CcCxloncası hırsızdır

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: CcCx Loncası... Hırsızlık İddiası...

Mesaj gönderen Geceninyargicii »

Arkadaslar bu oyunda paranız olmaz 1 derıdınız olur dersınızkı param yok ... ama paranız olunca 1000 derdınız olur salagı yamagı ya*sagı yumusagı hep pesıne takılır sen hırsızsın der hayatta böyledır =)
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Re: CcCxloncası hırsızdır

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar.
Konuya direk kısa bir yazı ile nokta koyuyrum. Öncelikle Gök Takımı Hırsızdr Gök Takımı Söledir Böledir Sudur Budur Gibi Terimlerden Artık Usanmadınızmı. Kaldı ki bahsedilen kişi yada kişiler hrsız olduğuna dair en ufak bir ip ucu veya foto belge ve buna benzer döküman var ise formdan bana ulaştırın ben kendim konu açarak o adamanın oyunadığı oyunu nasıl dar edeceğimi hep birlikte görelim. Ayrıca bir kısa not düşeyim Sancak Sunucusunda Bütün oyuncaları TOPLASAN NE 400 ÜSTÜ MENEKŞE NEDE 200 ÜSTÜ KADIM BULA BİLİRSİN b****
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Geceninyargicii »

Medya yazdı:Resim herkezın amdnelerını caldılar... 29 lvlde aldık dıolardı menekselerı ama 29 lvlde sancak sunucusu yoktu...

29 lwl dıye bırsey azımızdan sıktıysa butun sunucu bızım eger cıkmadıysada senın a..s...
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
frkn1521
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen frkn1521 »

OLayı ben kısaca özetliyim şimdi Rıdvan adLı şahıs çarlarını çaldırmış ve bunu CcC Loncasının çaldığını idda ediyor.Bunun üzerine biz kanıtnı göster diyincede Gördüğünüz gibi bu fotoLarı koymuş şimdi Size soruyorum bu Fotoğraflarda CcC loncasının hırsız olduğuna dahil bi kanıt söz konusumu adamın Maden çarlarındakı parasını madenini göstermiş ve idda ettiğine göre CcC loncası hırsızmış.. bi kere bu konuyu açan mantıklı bir insan olsa kanıt die tutup bunu göstermez hele ki lamia'lı fotoğrafa çok güldüm ne alakası var onun hırsızlıkla.... Ayrıca Yarar CcC Loncasıda size hırsız demiyor sen yanlış anlamışsın ve bu madenlerı 29 luk pecden beri alıyoruz diede Bişe demediler... (Eğer demişlerse koyun kanıt göreLim) Gök Loncasının bu olaya karışmasının tek sebebi Gökxbyblod yanlış hatırlamıyosam böle yazılıyodu. Bu kişinin Rıdvana henüz elinde bi kanıt bile yokken yandaşı olması şu an 2side bu çarların CcC loncasını çaldıklarını idda ediyorlar.. buyrun kanıt gösterin dedik kanıtları bunlarmış bunLar kimi hırsız yapabilirki ? bu fotoğraflarda CcC Loncasının hırsız olduguna DAhil hiç bir kanıt yok..böyle boş konularla loncanın uğraşmamasını tavsiye ederim (yarar)... ayrıca rıdvan 4 gano çaldığını sölüyo CcC loncasının eğer ccc loncasının bu kadar ganosu varsa ztn bu adam 4 tanesini ne yapsın mantıklı olmak gerekirse.. neyse ben kendimce açıklamamı yaptım hayırlı forumlar..
Drowxhealer
Kullanıcı avatarı
Medya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Medya »

furkan carları aldım satdım dedın.
BuLLsxMiLLeR(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
Medya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Medya »

Resim yaptıkları terbıyesızlıkler
BuLLsxMiLLeR(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
gUaRDiAnTe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen gUaRDiAnTe »

Oyun dosyalarıyla oynanmış resimlerde... ;) ;)
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ

Oğuzhan İNTEPE
Kullanıcı avatarı
ataxlonca
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Inceptıon

Mesaj gönderen ataxlonca »

resimlerdeki madenler gerçekle alakası olmayanlar :D resimleri koyan şahıs güzel bi şekilde classes dosyalarıyla oynamış bu şekildede kimse suçlanamaz
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...

.....................................LONCA [Inceptıon]................................

[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
kutbay12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kutbay12 »

ataxlonca yazdı:resimlerdeki madenler gerçekle alakası olmayanlar :D resimleri koyan şahıs güzel bi şekilde classes dosyalarıyla oynamış bu şekildede kimse suçlanamaz

evet dogru soluor rıdvan senınde kanıt dedıgın bu seylere gulmemek elde deildir artık bırak bizi git nereye gidersen .d :twisted:
Kullanıcı avatarı
prowezz4
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen prowezz4 »

Ccc furkan mısın ne sin ... Lan gerizekalı aptal mahlukat....Senin boyutun ne benimle uğraşıcan...Ben size hırsız demiyorum..Arkadaş foruma resimleri koyamamış ...B*kunuz ortaya cıkcak die telaşlanma boşa resimlerde zaten birşey yok...Oyunun datarıyla oynadıqınızı biliyoruz....O yüzden kapa çeneni önüne bak seninde loncanın da başlatma..
<<<...GÖKxByCrixuS...>>>

“Genel Sohbet” sayfasına dön