LATİFİ OLANLAR BAKSIN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: LATİFİ OLANLAR BAKSIN

Mesaj gönderen justine »

Buqrahan yazdı:
lSuSTuRunl yazdı:
Buqrahan yazdı:
lSuSTuRunl yazdı:Artık latif çöp oldu.Ayı geldıkten sonra şifacılar rahatlıkla şifa yetmezlıgınden oluyor.Bunu da en kolay ecel getıren saglıyor.Yok latıf ıyıymış falan ınanma ecel ıyıdır.Ama latıfınde ıse yaradıgı noktalar var Isık setın var ise.Ama benım tercıhım ecelden yana

Evet, Bu konu da sana hâk veriyorum; Fakat şunu unutmaman gerekiyor. Yukarı da yazmış olduğum gibi:
Buqrahan yazdı:Yetenek Dizilimi eğer o yetenek dizilimi'ni ayarlayabilirsen ve yetenekleri üstüne göre de yaparsan.
demiş olduğum gibi. Eğer Yetenek Dizilimi'ni doğru ayarlarsan örneğin;
:arrow: Durdurma 15
:arrow: Dikkat Dağıtma 15
:arrow: Ofansif 15
:arrow: Ağır Vuruş 15
:arrow: Sert Vuruş 15
:arrow: Depar 15

Yaparsan ve elinde LATİF olursa. Dikkat atarsın, şifacıya, sonra canı 70e indiği zamanda, Depar atarsın ve iyice canı azaldıktan sonra CKsı kalmadıktan sonra da Durdurma atarsın ve RAHATLIKLA şifacıyı yere serebilirsin, burada önemli olan iş ise elindekinin ne kadar önemli olduğu değil. Yeteneklerini ne kadar iyi ayarlayabildiğindir...

Buğrahan[Buqrahan] Sevgiler ve Saygılar.

İyi Forumlar.
1,5 senedir ecel ve latıf kullanıyorum deparla sıfacı kesmedım yanlıs soyledın heralde acar mısın kardeşim :)

Tabiki de açayım. Orada demek istediğim şifacı'yı daraltıyorsunuz ve kaçıcak pek yeri kalmıyor siz orada vururken yönünü şaşırtırsanız, taktik oynarsanız, gideceği yönü şaşırabilir ve tıkladığı zaman gideceği noktaya değilde sizin üstünüze tıklayabilir ve bu sonuçta durmuş olur ve siz o dururken ona saldırırsınız sonra da son CK'sını bastıktan sonra canıda 70den aşağı olmuştur, büyük ihtimalle, Durdurma'yı atarsınız eğer şansınızda varsa ; " Zihin Tutulması! " gerçekleşirse daha rahat kesmiş olursunuz...

Sen Zihin Toplamaya 15 verme üstünde Ruh kalkanı , Çağrı yeteneği ve Zehir büyüsü ile 1 şifacı dahi yatıramazsın.. Hele ki bozayın da yoksa vay haline.. Şifacı elindeki asayı çıkarıp tekme tokat keser seni..
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen nuriali68 »

Yorum yazan ve benmi bilgilermeye çalışan herkeze taşekkür ederim ben gb lere cok giriyorum ışık zırh kritik verior yüc halit ayak var yüc halit mor pant var kolye yüzükte halit yapacam ve latiifi üreteceğim tekrar teşekkürler iyi forumlar...
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

GB'lerde Latif'miş bilmem neymiş hepsi koca bir yalan.
Gerçek bir tank asla hayvanı önüne alıp ofansif bir savaşçı gibi beklemez, yerinde durmaz sürekli hareket eder ki şifacısına ve grubuna yardımı dokunsun. Onun yerine al bir farabi papağan da en azından canın artar. Zaten hayvanın başında bekliyorsan gerçek tank değilsindir.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen nuriali68 »

ben vurda latifi olanlar bilgilendirsin yazdım sen bana farabi papağan al grubuna faydan olur diorsun :S
#DirenİKV
Cullen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Cullen »

lSuSTuRunl yazdı:Artık latif çöp oldu.Ayı geldıkten sonra şifacılar rahatlıkla şifa yetmezlıgınden oluyor.Bunu da en kolay ecel getıren saglıyor.Yok latıf ıyıymış falan ınanma ecel ıyıdır.Ama latıfınde ıse yaradıgı noktalar var Isık setın var ise.Ama benım tercıhım ecelden yana
amacım tartışma yaratmak değil ama latif kullandınmı yada sağlam bir şifa ile ws attınmı arkadaşım ben ws attım eminönü sunucusunda geçmişolsun diye sağlam bir şifacı var ws teklif ettim benden önce gözümün önünde ecelli bi savaşçıyı hiç zorlanmadan yatırdı bende ayı 15 puan ilk ayıyı açtım ve sadece sert vuruş yaparak şansa bakın şansa diyorum yendim canım 10 15 civarı bişeydi kendisi rövanş teklif etti kabul ettim ve beni yere serdiğinde enerjisi 65 70 civarı kudreti 70 80 civarıydı sağlam şifacıyı yenmek kolay değildir işin biraz şans işidir elimde bu ws yi atarken yücelen plevne yükseltilmiş papağan vardı henüz latifimi üretmemiştim.
Benim şahsi görüşümde çemberlitaşta savaşçıya çok ihtiyaç olacak ve latifte ecelden daha çok işe yarayacak.
Üretecek arkadaşlar latif hakkıda merak ettiklerini bana yazarlarsa cevaplayabilirim herkeze iyi forumlar
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur

“Genel Etkileşim” sayfasına dön