Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)

Mesaj gönderen Louster »

İlk defamı er meydanına girdiniz, biz hergün giriyoz :D 18833 :lol:
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Atamessi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Atamessi »

Cantanem yazdı:Bu cesurzade Laf atmakdan Ve hakaret etmekden bıkmadı Kendını ne sanıyorsa ...? Bıldıgını Oku kendını Nimetten Sanan bÜYÜĞÜM dİyorsun Ama hala tartişmalara gırıyorsun ..her neyse tartışma ıstemıyorum
1. Tebrik ederimm ilk savaşı kazandiniz Yorumum yok neden yok Unsurlar ;
-Iksırınız Bıtmedı Baya hazırLanmışsınız Anlaşılan
-Sizle Em oldugunu bilseydım girmezdım Zten arkın em cagırdı gırdım Oda rastlantı yanı anlatabılıyormuyum
-2. Son 16 dk kalamı ne Arkın Düştü Simdi 1 kişi eksık devam ettık Farkın olması normal bişi Biz yinede kacmadık savaşın sonunu getırdık Bir cok üye cıkalım dedı Fark olcagını bılıyorum ama bu kadar tantana yapacagınızı bılmıyyordum
-2. em Biz Kazandık ve tabıkı yıne ıksırsız geldık zaten ıksır ıstısna ıcemezsın dıye kural yok no problem ama dıkkatını cekmek ıstedıgım bır unsur var Yiğitce cevap verin
6 vs 6 Em iksir içmenıze rağmen yenıdıkmı ???
6vs 5 emde ıksır ıcmenıze rağmen yendınız bak ben kabul ettım...
-ares arkadasımız baya saçmalamış sanırım 6.adam nerde ?? Yanı xISIRIKALIRx o an cıktı zaten Whıte ellıza yı sonradan BUlduk adam cıkmadı dıe gırdık
3. em olmasını istiyorsunuz Olur gelin ne diyeyim
Ha Bir Not daha Herkes yendıgı em yı buraya yazsaydı Ne olurdu Forumun hali
Rocnqpung yazdı:
Cesurzade yazdı:Körler sağırlar birbirini ağırlar

Leş kargaları üşüşmeye başladı. Kendilerine düşecek pay bir parça kokmuş et sadece .
Bildiğin gibi okumaya devam et.

Tebrikler 1*1 berabere kalmışsınız ,

yenmekte var yenilmekte neden bu kadar büyütüyorsunuz , hiç değilse adamlar bazı arzlar ya da lodoslar gibi er meydanına karşı tarafa kendinden adam sokmamış birşey etmemiş , er meydanı strarejisidir bu , çekemiyorsanız girmeyin. Bu kadar basit. :)

Anlamazlar Hocam Boşver
öncelikle şuna açıklık getireyim biz ne 1. emde nede 2.sinde iksir kullanmadık hatta bizde aynı şeyi sizin için düşündük demek ki karşı taraftan öyle görünüyormuş iksir iksir diyerek üste çıkmaya çalışmayın ayrıca
Resim
ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
Kullanıcı avatarı
Cantanem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Cantanem »

Atamessi yazdı:
Cantanem yazdı:Bu cesurzade Laf atmakdan Ve hakaret etmekden bıkmadı Kendını ne sanıyorsa ...? Bıldıgını Oku kendını Nimetten Sanan bÜYÜĞÜM dİyorsun Ama hala tartişmalara gırıyorsun ..her neyse tartışma ıstemıyorum
1. Tebrik ederimm ilk savaşı kazandiniz Yorumum yok neden yok Unsurlar ;
-Iksırınız Bıtmedı Baya hazırLanmışsınız Anlaşılan
-Sizle Em oldugunu bilseydım girmezdım Zten arkın em cagırdı gırdım Oda rastlantı yanı anlatabılıyormuyum
-2. Son 16 dk kalamı ne Arkın Düştü Simdi 1 kişi eksık devam ettık Farkın olması normal bişi Biz yinede kacmadık savaşın sonunu getırdık Bir cok üye cıkalım dedı Fark olcagını bılıyorum ama bu kadar tantana yapacagınızı bılmıyyordum
-2. em Biz Kazandık ve tabıkı yıne ıksırsız geldık zaten ıksır ıstısna ıcemezsın dıye kural yok no problem ama dıkkatını cekmek ıstedıgım bır unsur var Yiğitce cevap verin
6 vs 6 Em iksir içmenıze rağmen yenıdıkmı ???
6vs 5 emde ıksır ıcmenıze rağmen yendınız bak ben kabul ettım...
-ares arkadasımız baya saçmalamış sanırım 6.adam nerde ?? Yanı xISIRIKALIRx o an cıktı zaten Whıte ellıza yı sonradan BUlduk adam cıkmadı dıe gırdık
3. em olmasını istiyorsunuz Olur gelin ne diyeyim
Ha Bir Not daha Herkes yendıgı em yı buraya yazsaydı Ne olurdu Forumun hali
Rocnqpung yazdı:
Cesurzade yazdı:Körler sağırlar birbirini ağırlar

Leş kargaları üşüşmeye başladı. Kendilerine düşecek pay bir parça kokmuş et sadece .
Bildiğin gibi okumaya devam et.

Tebrikler 1*1 berabere kalmışsınız ,

yenmekte var yenilmekte neden bu kadar büyütüyorsunuz , hiç değilse adamlar bazı arzlar ya da lodoslar gibi er meydanına karşı tarafa kendinden adam sokmamış birşey etmemiş , er meydanı strarejisidir bu , çekemiyorsanız girmeyin. Bu kadar basit. :)

Anlamazlar Hocam Boşver
öncelikle şuna açıklık getireyim biz ne 1. emde nede 2.sinde iksir kullanmadık hatta bizde aynı şeyi sizin için düşündük demek ki karşı taraftan öyle görünüyormuş iksir iksir diyerek üste çıkmaya çalışmayın ayrıca
iksır ıcmedık dıyor Ilk fotoda bellı oluyor Biraz usturuklu salla 3 kişide ıksır var Icıtgınınz kudret ıksırının haddı hesabı yok Ama olsun dedıgım Gıbı tebrik etmesını bılıyoruz Tekrar söyleıym Tebrikler ...
Louster yazdı:İlk defamı er meydanına girdiniz, biz hergün giriyoz :D 18833 :lol:
Bu güzeldi Hocam ;) ;)
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM

-Menderesx
-Türkxxkajmeran
  • Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
TürkxxLonca Kurucusu
Kullanıcı avatarı
Atamessi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Atamessi »

ben zaten kudret ve can iksirlerinden bahsediyorum bir tane bile içmedik aksini iddaa edemezsin.Bizde 2. maçı inkar etmiyoruz tebrik ediyoruz ve son maça davet ediyoruz
Resim
ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Atamessi yazdı:ben zaten kudret ve can iksirlerinden bahsediyorum bir tane bile içmedik aksini iddaa edemezsin.Bizde 2. maçı inkar etmiyoruz tebrik ediyoruz ve son maça davet ediyoruz
Haklı . Kaç İksir İçtiniz Ben Sayamadım Şahsen . Ki Galibiyetiniz Farklı Olmuş Gibi Konuşuyorsunuz . Nedeni Ne ?
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Cantanem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cantanem »

Masterlid yazdı:
Atamessi yazdı:ben zaten kudret ve can iksirlerinden bahsediyorum bir tane bile içmedik aksini iddaa edemezsin.Bizde 2. maçı inkar etmiyoruz tebrik ediyoruz ve son maça davet ediyoruz
Haklı . Kaç İksir İçtiniz Ben Sayamadım Şahsen . Ki Galibiyetiniz Farklı Olmuş Gibi Konuşuyorsunuz . Nedeni Ne ?
Hala İksir dıyor :) Anlamak istemıyor Biz sizinle em oldugunu Bilmıyorduk ıksır dahı getırmedık zaten sız dıye bir sey yok bız oraya arzlarla em atmaya gırdık Iksır dıyorsun Bırımızde Iksır etkısı varmı ? + her bir fotoya tektek bak her fotoda etkı var nerede ıse hepınız ıcmıssınız neyı ınkar edıyorsun kendı footoların
1. fotoda Ares Conan cesurzade
2. fotoda sadece cesurzade
3. fotoda Yine ares :D
İksir içmeyene bak
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM

-Menderesx
-Türkxxkajmeran
  • Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
TürkxxLonca Kurucusu
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Cantanem yazdı:
Masterlid yazdı:
Hala İksir dıyor :) Anlamak istemıyor Biz sizinle em oldugunu Bilmıyorduk ıksır dahı getırmedık zaten sız dıye bir sey yok bız oraya arzlarla em atmaya gırdık Iksır dıyorsun Bırımızde Iksır etkısı varmı ? + her bir fotoya tektek bak her fotoda etkı var nerede ıse hepınız ıcmıssınız neyı ınkar edıyorsun kendı footoların
1. fotoda Ares Conan cesurzade
2. fotoda sadece cesurzade
3. fotoda Yine ares :D
İksir içmeyene bak
İçtiğim İksir Direnc Buz . Ayriyeten Sen Hakikaten Kuvvetli Ezebileceğinimi Düşünüyorsun ?
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

Bataklığa düştünüz hareket ettikçe batıyorsunuz bırakın birinin gelip sizi kurtarmasını bekleyin

Allahtan iksir içmemişler :D sarhoş olduk demiyolarda

Türkxxvakitsiz
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Kaswa yazdı:Bataklığa düştünüz hareket ettikçe batıyorsunuz bırakın birinin gelip sizi kurtarmasını bekleyin

Allahtan iksir içmemişler :D sarhoş olduk demiyolarda

Türkxxvakitsiz
Ezilen Onlar :) Laf Yine Onlarda :D Batan Yine Biz Yine Biz :D Niye Acaba :) .. Ben Yektanemle ELLİZA Ya Demiştim Yaptığınız Yanınızda Kalmaz Diye. Ezdik Oldu Bitti ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

2 Loncayı da sevmem ama güzel iş