Görsel Tarzında renkli bişiler olabilirmiJouRney yazdı:Bu tarz sürprizleri hazırladığınız için teşekkür ederiz..
Fahri Bey'den dediğine göre "Ceket, Eldiven, Pantolon veya Ayakkabı" olabilir. Merak şimdiden başladı
Pahada hafif ama mâna da çok kıymetli bir şey...
Teşkilat'ta Bayram hazırlıkları...
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Teşkilat'da Bayram hazırlıkları...
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
bence buluşma hatırası sadece bir tahmin
Aynısını bende düşünmüştüm ama, pek sanmıyorum...MeLankoLkBanyemS yazdı:Ya buluşma hatırası pantolon + ceket , Epe desem ?
2009-2013
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
MeLankoLkBanyemS yazdı:Ya buluşma hatırası pantolon + ceket , Epe desem ?
Güleriz
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Paha olarak ne demek istemiş acaba oyun parası mı veya karakterin gücüne etkisi olarak mı ? Bu yazımdan sonra Buluşma Hatırası ve Sobee'nin Takdiri Epe oyun parası ile pahalı eşyalar gelmeyebilirler gibi gibi.JouRney yazdı:Aynısını bende düşünmüştüm ama, pek sanmıyorum...MeLankoLkBanyemS yazdı:Ya buluşma hatırası pantolon + ceket , Epe desem ?
Paha derken " Oyun Parası " anlamında söylendi sanırım. Az önce İKV Destek Ekibi'nden bir arkadaş ile görüştüm, " Buluşma Hatırası gibi bir şey mi " diye sordum. O kadar uçmayın dediMeLankoLkBanyemS yazdı:Paha olarak ne demek istemiş acaba oyun parası mı veya karakterin gücüne etkisi olarak mı ? Bu yazımdan sonra Buluşma Hatırası ve Sobee'nin Takdiri Epe oyun parası ile pahalı eşyalar gelmeyebilirler gibi gibi.
2009-2013
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
JouRney yazdı:Paha derken " Oyun Parası " anlamında söylendi sanırım. Az önce İKV Destek Ekibi'nden bir arkadaş ile görüştüm, " Buluşma Hatırası gibi bir şey mi " diye sordum. O kadar uçmayın dediMeLankoLkBanyemS yazdı:Paha olarak ne demek istemiş acaba oyun parası mı veya karakterin gücüne etkisi olarak mı ? Bu yazımdan sonra Buluşma Hatırası ve Sobee'nin Takdiri Epe oyun parası ile pahalı eşyalar gelmeyebilirler gibi gibi.![]()
Sen gül ki dünya gülsün Ümmü GülsümISTANBULFATIHI yazdı:MeLankoLkBanyemS yazdı:Ya buluşma hatırası pantolon + ceket , Epe desem ?
Güleriz![]()
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
23 Nisan ı andıran özel kıyafetler sadece o gün alınabilecek Arkadaşlar sanırım
Benim de tahminim bu yönde. Umarım böyle bir şey olur..YasinKocamanca yazdı:23 Nisan ı andıran özel kıyafetler sadece o gün alınabilecek Arkadaşlar sanırım
2009-2013