Asım abey her konuya yorum yapsın diyenler içeri :D

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ALACAXXXKARANLIK
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Asım abey her konuya yorum yapsın diyenler içeri :D

Mesaj gönderen ALACAXXXKARANLIK »

asim3428 yazdı:Yeniçerix loncasından seni atanların içinde bende vardım koçum ;) Niye atıldığını zaten yazmışsın inanmayanlar
Yeniçerixkılıç - Yeniçerixavşar - Durmuş - Yasin ve o zamanlarda işte yönetim ve loncada aktif olan herkeze sorabilir ;)

Kaç kuruşluk adamsın ki sen kardeşim dediğin adamın çarına gözünü dikiyosun ..
#@!? loncasınada çarınada oLm sen oyunla çarla kafayı bozmusun onu bunu bırak yok loncadan attırma yok adam değilsin sen nesin lan ? kodumun eşşa
Bana Değer Vereni,Bana Saygı Duyanı Hayatıma #@!? ...
Bana Kafa Tutanı,Beni Arkamdan Vuranın HAYATINA SOKARIM ...
...xXKaFCıXx...
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Asım abey her konuya yorum yapsın diyenler içeri :D

Mesaj gönderen asim3428 »

Seni loncadan atan kişilerden biri ben iken neyin kafasını yaşıyon sen ? Oyunla kafayı bozsam 7/24 oyunda olurdum ve bütün çarlarımda Şaheser + üstleri ful olurdu ;) Ama uzun zamandır ilk defa dün girdiğimi görenler biliyo ki yinede giremiyorum oyuna..

Sen eğer adamsan ben adam olmadığımı kabul ederim ;)

Çünkü ben Kardeşim dediğim kişilerin malına mülküne yan gözle bakmam, Allah daha çok versin derim ;)
Çünkü ben Her lafımın arkasında dururum ;)
Çünkü ben 3 günlük bebelere papuç burakmam ;)
Çünkü ben kendi çıkarım için milleti (arkadaşlarımı) satmam ;)

Senin o hırsızlık olayından sonra istersen Durmuşa sor dedim kesinlikle o kişiyle aynı loncada bulunmam. Zaten o gün de atıldın loncadan bana karşı yaran var biliyorum ama ne yaparsan yap benim oyunda hasabını veremeyeceğim hiç bir şey yok Alnım ak, Sırtım pek ;)

İstersen benim gibi olmaya çalış diyecem ama kalıp müsayit değil sendeki bünyen kaldırmaz Delikanlılığı ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön