wsyegel yazdı:doğru sölüo. o yüzden gb lere her zaman büyücü aranıo. ayrıca "" bu nedir ya. 2 de 1 yapıosun? liseli misn?
" Sagopakajmeran "
Bunu da adı wsyegel olan "sölüo,aranıo" gibi laflar söyleyen adam diyor..
wsyegel yazdı:doğru sölüo. o yüzden gb lere her zaman büyücü aranıo. ayrıca "" bu nedir ya. 2 de 1 yapıosun? liseli misn?
" Sagopakajmeran "
"adam" sölüo, senin olamadığın anladın mı yavruumm ?exxon yazdı:wsyegel yazdı:doğru sölüo. o yüzden gb lere her zaman büyücü aranıo. ayrıca "" bu nedir ya. 2 de 1 yapıosun? liseli misn?
" Sagopakajmeran "
teyzemin sakalı olsada dayım olsa demişsinTertip yazdı:Büyücüler 1 karakter boyu kadar yükselse ve 10 sn boyunca havada kalsa savaşcıların büyücülere verdikleri hasarı yetenek süresince %40 indirgese güzel olurdu. Şimdi ben örnek verdim ne dediğimi anlamayan biri çıkıp tartışma başlatacak şunuda söyleyeyim bende savaşcıyım!Perceus yazdı:Aedan yazdı:Beyaz Büyücüler uçuyor diye normal büyücüler de uçacak diye bir kaide yok.
Sonuçta beyaz büyücüler de bir çeşit OOK.
Uçan muhafızlar da OOK.Onlar da uçuyor.
OOK'lerin böyle yetenekleri olabilir.
Fakat Kardeşim Bu Yeteneği KuLLanan OOK Çeşidi Büyücü sınıfına Mevcud.. Ve Oyunda BuLunan Karakter Arası Dengesizlik Göz Önüne Alınınca Gelmesi Muhtemel Bi İtem oLarak düşünebilirsiniz.
Yukarıda bEn Uçuyor dEyimini KuLLandım fAkat Sanırsam anlatımda Biraz Hata yAptım Sen direk havada Süzülür gibi uçacak anlamıssın K.bakma benim orda demek istediğim karakterin biraz yüksekde durması. zaten normal havada süzülecek olsa taşkanatLar gibi.. oyun haritası izin vermez buna fakat bunu bir zırh itemi gibi düşenebilirsiniz. büyücülerin hızlı kacması gibi işlere yaraması gibi![]()
anlatmak istediklerimi sanırım anlatmışımdır
http://vimeo.com/10179483?abataxlonca yazdı:boz ayının savaşçıya gelmesi çok saçma oldu adam 15 kanatmaya verse büyülere salsa tamam otur izle büyücünün ölmesinboz ayı+kanatma 2 hasar birden veriyor savaşçının canı 20 bin üstü büyücünün canı 11 bin adaletli gibi görünüyormu karar sizin
savaşçılar büyülere 2 kere vurması yetiyor zaten
wsyegel yazdı:"adam" sölüo, senin olamadığın anladın mı yavruumm ?exxon yazdı:wsyegel yazdı:doğru sölüo. o yüzden gb lere her zaman büyücü aranıo. ayrıca "" bu nedir ya. 2 de 1 yapıosun? liseli misn?
" Sagopakajmeran "