hidra orda gördüğü herkese dalıyodu
defalarca ben ve diğer arkadaşlar yazdık bu şekilde kesemezsiniz diye
sizde ısrarla hadi dalın destek olun yazdınız
neye destek olucazki hidra öle karambole KESİLMEZ
önden demiri yem olarak vermeniz lazımdı yapmadınız

hidranın ikinci sefer kesilememsinin tek sebebi budur
başkada sebep aramayın

arkasim biseyler sölemissin ama bos konussmussun kadimin cani 50 ye düsene kadar kime daldii önemli diil o kadarda önemli olan cani 50 ye düstükten sonra tek kisiye dalmasi yani ates atmaya basladiktan sonra yoksa taktigi bulanlardaniz sen kafani yorma... o yüzden cani 50 ye düsene kadar daldinizmi hayir demekki asil kesmeyi bilmeyen biz deilmisiz sadece ilk bizim vurmamizi yediremeyenler oldu kendine o kadar..
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Kadim Hidra Kesim tanıtımı Video _ SANCAK _

Kod: Tümünü seç

http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-kadim-hidra/1590651
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Alperistan yazdı: arkasim biseyler sölemissin ama bos konussmussun kadimin cani 50 ye düsene kadar kime daldii önemli diil o kadarda önemli olan cani 50 ye düstükten sonra tek kisiye dalmasi yani ates atmaya basladiktan sonra yoksa taktigi bulanlardaniz sen kafani yorma... o yüzden cani 50 ye düsene kadar daldinizmi hayir demekki asil kesmeyi bilmeyen biz deilmisiz sadece ilk bizim vurmamizi yediremeyenler oldu kendine o kadar..
aynı yöntemden bahsediyoruz ikimizde
canı 50 ye indikten sonra tek kişiye dalmasını sağlamak için ilk baştan bi süre demirin vurması lazımdı
nitekim canı 50 nin altınada indi
sonuç ne oldu, demirden başka herkese daldı, demir o kadar savaş narası kışkırtma attıysada ona dönmedi
zaten farkındaysan o esnada bende vuruyodum yani yardım ediyodum yargısız infaz yapma
ben gayet normal bi üslüpta yazımı yazdım, sendende aynısı beklerdim ama hemen hakarete girmişsin
sonuçta hata ortadaydı, ik baştan belli bi süre demirin vuruş yapıp kendine kilitlenmesini sağlaması lazımdı
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

hadi bakalım gene sancağın farkını gösterdik en iyi sunucu sancak aksini belirten çıksın hadi gördük 1 lvl charlarla gelip bizle dalga geçenleri hadi sıra bizde siz kaç DAKİKADA KESTİNİZ dicez onlar artık saati dakikaya çevirip söyleyecekler bize

HELAL OLSUNNNN
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Daha şimdiden böyle olursa ilerde gelicek yaratıklarda ne tür bi kaos olur belli olmaz ama bizi daha iyi ve daha Yeni Yetenekler;
ResimResimResimResim
ResimResimResim
Yeni Materyaller ; Resim ResimResim ResimResim Resim
Birbirinden Yeni Silahlar ; Resim ResimResimResim
Şuanda Kadim'den sitem edenlere ondan zor yaratıklarlar ;ResimResimResimResimResim
Ve Bilinmezlerle ;Resim

Gelecek Bizi bekliyor...
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
volkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen volkan »

Arkadaslar öncelıkle hayırlı olsun ....
Meran sunucuundan katılkıyorum kesılme yoNtemını kesen gruplardan bırı ekleye bılrıse cok yıı olur 25 dakıka gercekten rekor bı sure...

Iyı forumlar Choosensxwanted
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Tebrikler.
Kullanıcı avatarı
elagance
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen elagance »

Arkadaşlar neyi anlatmaya çalışıyorsunuz çözmüş değiliz ama kimseye haksızlık yapmak veya biz yaptık demez düşmez ne demirhan nede ata loncası kesmiştir onu kızılyangın goldşifa yarar bunlarmı kesti sanıyorlar kadimi kendileri yaptı doğrudur resimlerde olan isimlere bakın her şey orta ata loncasından üç tane adam var onlar kesmiş ne diyim helal olsun hepsi sağ olsun var olsun kendilerinden başkalrına yardım edemedikleri için biz her zaman yardıma devam edeceğiz hiç bir zamanda bazılarının yaptığı gibi görev bitince oyundan çıkmayacağız sayglılarla fazla söze gerek yok fotolardaki görüntü tüm tabloyu anlatıyor saygılarlar ..
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
Arkadaşlar gerek oyun olsun gerekse gerçek yasantı birlik beraberlik olmadan hiç bir başarı sağlanamaz. Daha fazla söze gerek hep beraber daha ileriye.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
earlyblood
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen earlyblood »

o qun dendı kı zaR ataLım..2. grup oyle belırlensın.. ben grubum adına attım 100 geldı sansımıza.. o kadar sahıt war. sonra hemen yan cızıldı 1 tane pence ıcın herkes kısılıqının ne oldunu gostermıs oldu.. Bız daldık onca lodos oturdu yardım etmedı sadece ızledı.. Serefsız dedklerı arzlar yardım ettı,kımın adam olduqunu Row lar ve Affairs gösterdı..Aralarında kendı gorevlerı yapılırken ben ve arkadaslarımın yardım ettiği abı dedıgımız ınsanlar da wardı..Canınız saolsun enınde sonunda kesıcez ama kımın ne mal oldunu boyle durumlarda orenıoruz yawas yawas.. Bız keserken yardım etme ayagına gelıp bılerek ölenler ve hıdranın canının artmasına sebep olanlara en guzel dıleklerımı ıletıorum zaten ;)
Chesterlp
-------------------------
Chesterllp
Byxklibl
Earlyblood

Çocuk oLsam yeniden sadece düştüqüm için acısa içim,kaLbim; çok koştuqum için çaRpsa sadece..

“Genel Sohbet” sayfasına dön