Bumerangg yazdı:some 5 Ay Önce yaptında biz neden duymadık veya printin yokmu ..
Kendinide büyük yerinde görme .. bizim konularda mümkünse sen yorum yapma
bu oyunda yıllardır bulunuyorum bu son zamanlar hariç seni tanımam kişisel olarak ve oyuncu olarak hiç görmedim.
Eğer sen beni tanımış veya benim gibi diğer bayağı oynayan oyunculardan bazılarını tanımış olsaydın böyle saçma sapan yorumlar yazmazdın ben ylaptığım veya yapacağım şeylerden ötürü övünmek bağlamında kesinlikle forma konu açmam.. :!: Benim yaptığım şeyler bana kalır bizim yaptıığımız şeyler bize kalır güler eğlenir sonrada çeker gideriz.
Bu oyunda eğlence, farklı olay, reçete , değişik poz , beraber hatıra Dışında kesinlikle bir küfür içerikli bir ıspat içerikli bir başarıdan ötürü övünme içerikli printim yok ama var olan printim senin saçından varsa sakal tüyünden fazladır.
Açan insanlarada eleştiri yaparım bazen yazı yazmam bazen kendim gülerim bu benim oynadığım bir oyun sizin oynadığınız oyundan çok daha farklı tarzda bir oyun oynuyordum ben ve halada öyle.
Kendini büyük yerinde görme ..? :mrgreen: bu lafını çözemedim büyüklük senin bu oyunda gösterdiğin şeylerse evet kendimi zaten görmüyorum ve varsa oyunda o kendimi gördüğüm o büyük biri bana gösterebilirmiisin . :?: :ugeek:
Kendinizi aşırı kaptırıp Sanal ortamda boğulmayın maniler şiirler yazıp realde " nasılsın abi hoş geldin , nasılsın kardeşim ne var ne yok, vay kanka hoş geldin" gibi şeylerle karşılaşmayın ben çok gördüm umarım sizde görürsünüz.
Yazdıkları yazılarla kendi kişiliğini denk getirmeye çalışan insanlar var bu oyunda yaşları küçük olup efendi gibi duran yaşları büyük olup öküzleşen insanlar var bu oyunda ben sadeze A kısmında sana yorum yaptım bunu Z ye kadar gider yolu var
Tekrar Tekrar söylüyorum kendimi övecek gibi konuları forma açmam açanlarda her türlü eleştiriye açık olsunlar
Yazacak birşeyim yok artık yinede başarılarınızın Devamını Diliyorum güzel şeyler yapıyorsunuz.Ortama vuruyorsan ortamdan gelecek yorumlarıda eleştirme konuyu açan ben değilm sensin.
Başarılar size dediğim gibi ben seni gerçekten tanımıyorum.. :|
Ak Akçe karagün içindir.
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
Dikkati Düşünürsek bir arkadaşımında uyandırmasıyla bir bakarsak şöyle Junon çift hasar vuruyor Bunu herkes biliyor biri Fiziksel biri Elektirik değil mi ? Fiziksel için savaşçı Tank İse %70 Zırh yapıp bir Shen Kou İksirle de Elektirik direncini binleyip bir şekilde Junondan hasar alıyordu ama itemlerini giyip İksir içiyor artı burda önemli olarak belirtmek İstediğim nokta Şifacı direnç açıyor 400 direnç nereden geliyor şifacıdan , bu direnç olmadan kesileceğini hiç sanmıyorum sürekli can İksiri içilse bile hiç zannetmem eğer bir kanıtınız deliliniz varsa Tebrikler İyi forumlar
Dostum sen buraya foto veyahut videyo koymadığın sürece inanmamız zor kendi adıma konuaşyım.Biri gelir bende junou tek kestim der ama foto koymadan inanmamız zor dostum.
Revenge of Nobility
KRoNıcK ''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''
Foruma Foto KOYmayı BilmİYorum Ama Face Aresimi verim Herkes girsin Baksın fatih_kartal_94@hotmail.com Ve diger face Adreslerimiz cobra_27_93@hotmail.com
bu adreslerden facebook aracılıgıyla fotoları görebilirsiniz
Sana Gelince SomeGosalen Oyuna girdiginde ÖZelime MSj At Seninle yüz Yüze Konusalım Tanısalım Niçkim BuMeRaNGCeHeNeMi
gönderdigin son yorum ilk basta yollasaydın sana tepkim bu kadar olmazdı