Bize de gel Miktar 150 binSHooT yazdı:Emin ' i iyi tanıdım demişsinYeterince iyi tanıdıysan bunu boyle bırakmayacagımıda bılırsın?
haftasonu gelıyorum bılıyorsunuz mıktarı sen belırle ? büyücümle gelıyorum.. hangı karakterle geldıgın farketmez?
bu vs yı halıl atmıs ama arkasındayım onun, cumartesı savascıya savascı rovansınıda atalım?mıktarı yıne sen belırle?
EmıN.
ChoosensxSıRTLaN 5__0 MeGaxHuReyR
Re: ChoosensxSıRTLaN 5__0 MeGaxHuReyR
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbummmmmmbummmmmmmm golllllllllllllllllll gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllllll Merandaki nicklerim = )
AZRAİL grubu
Ben konuşmadıkça Meran Susmaz !
AZRAİL grubu
....
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
Diş' e diş , kan' a kan
Haram yoldan kazandıgın ıtemlerlemı yenıp koyuyorsun foruma ?

Haram yoldan kazandıgın ıtemlerlemı yenıp koyuyorsun foruma ?

Megax ler seni bu fotoğraflardan sonra hala loncada tutarsaSHooT yazdı:Diş' e diş , kan' a kan![]()
Haram yoldan kazandıgın ıtemlerlemı yenıp koyuyorsun foruma ?![]()
Diş ' e Diş , Kan'a Kan
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbummmmmmbummmmmmmm golllllllllllllllllll gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllllll Merandaki nicklerim = )
AZRAİL grubu
AZRAİL grubu
Fotograflarda ılgını ceken ne oldu anlaymaadım? kımın neden benı loncada tuttugu senı yakından uzakdan ılgılendırmez
kı fotolarda bısey yok
abuk subuk nıcklerle forumda satasıyorsunuz oyunda cıksanıza karsıma
tamam biraz yukarıyı oku 150 bin ine vs teklif ettik sanaSHooT yazdı:Fotograflarda ılgını ceken ne oldu anlaymaadım? kımın neden benı loncada tuttugu senı yakından uzakdan ılgılendırmezkı fotolarda bısey yok
![]()
AZRAİL grubu
AZRAİL grubu
GOLGOLGOL yazdı:tamam biraz yukarıyı oku 150 bin ine vs teklif ettik sanaSHooT yazdı:Fotograflarda ılgını ceken ne oldu anlaymaadım? kımın neden benı loncada tuttugu senı yakından uzakdan ılgılendırmezkı fotolarda bısey yok
![]()
![]()
Sen kımsın ?
ALLAH ' ın Bir Kul ' uSHooT yazdı:GOLGOLGOL yazdı:tamam biraz yukarıyı oku 150 bin ine vs teklif ettik sanaSHooT yazdı:Fotograflarda ılgını ceken ne oldu anlaymaadım? kımın neden benı loncada tuttugu senı yakından uzakdan ılgılendırmezkı fotolarda bısey yok
![]()
![]()
Sen kımsın ?uyduruk nıcklerın arkasına saklanma esas nıckını belırt
![]()
AZRAİL grubu
AZRAİL grubu
GOLGOLGOL yazdı:ALLAH ' ın Bir Kul ' uSHooT yazdı:GOLGOLGOL yazdı:tamam biraz yukarıyı oku 150 bin ine vs teklif ettik sanaSHooT yazdı:Fotograflarda ılgını ceken ne oldu anlaymaadım? kımın neden benı loncada tuttugu senı yakından uzakdan ılgılendırmezkı fotolarda bısey yok
![]()
![]()
![]()
:!:
Kım oldugunu gayet ıyı bılıyorum
benim çarım 49 lvlSHooT yazdı:GOLGOLGOL yazdı:ALLAH ' ın Bir Kul ' uSHooT yazdı:GOLGOLGOL yazdı:tamam biraz yukarıyı oku 150 bin ine vs teklif ettik sanaSHooT yazdı:Fotograflarda ılgını ceken ne oldu anlaymaadım? kımın neden benı loncada tuttugu senı yakından uzakdan ılgılendırmezkı fotolarda bısey yok
![]()
![]()
![]()
:!:
Kım oldugunu gayet ıyı bılıyorumDestege mesaj at çarını belkı getırırler
Keske sıldırmeseydım
AZRAİL grubu
AZRAİL grubu