Miğrata giren Zırh için giriyor. Tek cent için kimse vaktini harcamaz.Buqrahan yazdı:Kronik35 yazdı:Ozaman Migratın ne anlamı kalır ?=))( herkez çeker akçeyle zırhı bölgeler boş kalır) oyunun dengesine aykırı
Bölgelerde ( YÜCELEN + HALİT (MOR) PANT - İBNİ + CEVO (MOR) PANT - AZAT + CEVO (MOR) PANT - YÜCELEN+ HALİT (MOR) ELDİVEN ) düşüyor. Konu başlığını lütfen iyi okuyun...
Öneri - Talep( MİGRAT ZIRHLARI )
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Re: Öneri - Talep( MİGRAT ZIRHLARI )

En güzel cevapVatanXLydeR yazdı: 2 Hafta sonra dükkanda çar satılsın diye konu acılır herhalde.
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
Sadece Büyücüm Sığınak Hariç 670 di şuan 686 :geek:MoziLLa yazdı:Sadece büyücümde 300 canım benim. Şu an büyücümde madalya sayısı 400'e yaklaştı yalnızca nucleus zırh ve alter kolye var maraton ayak bile yok. Şifacım ve savaşçımda da bir o kadar var .xxJUN yazdı:300 ??MoziLLa yazdı:ben 300 + madalyamda zırh düşürdüm ( arttırıcı varken ) bana günah değil mi en basitinden ?
Sığınak hariç 670 Madalya Tek Nücleus ?
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Selamlar,
-Bana kalırsa zırhlar sadece migrat'ta değil sığınaktada düşerse çok daha iyi olur.
-Bana kalırsa zırhlar sadece migrat'ta değil sığınaktada düşerse çok daha iyi olur.
Kuklacı Sunucusu ;
Philotheos / İkvxkritikçisi / Gladioxrecep / Xrecepx
Çakabey / Xrecepxx
Bestofhealer / Xrecepxxx
"Temiz bir İKV için ele ele."
Philotheos / İkvxkritikçisi / Gladioxrecep / Xrecepx
Çakabey / Xrecepxx
Bestofhealer / Xrecepxxx
"Temiz bir İKV için ele ele."
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
ohoho biz o kadar emek verecez gözlerimiz moraracak uykumuzdan vazgeçip migrata girecez para harcayıp zaman harcayip iksir üretecez...junon kaçınca sinirlenecez elin oğlu gelip parası var diye gelip zırha konacak varmı böyle bişey delikanlılığa sığarmı..
ama örn 250 madalya ya alter nuc
300e ışık filan verilebilir...
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
PEKİ BİZ SAVAŞÇILAR NE OLACAĞIZ? DOSTUN YOKSA GRUP BÖLGESİ DE YOK. OH NE ALA!! DOSTU YAKINI OLAN GİTSİN ZIRHINI DÜŞÜRSÜN BİZ SAVAŞÇI GİBİ MAL MAL GRUP BEKLEYELİM. TANK SAVAŞÇI 24.500 CANIM VARKEN GRUP BULAMIYORDUM. SONRA DA EMEK DEYİN SİZ DAHA. BİR TANE GRUP BİLE YOK YA...
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Cok güzel bi söz var O senin sorunun bulan buluyor.Demekki sende bişey var.apomario yazdı:PEKİ BİZ SAVAŞÇILAR NE OLACAĞIZ? DOSTUN YOKSA GRUP BÖLGESİ DE YOK. OH NE ALA!! DOSTU YAKINI OLAN GİTSİN ZIRHINI DÜŞÜRSÜN BİZ SAVAŞÇI GİBİ MAL MAL GRUP BEKLEYELİM. TANK SAVAŞÇI 24.500 CANIM VARKEN GRUP BULAMIYORDUM. SONRA DA EMEK DEYİN SİZ DAHA. BİR TANE GRUP BİLE YOK YA...![]()
![]()
![]()
![]()

benimde 24.600 (evocati itemim yok henüz) ama güzel güzel miğrata gidiyorumapomario yazdı:PEKİ BİZ SAVAŞÇILAR NE OLACAĞIZ? DOSTUN YOKSA GRUP BÖLGESİ DE YOK. OH NE ALA!! DOSTU YAKINI OLAN GİTSİN ZIRHINI DÜŞÜRSÜN BİZ SAVAŞÇI GİBİ MAL MAL GRUP BEKLEYELİM. TANK SAVAŞÇI 24.500 CANIM VARKEN GRUP BULAMIYORDUM. SONRA DA EMEK DEYİN SİZ DAHA. BİR TANE GRUP BİLE YOK YA...![]()
![]()
![]()
![]()
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
kalearkasi yazdı:ohoho biz o kadar emek verecez gözlerimiz moraracak uykumuzdan vazgeçip migrata girecez para harcayıp zaman harcayip iksir üretecez...junon kaçınca sinirlenecez elin oğlu gelip parası var diye gelip zırha konacak varmı böyle bişey delikanlılığa sığarmı..
İşte sebep bu
2 Saattir oyundasınız, Vücut ve Beden sağlığınız için , Oyuna ara vermenizi tavsiye ederiz.(BİLGİLENDİRME)
İnsanların sağlığı içinde önemli ya da en basitinden ( Kenan'Dan ZIRH Düşsün. ) Yoksa PC Başında kanser olacak bu SANAL MİLLET.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Tılsım
Oldu istersen akçeyle 49. seviye olma akçeyle 100m alma gibi şeyler de gelsin istersen?