SAVAŞCILAR OYUNU BIRAKIYOR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: SAVAŞCILAR OYUNU BIRAKIYOR

Mesaj gönderen wsyegel »

fatihfenerkoliq yazdı:
wsyegel yazdı:
fatihfenerkoliq yazdı: Çok Yanlış Yapıyorsunuz Oyun Zor Olunca Güzeldir..Beğenmediğin Hareket Veya Beğenmediğiniz Durumları İKV Destek Birimine Şikayet Edersiniz.. Oyunu Bırakıp Hiç Bilgilendirme Yapılmaz ise Bu Yönetimin Değil Sizin suçunuz..Çünkü Eleştiriler İyi - Kötü Fark Edilmeksizin yönetim Tarafından Değerlendirilir.. Ve Gerekli Cevapları Alırsınız..Oyunda sizin İstediğiniz - İstemediğiniz Şekilde Değişikliklerin Olması Gayet Normaldir.. Siz bunları Yetkili Mercilere Bildirin , Gereği Yapılacaktır..
yapılcak mı :D güldürme beni :D
Peki Ben Haksızım Madem Öyle Siz Böyle Oyunu Bırakıcaz Bilmem Ne Diye tehdit Edince Olacak Bir şey Mi Bu ?
Bu Oyunun Piskopatları - Bağımlıları Var Hayatta Düşüş Göstermez . Savaşçılar Bırakıyor Oyunu Deseniz Bile En Fazla 20-25 Daha Fazla Olmaz.Bütün Sunuculardan Toplarsan 120-150 Civarı Bırakan Olur Ama Oyuna Başlayanlarla Bu Dengelenir. Bırakın Oyunu Hadi Görelim.. :mrgreen:
sizin yaptığınız tamamen bağımlılık. bunun oyun olduğunu unutuonuz. saçma sapan haraketlerde bulunuorsunuz. böle devam etmeniz sadece size zarar verir
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
zeus0541
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zeus0541 »

BENCEDE çünkü savasccılar artık bi ise yaramıyo arada sırada büyyüler sokuyo savascıya yenilik gelmesi lazım yoqsa bende bırakcan
Kullanıcı avatarı
lonca331
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen lonca331 »

Gerçekten Haklısınız Bu Oyunda GMLER ARTIK PARA KAZANMAK İÇİN SAVAŞÇILARI HİÇE SAYIYOLAR SAVAŞÇIM VAR 49 LWL NİĞE RAHATÇa SIĞINAĞA MİĞRATA GİREMİYORUM GMLER GÖRÜYOSANIZ SAHSEN GÖRDÜÜNÜZÜ DÜŞÜNYORUM LÜTFEN ŞU OYUNDA YENi DEĞİŞiKLeR YAPIN MESELA SAHSEN BEN GM OLSAYDIM SIĞINAK VE MİĞRATA SAVAŞÇISIZ GİRİLMESİNİ YASAKLARDIM BU BÖLGEYE GİRMEK İÇİN EN AZ 2 TANE SAVAŞÇI OLMASı LAZIM Die DÜşünüyorum SAhsen KArarsizin Ne Yapıyorsanız Kendinize Yapıyorsunuz Savaşçılar En Düşük Seviyee Getirerek
Zafer'e giden yolda, çekilen çile kutsaldır.. 58
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
< Bin Yetmiş Bir > 1071
Kullanıcı avatarı
Rotus
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Rotus »

evet savaşçıların oyunun bırakmasının en büyük sebebi güsüz düşmeleri bugün lerde bir şifacıyı zor kesiyoruz büyücüyü demiyorum bile şifa ve büyü güçlenirken savaşçı hep aynı kaldı ve yetmedi eski yetenekleride deiştirdiler eskiden hem ofansif hem defansif savaşa biliyorken bugun sadece birine mahkum kaldık ve üstüne üstlük şifalara hayvanlar büyücülere tesla küreler bir büyücüyle eskiden item ve teknik savaşırdık şimdi ise işimiz şansa düştü bu üzücü bir olay bu sorunu ikv ekibi yardımlarda bulunursa çok güzel olur yoksa daha çok savaşcı oyunu bırakır :oops:

“Genel Sohbet” sayfasına dön