Sonunda! Sunucular Arası Karakter Transfer

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Sonunda! Sunucular Arası Karakter Transfer

Mesaj gönderen Refresh »

PANU yazdı:Espriyi anlamıyorsan zırlama tosunum hayırdır sende aktarıcaktın herhalde 50 yi görünce stres olmuşsun =) Tartışmaya girme boşuna dalgana bak
Kardeşim bu konuda 4 5 tane gereksiz yorum yazmışsın.Birşeyler yazıyoruz ve cavabını bekliyoruz ama senin gibi gereksizler yüzüne yazdığımız ileti geride kalıyor ...
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Sayın Lathander..

Mobil ödemede akçe seçeneklerinin artması gibi bir durum olabilirmi ? Örneğin 1500 , 3000 , 5000 , 7500 akçe gibi..

Çünkü akçe alırken aradaki standart sms fiyatı yüzünden sorun yaşıyoruz. O standart sms e harcayacağım parayı tutup akçe alırım yine :)

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
PANU
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen PANU »

Sen belliki çok gereklisin Allah forumdan eksik etmesin seni =) dalgana bak
Şehrin azizleri

Resim
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

ISTANBULFATIHI yazdı:Evet hayırlı olsun diyelim , zararın neresinden dönersek kaRdır.

Ayrıca dediğim akçe miktarı %99 tuttu . :)
Aynen :D %99'unu tutturdun :D
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Nevizade »

LATHANDER diyelim ki bugün karakter transfer işlemine başvurdum yarın transfer olur , transfer oldugum sunucudan tekrar eski sunucuma geri dönebilirim dimi? bunu sadece isim kodu için yapabilirim inşallah böyle bişey yasak değildir?
Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Refresh yazdı:4995 akçe gibi büyük bir miktar olunca yazmamışsınız sayın lathender Kaç akçe olduğunu :D Normalde bu gibi yeniliklerde kaç akçe olduğu yazılırdı.
Diğer bi konuda İsim değiştirme hakkını bize bir lütufmuş gibi gösteriyorsunuz.Sanki bize verilmiş ekstra bir hak gibi gösteriyorsunuz göz boyuyorsunuz.O verdiğiniz isim değiştirme hakkı olmasa da sunucular arası transfer olabilseydi o zman bu bize verilmiş bir hak olurdu bir lütuf.Ama öyle değil isim değiştirme gibi bişey olmasa zaten sunucular arası transfer olmaz.Çünkü geldiğim sunucuda da aynı isimde karekter olabilirdi.Yani verdiğiniz isim değiştirme HAKKI (!) mecburiyettendir başka birşeyden değil.

Yaptığımız testler sonucunda oyuncularımız için en uygun sistem olarak bunda karar kılındı. Çünkü

Karakter taşımak istediğim sunucuda karakterimle aynı isimde bir karakter olsaydı karakter adımı değiştirmem gerekcekti.

İsim değiştirme hakklı İKV Özel Sürüm Kutu aldım. İsmimi değiştirdim. Ama o da varmış. Yani ismimi ne yapacağımı, karar verdiğim ismin sunucuda kullanıp kullanamyacağımı bilemeyecektim. Ayrıca Sunuculara arası karakter transfer sisteminde karakter adınızı değiştirmeniz şart değildir. Eğer yeni sunucunuzda karakter adınız kullanılmıyorsa, mevcut karakter adınızı koruyarak gidebilirsiniz.

İşte bu tip sıkıntıları biz testte kendimizi sizin yerine koyarak tespit ettik ve sizlerin aynı sıkıntıları yaşamaması için Sunucular arası karakter transfer sistemine karakter adı değiştirme seçeneğini de ekledik.

Not olarak ekleyim. Ayrıca bir Karakter Adı Değiştirme ürünü düşünmekteyiz.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

Refresh yazdı:4995 akçe gibi büyük bir miktar olunca yazmamışsınız sayın lathender Kaç akçe olduğunu :D Normalde bu gibi yeniliklerde kaç akçe olduğu yazılırdı.
Diğer bi konuda İsim değiştirme hakkını bize bir lütufmuş gibi gösteriyorsunuz.Sanki bize verilmiş ekstra bir hak gibi gösteriyorsunuz göz boyuyorsunuz.O verdiğiniz isim değiştirme hakkı olmasa da sunucular arası transfer olabilseydi o zman bu bize verilmiş bir hak olurdu bir lütuf.Ama öyle değil isim değiştirme gibi bişey olmasa zaten sunucular arası transfer olmaz.Çünkü geldiğim sunucuda da aynı isimde karekter olabilirdi.Yani verdiğiniz isim değiştirme HAKKI (!) mecburiyettendir başka birşeyden değil.
Sayın Lathender bu dediğime bi cevap yazabilirmsin?.O isim değiştirme bizden kaynaklanan bi sorun değil.Ben isim değiştirmke istemiyorum belki .İsim değiştirmeyi de içine katmışsınız dudak ucuklatan bi rakama aktarıyorsunuz.Zamanında ufkunuz geniş olsaydı farklı sunucularda aynı isimle karakter açmayı önlerdiniz.Bu durumda bu yaptığınız yenilikte çok daha ucuza olurdu.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Refresh yazdı:
Sayın Lathender bu dediğime bi cevap yazabilirmsin?.O isim değiştirme bizden kaynaklanan bi sorun değil.Ben isim değiştirmke istemiyorum belki .İsim değiştirmeyi de içine katmışsınız dudak ucuklatan bi rakama aktarıyorsunuz.Zamanında ufkunuz geniş olsaydı farklı sunucularda aynı isimle karakter açmayı önlerdiniz.Bu durumda bu yaptığınız yenilikte çok daha ucuza olurdu.

kardes karakterının adı kullanılıyor ise mecbur değişeceksin zaten az mantıklı düşün ;)
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

Lathander yazdı:

Yaptığımız testler sonucunda oyuncularımız için en uygun sistem olarak bunda karar kılındı. Çünkü

Karakter taşımak istediğim sunucuda karakterimle aynı isimde bir karakter olsaydı karakter adımı değiştirmem gerekcekti.

İsim değiştirme hakklı İKV Özel Sürüm Kutu aldım. İsmimi değiştirdim. Ama o da varmış. Yani ismimi ne yapacağımı, karar verdiğim ismin sunucuda kullanıp kullanamyacağımı bilemeyecektim. Ayrıca Sunuculara arası karakter transfer sisteminde karakter adınızı değiştirmeniz şart değildir. Eğer yeni sunucunuzda karakter adınız kullanılmıyorsa, mevcut karakter adınızı koruyarak gidebilirsiniz.

İşte bu tip sıkıntıları biz testte kendimizi sizin yerine koyarak tespit ettik ve sizlerin aynı sıkıntıları yaşamaması için Sunucular arası karakter transfer sistemine karakter adı değiştirme seçeneğini de ekledik.

Not olarak ekleyim. Ayrıca bir Karakter Adı Değiştirme ürünü düşünmekteyiz.
Demek istediğim şu bu isim değiştirmeyi de işin içine katıp olayın bu kadar pahalı olması.Yani isim değiştirme olmasaydı yine bu kadar pahalı olacakmıydı olmucaktı .Benim sormak istediğim bu o erdiğin isim değişitirma hakkı bir mecburiyetten gelmektedir bunun ceremesini niye biz çekiyoruz.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
HaRuNN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen HaRuNN »

Karakter Adı Değiştirme Dükkana gelirse en güzeli bu olacaktır emin olun .
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS

Mahşer’in her deliğine giren,

Bir avuç çılgından biri

TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”

Emekli{REHBER}
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön