Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)
Re: Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)
İlk defamı er meydanına girdiniz, biz hergün giriyoz
18833 :lol:
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
öncelikle şuna açıklık getireyim biz ne 1. emde nede 2.sinde iksir kullanmadık hatta bizde aynı şeyi sizin için düşündük demek ki karşı taraftan öyle görünüyormuş iksir iksir diyerek üste çıkmaya çalışmayın ayrıcaCantanem yazdı:Bu cesurzade Laf atmakdan Ve hakaret etmekden bıkmadı Kendını ne sanıyorsa ...? Bıldıgını Oku kendını Nimetten Sanan bÜYÜĞÜM dİyorsun Ama hala tartişmalara gırıyorsun ..her neyse tartışma ıstemıyorum
1. Tebrik ederimm ilk savaşı kazandiniz Yorumum yok neden yok Unsurlar ;
-Iksırınız Bıtmedı Baya hazırLanmışsınız Anlaşılan
-Sizle Em oldugunu bilseydım girmezdım Zten arkın em cagırdı gırdım Oda rastlantı yanı anlatabılıyormuyum
-2. Son 16 dk kalamı ne Arkın Düştü Simdi 1 kişi eksık devam ettık Farkın olması normal bişi Biz yinede kacmadık savaşın sonunu getırdık Bir cok üye cıkalım dedı Fark olcagını bılıyorum ama bu kadar tantana yapacagınızı bılmıyyordum
-2. em Biz Kazandık ve tabıkı yıne ıksırsız geldık zaten ıksır ıstısna ıcemezsın dıye kural yok no problem ama dıkkatını cekmek ıstedıgım bır unsur var Yiğitce cevap verin
6 vs 6 Em iksir içmenıze rağmen yenıdıkmı ???
6vs 5 emde ıksır ıcmenıze rağmen yendınız bak ben kabul ettım...
-ares arkadasımız baya saçmalamış sanırım 6.adam nerde ?? Yanı xISIRIKALIRx o an cıktı zaten Whıte ellıza yı sonradan BUlduk adam cıkmadı dıe gırdık
3. em olmasını istiyorsunuz Olur gelin ne diyeyim
Ha Bir Not daha Herkes yendıgı em yı buraya yazsaydı Ne olurdu Forumun haliAnlamazlar Hocam BoşverRocnqpung yazdı:Bildiğin gibi okumaya devam et.Cesurzade yazdı:Körler sağırlar birbirini ağırlar
Leş kargaları üşüşmeye başladı. Kendilerine düşecek pay bir parça kokmuş et sadece .
Tebrikler 1*1 berabere kalmışsınız ,
yenmekte var yenilmekte neden bu kadar büyütüyorsunuz , hiç değilse adamlar bazı arzlar ya da lodoslar gibi er meydanına karşı tarafa kendinden adam sokmamış birşey etmemiş , er meydanı strarejisidir bu , çekemiyorsanız girmeyin. Bu kadar basit.![]()

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
iksır ıcmedık dıyor Ilk fotoda bellı oluyor Biraz usturuklu salla 3 kişide ıksır var Icıtgınınz kudret ıksırının haddı hesabı yok Ama olsun dedıgım Gıbı tebrik etmesını bılıyoruz Tekrar söyleıym Tebrikler ...Atamessi yazdı:öncelikle şuna açıklık getireyim biz ne 1. emde nede 2.sinde iksir kullanmadık hatta bizde aynı şeyi sizin için düşündük demek ki karşı taraftan öyle görünüyormuş iksir iksir diyerek üste çıkmaya çalışmayın ayrıcaCantanem yazdı:Bu cesurzade Laf atmakdan Ve hakaret etmekden bıkmadı Kendını ne sanıyorsa ...? Bıldıgını Oku kendını Nimetten Sanan bÜYÜĞÜM dİyorsun Ama hala tartişmalara gırıyorsun ..her neyse tartışma ıstemıyorum
1. Tebrik ederimm ilk savaşı kazandiniz Yorumum yok neden yok Unsurlar ;
-Iksırınız Bıtmedı Baya hazırLanmışsınız Anlaşılan
-Sizle Em oldugunu bilseydım girmezdım Zten arkın em cagırdı gırdım Oda rastlantı yanı anlatabılıyormuyum
-2. Son 16 dk kalamı ne Arkın Düştü Simdi 1 kişi eksık devam ettık Farkın olması normal bişi Biz yinede kacmadık savaşın sonunu getırdık Bir cok üye cıkalım dedı Fark olcagını bılıyorum ama bu kadar tantana yapacagınızı bılmıyyordum
-2. em Biz Kazandık ve tabıkı yıne ıksırsız geldık zaten ıksır ıstısna ıcemezsın dıye kural yok no problem ama dıkkatını cekmek ıstedıgım bır unsur var Yiğitce cevap verin
6 vs 6 Em iksir içmenıze rağmen yenıdıkmı ???
6vs 5 emde ıksır ıcmenıze rağmen yendınız bak ben kabul ettım...
-ares arkadasımız baya saçmalamış sanırım 6.adam nerde ?? Yanı xISIRIKALIRx o an cıktı zaten Whıte ellıza yı sonradan BUlduk adam cıkmadı dıe gırdık
3. em olmasını istiyorsunuz Olur gelin ne diyeyim
Ha Bir Not daha Herkes yendıgı em yı buraya yazsaydı Ne olurdu Forumun haliAnlamazlar Hocam BoşverRocnqpung yazdı:Bildiğin gibi okumaya devam et.Cesurzade yazdı:Körler sağırlar birbirini ağırlar
Leş kargaları üşüşmeye başladı. Kendilerine düşecek pay bir parça kokmuş et sadece .
Tebrikler 1*1 berabere kalmışsınız ,
yenmekte var yenilmekte neden bu kadar büyütüyorsunuz , hiç değilse adamlar bazı arzlar ya da lodoslar gibi er meydanına karşı tarafa kendinden adam sokmamış birşey etmemiş , er meydanı strarejisidir bu , çekemiyorsanız girmeyin. Bu kadar basit.![]()
Bu güzeldi HocamLouster yazdı:İlk defamı er meydanına girdiniz, biz hergün giriyoz18833 :lol:
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
- Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
ben zaten kudret ve can iksirlerinden bahsediyorum bir tane bile içmedik aksini iddaa edemezsin.Bizde 2. maçı inkar etmiyoruz tebrik ediyoruz ve son maça davet ediyoruz

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
Haklı . Kaç İksir İçtiniz Ben Sayamadım Şahsen . Ki Galibiyetiniz Farklı Olmuş Gibi Konuşuyorsunuz . Nedeni Ne ?Atamessi yazdı:ben zaten kudret ve can iksirlerinden bahsediyorum bir tane bile içmedik aksini iddaa edemezsin.Bizde 2. maçı inkar etmiyoruz tebrik ediyoruz ve son maça davet ediyoruz
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Hala İksir dıyorMasterlid yazdı:Haklı . Kaç İksir İçtiniz Ben Sayamadım Şahsen . Ki Galibiyetiniz Farklı Olmuş Gibi Konuşuyorsunuz . Nedeni Ne ?Atamessi yazdı:ben zaten kudret ve can iksirlerinden bahsediyorum bir tane bile içmedik aksini iddaa edemezsin.Bizde 2. maçı inkar etmiyoruz tebrik ediyoruz ve son maça davet ediyoruz
1. fotoda Ares Conan cesurzade
2. fotoda sadece cesurzade
3. fotoda Yine ares
İksir içmeyene bak
Bir ZamanLar
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
- Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
İçtiğim İksir Direnc Buz . Ayriyeten Sen Hakikaten Kuvvetli Ezebileceğinimi Düşünüyorsun ?Cantanem yazdı:Hala İksir dıyorMasterlid yazdı:Haklı . Kaç İksir İçtiniz Ben Sayamadım Şahsen . Ki Galibiyetiniz Farklı Olmuş Gibi Konuşuyorsunuz . Nedeni Ne ?Atamessi yazdı:ben zaten kudret ve can iksirlerinden bahsediyorum bir tane bile içmedik aksini iddaa edemezsin.Bizde 2. maçı inkar etmiyoruz tebrik ediyoruz ve son maça davet ediyoruzAnlamak istemıyor Biz sizinle em oldugunu Bilmıyorduk ıksır dahı getırmedık zaten sız dıye bir sey yok bız oraya arzlarla em atmaya gırdık Iksır dıyorsun Bırımızde Iksır etkısı varmı ? + her bir fotoya tektek bak her fotoda etkı var nerede ıse hepınız ıcmıssınız neyı ınkar edıyorsun kendı footoların
1. fotoda Ares Conan cesurzade
2. fotoda sadece cesurzade
3. fotoda Yine ares
İksir içmeyene bak
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: [Kan Ve Revan]
Bataklığa düştünüz hareket ettikçe batıyorsunuz bırakın birinin gelip sizi kurtarmasını bekleyin
Allahtan iksir içmemişler
sarhoş olduk demiyolarda
Türkxxvakitsiz
Allahtan iksir içmemişler
Türkxxvakitsiz
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Ezilen OnlarKaswa yazdı:Bataklığa düştünüz hareket ettikçe batıyorsunuz bırakın birinin gelip sizi kurtarmasını bekleyin
Allahtan iksir içmemişlersarhoş olduk demiyolarda
Türkxxvakitsiz
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları