#@!? loncasınada çarınada oLm sen oyunla çarla kafayı bozmusun onu bunu bırak yok loncadan attırma yok adam değilsin sen nesin lan ? kodumun eşşaasim3428 yazdı:Yeniçerix loncasından seni atanların içinde bende vardım koçumNiye atıldığını zaten yazmışsın inanmayanlar
Yeniçerixkılıç - Yeniçerixavşar - Durmuş - Yasin ve o zamanlarda işte yönetim ve loncada aktif olan herkeze sorabilir![]()
Kaç kuruşluk adamsın ki sen kardeşim dediğin adamın çarına gözünü dikiyosun ..
Asım abey her konuya yorum yapsın diyenler içeri :D
- ALACAXXXKARANLIK
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Asım abey her konuya yorum yapsın diyenler içeri :D
Bana Değer Vereni,Bana Saygı Duyanı Hayatıma #@!? ...
Bana Kafa Tutanı,Beni Arkamdan Vuranın HAYATINA SOKARIM ... ...xXKaFCıXx...
Bana Kafa Tutanı,Beni Arkamdan Vuranın HAYATINA SOKARIM ... ...xXKaFCıXx...
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Asım abey her konuya yorum yapsın diyenler içeri :D
Seni loncadan atan kişilerden biri ben iken neyin kafasını yaşıyon sen ? Oyunla kafayı bozsam 7/24 oyunda olurdum ve bütün çarlarımda Şaheser + üstleri ful olurdu
Ama uzun zamandır ilk defa dün girdiğimi görenler biliyo ki yinede giremiyorum oyuna..
Sen eğer adamsan ben adam olmadığımı kabul ederim
Çünkü ben Kardeşim dediğim kişilerin malına mülküne yan gözle bakmam, Allah daha çok versin derim
Çünkü ben Her lafımın arkasında dururum
Çünkü ben 3 günlük bebelere papuç burakmam
Çünkü ben kendi çıkarım için milleti (arkadaşlarımı) satmam
Senin o hırsızlık olayından sonra istersen Durmuşa sor dedim kesinlikle o kişiyle aynı loncada bulunmam. Zaten o gün de atıldın loncadan bana karşı yaran var biliyorum ama ne yaparsan yap benim oyunda hasabını veremeyeceğim hiç bir şey yok Alnım ak, Sırtım pek
İstersen benim gibi olmaya çalış diyecem ama kalıp müsayit değil sendeki bünyen kaldırmaz Delikanlılığı
Sen eğer adamsan ben adam olmadığımı kabul ederim
Çünkü ben Kardeşim dediğim kişilerin malına mülküne yan gözle bakmam, Allah daha çok versin derim
Çünkü ben Her lafımın arkasında dururum
Çünkü ben 3 günlük bebelere papuç burakmam
Çünkü ben kendi çıkarım için milleti (arkadaşlarımı) satmam
Senin o hırsızlık olayından sonra istersen Durmuşa sor dedim kesinlikle o kişiyle aynı loncada bulunmam. Zaten o gün de atıldın loncadan bana karşı yaran var biliyorum ama ne yaparsan yap benim oyunda hasabını veremeyeceğim hiç bir şey yok Alnım ak, Sırtım pek
İstersen benim gibi olmaya çalış diyecem ama kalıp müsayit değil sendeki bünyen kaldırmaz Delikanlılığı