Biz de seni öpüyoruz GökhanTryagain yazdı:Arkadaşın hangi dilden konuştuğunu tam çözemedim, dolayısı ile şifreli yazıları çözdükten sonra gerekli cevabı veririm :lol:
Loncamızla alakalı şahsın hiçbir ilişkisi olamaz. Zamanında ben de bu adam değil demiştim de özelden küfür yemiştim.
Beni sevenlere de öpücüklerimi yolluyorum![]()
ZamanxTeaM bir alakam kalmadı...!!!!
Re: ZamanxTeaM bir alakam kalmadı...!!!!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
aynen panparockipsiz yazdı:Biz de seni öpüyoruz GökhanTryagain yazdı:Arkadaşın hangi dilden konuştuğunu tam çözemedim, dolayısı ile şifreli yazıları çözdükten sonra gerekli cevabı veririm :lol:
Loncamızla alakalı şahsın hiçbir ilişkisi olamaz. Zamanında ben de bu adam değil demiştim de özelden küfür yemiştim.
Di mi Canceazi

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Canceazi yazdı:aynen panparockipsiz yazdı:Biz de seni öpüyoruz GökhanTryagain yazdı:Arkadaşın hangi dilden konuştuğunu tam çözemedim, dolayısı ile şifreli yazıları çözdükten sonra gerekli cevabı veririm :lol:
Di mi Canceazi

öpüldünüz gençler

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
HahaTokerx yazdı:Canceazi yazdı:aynen panparockipsiz yazdı:Biz de seni öpüyoruz GökhanTryagain yazdı:Arkadaşın hangi dilden konuştuğunu tam çözemedim, dolayısı ile şifreli yazıları çözdükten sonra gerekli cevabı veririm :lol:
Di mi Canceazi
öpüldünüz gençler
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Evet sonuçta fok balıkları çok yalnız. JZJZJZ sende çok uçtun daha dün çulsuzdun Burhanı sevmem ama şunu diyimki Burhanın sayesinde bir yerlere geldin ayağını denk al. Adam ol. Güzel dur elin ayağın doğru dursun emeğin uçabilir.
Zamanx de yapsın yapsın herkes terketsin işte. Zamanx e girin onlar düşürür.com... Hadi Muck Muck
Öptüm Brodwaydan teklif geldi haydi eller 11833 11833 otuzüç otuz üç otuzüç 333 333 üçyüz otuzüç
Zamanx de yapsın yapsın herkes terketsin işte. Zamanx e girin onlar düşürür.com... Hadi Muck Muck
Hayırdır ? Benim Ne Hatamı Gördünüz de Gökhan Abim Hariç Diğerleri Adam Değil Diyorsun. ?
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
odduzüç odduzüçyingyangyung yazdı:Evet sonuçta fok balıkları çok yalnız. JZJZJZ sende çok uçtun daha dün çulsuzdun Burhanı sevmem ama şunu diyimki Burhanın sayesinde bir yerlere geldin ayağını denk al. Adam ol. Güzel dur elin ayağın doğru dursun emeğin uçabilir.
Zamanx de yapsın yapsın herkes terketsin işte. Zamanx e girin onlar düşürür.com... Hadi Muck Muck![]()
Öptüm Brodwaydan teklif geldi haydi eller 11833 11833 otuzüç otuz üç otuzüç 333 333 üçyüz otuzüç

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Birader girdim Çıktım bu seni ilgilendirmez çok konuşma orda bi olay oldu çıktım sana sorcak degilim şimdi yol al .
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
Bülent aplan gurbaaan olsun sana..Tryagain yazdı:Arkadaşın hangi dilden konuştuğunu tam çözemedim, dolayısı ile şifreli yazıları çözdükten sonra gerekli cevabı veririm :lol:
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Sekox yazdı:Birader girdim Çıktım bu seni ilgilendirmez çok konuşma orda bi olay oldu çıktım sana sorcak degilim şimdi yol al .
BAK JZJZJZ çarın soyulduğunda abi çekerdin kas beni derdin şimdi adammı oldun başıma. 2çar dizmişin onlardada emeğin çok az artislik yapma. Artiz ne arar la İKV de.
Haydi Eller
118 33 yani otuzüç otuzüç otuzüç otuzüç otuzüç otuzüç haydi eller eller eller. :twisted: :twisted:
ÖPTÜM Brodway beni bekler MUCK MUCK