İşte çok güzel bir haber , hala sağ duyulu insanların olduğunu görmek güzelNerull yazdı:Bildiğiniz gibi sunucular arası karakter transferi ürünü, karakter adı değiştirme de içerdiğinden 4995 akçeye satılmaktadır.
Karakter adı değiştirme almış oyuncularımızı düşünerek, Karakter Adı Değiştirme Hakkı almış/kullanmış oyuncularımız için Sunucular Arası Karakter Transfer Hakkı 2995 Akçe olacak şekilde güncellenmiştir!
Bu değişiklik sebebiyle Sunucular Arası Karakter Transferi ürününü bu güncellemeden önce 4995 akçeye almış ve daha önce karakter adını değiştirmiş oyuncularımıza da 2.000 Akçe iade edilmiştir.
Tüm oyuncularımızın bilgisine sunarız
Sunucular Arası Karakter Transferi'nde Güncelleme
Re: Sunucular Arası Karakter Transferi'nde Güncelleme
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Sayın Lathender , Nerull ve diğerleri..Nerull yazdı:Bildiğiniz gibi sunucular arası karakter transferi ürünü, karakter adı değiştirme de içerdiğinden 4995 akçeye satılmaktadır.
Karakter adı değiştirme almış oyuncularımızı düşünerek, Karakter Adı Değiştirme Hakkı almış/kullanmış oyuncularımız için Sunucular Arası Karakter Transfer Hakkı 2995 Akçe olacak şekilde güncellenmiştir!
Bu değişiklik sebebiyle Sunucular Arası Karakter Transferi ürününü bu güncellemeden önce 4995 akçeye almış ve daha önce karakter adını değiştirmiş oyuncularımıza da 2.000 Akçe iade edilmiştir.
Tüm oyuncularımızın bilgisine sunarız
Neden yaptığınız her güncelleme veya yenilikten sonra yaptığınız o güncelleme/yenilik ile ilgili bi güncelleme daha yaaprsınız ki anlamış değilim .Bu hep böyle olmuştur .Kadim eklentisi geldiğinde de grub bölgeleri geldiğin de de sivas kangalı geldiğin de de vs vs .Sizin test oyuncularınız yok mu veya yetersiz mi ki yaptığınız her güncellemeden sonra bir daha o güncelleme ile ilgili bir güncelleme daha yapmak zorunda kalıyorsunuz .Ve ya siz bu yapacağınız güncelleme ile ilgili öncesinde etraflıca düşünmüyormusunuz .Beyin fırtınasıdır istişaredir yapmıyomusunuz bunları.Tabir-i caizse bodoslama mı yapıyorsunuz güncellemeyi.Bir yeniliği getirmeden önce nasıl bir hata verebilir , ne gibi sorunlar çıkabilir , açıkları varmıdır deyip tartışmıyomsunuz hiç ? Artık bu amatörlükten kurtulun! Profesyonel gibi davranın! Bu yaptuğınız günceleme sonuçta biz oyuncular için iyi birşey ama böyle bi durumu/hatayı biliyorsunuz da göz boyamak için mi adeta oyunculara bakın sizi düşünüyoruz demek için mi sonradan böyle düzeltmeler yapıyorsunuz?
Nedir amacınız gayeniz ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
NİHAT, Öncelikle seni ve bunu düşünen yönetimi tebrik ederim.
Üzülerek demek istediğim bir konu vardır, Hâlen anlayamadığım.
Buğrahan[Buqrahan] Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
İsim Değiştirme E*pinini Dükkana Koyamamakta Neden Bu Kadar Israrcısınız ?? :?:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
O bu değilde şu isim paketi mobil ödeme yada akçe ile olsa çok güzel olacak..
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Biraz Pahalı Değil Mi Ya?Fazla Geldi Bana 4995 Akçe İçni ( x2 : 1.000 x1 2.500 x1 500 ) Akçe Almak Gerek Puf.
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Arkadaş şimdi adam 29 tl ye 3 aylık plus paket ve yanında ısım degıstırme e-pını almıs 3 aylık plus paket zaten 19 tl artan 10 tl değilmi? yanı 10 tl fazla odemısler buda demekkı ısım hakkı 10 tl !
sımdı ısım degıstırmıs bırı karakter transfer ederken 2995 akceye degısecek ben se 4995 akceye aradakı fark 20 tl ben neden 20 tl fazla odeyerek ısım degıstırrıken adam 10 tl odeyıp degısmıs oluyor burda haksızlık yokmu sevgılı (lethander
sımdı ısım degıstırmıs bırı karakter transfer ederken 2995 akceye degısecek ben se 4995 akceye aradakı fark 20 tl ben neden 20 tl fazla odeyerek ısım degıstırrıken adam 10 tl odeyıp degısmıs oluyor burda haksızlık yokmu sevgılı (lethander
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
- CapeLxxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
XxXszrXxX yazdı:İsim Değiştirme E*pinini Dükkana Koyamamakta Neden Bu Kadar Israrcısınız ?? :?:
GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** 
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bence çok gereksiz bir güncelleme...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!