''Zaman Loncası Güncel Kadro Ve Lonca Alımları'' konusu 40. sayfadan Alıntıdır**
Sekox yazdı:
Biz Her Zaman vardık amaa sadece Çok kişi yoktu Bilmem zırh düşmüodu Loncaya sanırım artık şansımızı açıldı İlk burhan zırh aldı snr büyüde ben İlk zırh savaşçı aldım snr Zamanxkötü İnşlh dahada olucak şansımız yok ama son derece sağlamız burhan serkan ve emre gerçekten güzel lonca kurdular ben loncamdan gayet memnunum Kimse başkanıyla benim gibi samimi olacagını sanmıyorum bu lonca gerçekten süper yani akıl alamaz serkan hele kardeşim tatlısı acısı emre burhan ayrımıcılık olan lonca çok ama Zamanxteam her zaman olucak oyunda ya sonuna kadar ZAMANXT€AM yada Kıyamet kopana kadar ...**** MegaxT€#@!? yeri ayrıdır ....
ben bir şey söylemiyorum her şey açık!
'''Serkan haklı dağılınn!'''
/PHaeTon(^)/xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Mahir sende hep aynı şeyi gösterion sıktınız sadece ben burhana her konuda açtıgı lafı gösterdim artık susçagı yerden hala konuşuor mahir sende herşeye atlama sazan olma yani burhan ben sen degilim bu arada kendimi kaptıram günde 2 3 saat oynarım hafta sonları daha fazla belki ama rahat ol sen pisikolaga ihtiyacım yok ama senin için tanıdıklarım var demişsin bana gerekmez sen yeterki seyanslarını aksatma
Gerçekden yazık be sana sen önce kimsin onu bi bil benim sayemde bi yerlere geldin hala çocukca kuruntuların var normalde sana laf yetiştiricek kadar alçak değilim ancak haddini bileceksin sana bu oyunu dar ederim ufaklık
Burhan güldürme beni ya bana laf attılarmı sus derken sana hırsız dedilermi her zaman tartışırdın bu arada dar ederim derken kendini kral sanmışsın şimdide çok büyük hissediorsun
KRALL SENSİN MERAN SENİN TAMAM HERŞEYİ SEN EN İYİ YAPARSIN HERŞEYİ ...