şuan için 90 bin kp ye aldığım gözlüğü satmayı düşünmüyorum ama yeni lvl ler gelince bu gözlüğün değeri 90 bin kp'den aşağı düşürelecekmi?
örneğin eskiden alınan gözlüklerin kp değeri düşürülmüştü önümüzdeki günlerdede böyle bir olayla karşılaşırmıyız?
Klan Gözlüklerinin Tüccarlara satılması hk
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Klan Gözlüklerinin Tüccarlara satılması hk
http://bit.ly/qM7njk
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
yönetime hak veriyorum aslında her yenilikte bir itiraz var ama şunuda göz ardı edemeyiz ben nadide gözlüğümü 1 ay önce elde edebildim çok uğraştım 2 ayımı verdim 1 ay sonra bazuka gözlükler geliyor 1 aylık 1 heves için 2 ay uğraşıyorum
bunun içinde mecbur uğraşacağım çünkü ileride olacakları resimlerde göstermiş yönetim şimdi söylemeyim lathenderin konusu yine 7 gün susturur beni yönetici sonuçta ona laf söylemek üzerimize değil
neyse bunada şükür hiç olmamasından iyi diyerek bunu kullanmayacağımı ve kullananlarada hayırlı olması temennisi ile emeğinize sağlık yönetim güzel bazuka gözlükleri
neyse bunada şükür hiç olmamasından iyi diyerek bunu kullanmayacağımı ve kullananlarada hayırlı olması temennisi ile emeğinize sağlık yönetim güzel bazuka gözlükleri
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Valla İyi Olmuş Gerçi Mor gözlüğüm yok Ama Olsn 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Arif abi Clan parası + Şan'damı geliyor yoksa gözlüğü satınca sadece clan parasımı geliyor?
Waffle
Şan gelmez Mavikaya. Sadece klan parası ile satış yapabilirsin (tüccar OKK'lara).Mavikaya yazdı:Arif abi Clan parası + Şan'damı geliyor yoksa gözlüğü satınca sadece clan parasımı geliyor?
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
İnanın emeklerimize acıyoruz hep mağdur olan biz oluyoruz yenilik yapınca mümkün olduğu suretle oyuncuların en az zararla kurtulması lazım ama siz yenilik olunca hep oyunculardan çıkartıyorsunuz, oyuncu sayımız azalıyor hep başka oyunu tercih ediyorlar bunu göz önünde bulundurarak hareket ediniz lütfen 60bine aldığım mor gözlüğü 20bine geri işportaya vermemiz gerekiyorki yeni gözlük alalım peki onca emeğe ne olacak 90binlik gözlük sizin ederince 30bin oluyor peki bizim emeklerimiz ne oluyor hiç oluyor...Lathander yazdı:olcaytoo sizlere sağladığımız çok iyi bir fırsat. Olayı diğer tarafından düşündüğünde, eğer yeni gözlükler geldiğinde biz nadide gözlüklerin satılmasını sağlamamamış olsaydık, bu kazançda söz konusu olmayacaktı. Hatırlatırım ki bu değişiklik bundan sonra sürekli geçerli olacaktır. Daha yeni bir gözlüğü sizlerin beğenisine sunduğumuzda yine şimdi satın aldığınız son gözlükleri de satabilme şansınız olacaktır.olcaytoo yazdı:sayın lathander neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum ya biz insan değilmiyiz biz ikv oyuncusu değilmiyi neden her gelen yenilikte oyuncularınızı mağdur ediyorsunuz biz 90bin 60bin e aldığımız gözlükleri neden üçte birini veriyorsunuz az bizi düşünün bu akçe olayıyla tüm yenilikler ona bağlandı yazık bize ya anlayışlı yönetim istiyoruz...
Bilgine.
Oyuncular oyun bırakıyor bunun hiç nedenlerine baktınızmı biz nerde hata yapıyoruz dedinizmi neyse boş konuşuyorum nasıl olsa tınlayan olmayacak...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Sanalkorkun yazdı:DeathLord yazdı:1/2 gibi bir fiyat daha adil olabilirdi
kendi bilgisayarımdan mail gönderdim, m2 mor gözlüklerim geri alınması söz konusu değildir dediler.
Talebiniz :
Sayın İKV Destek; Oyuna yeni gelmiş olan M2.5 Gözlükler güzel bi çalışma öncelikle ekibinizi tebrik ederim...Fakat olumsuz olan herkesin elinde M2 olan nadide ve satıla bilen çeşitler kullanıcıların elinde kaldı bu durum bi kısmımızı rahatsız etmektedir.Ziraa klan parası oyunda kolay elde edilmemektedir.Talebim bi takım yaratıklardan düşen eşyaların işpartacıya 3/1 para karşılığı satıldığı tarzda LODOS ve ARZ Tüccarlarının sizin uygun gördüğünüz şekilde KLAN PARASI karşılığı geri alması bu isteğim bütün İKV halkı adına kabul ediniz.Herkesin uygun göreceği şüphesizdir.İyi çalışmalar...
Yanıt :
Merhaba,
Birikiminizde olan gözlüklerin Klan Parası karşılığında satılması mümkün değildir. En güçlü eşyalara sahip olmak için her zaman daha çok çalışmalısınız.
Bunu şöyle düşünelim; Çemberlitaş bölgesi ile daha güçlü şaheser eşyalar bizleri bekliyor olacak. Bu eşyalar geldiğinde bizlerden eski eşyalarınızın iadesini talep etme gibi bir durumunuz olabilir mi?
Başka bilgisayardan m2 mor gözlükleri geri almamanızı talep ediyorum dedim;
Talebiniz :
m2 mor gözlükleri işportacıya geri almamanızı talep ediyorum.
Yanıt :
Merhaba,
Önümüzdeki haftalarda kısa dönemli Nadide gözlüklerin NPC'lere, Plus 1/3 Plussız 1/5 fiyatına satılabilmesi gerçekleştirilecektir.
Bilginize.
2 mail arasında 12 saat fark vardır
))
Talebiniz :
Sayın İKV Destek; Oyuna yeni gelmiş olan M2.5 Gözlükler güzel bi çalışma öncelikle ekibinizi tebrik ederim...Fakat olumsuz olan herkesin elinde M2 olan nadide ve satıla bilen çeşitler kullanıcıların elinde kaldı bu durum bi kısmımızı rahatsız etmektedir.Ziraa klan parası oyunda kolay elde edilmemektedir.Talebim bi takım yaratıklardan düşen eşyaların işpartacıya 3/1 para karşılığı satıldığı tarzda LODOS ve ARZ Tüccarlarının sizin uygun gördüğünüz şekilde KLAN PARASI karşılığı geri alması bu isteğim bütün İKV halkı adına kabul ediniz.Herkesin uygun göreceği şüphesizdir.İyi çalışmalar...
Yanıt :
Merhaba,
Birikiminizde olan gözlüklerin Klan Parası karşılığında satılması mümkün değildir. En güçlü eşyalara sahip olmak için her zaman daha çok çalışmalısınız.
Bunu şöyle düşünelim; Çemberlitaş bölgesi ile daha güçlü şaheser eşyalar bizleri bekliyor olacak. Bu eşyalar geldiğinde bizlerden eski eşyalarınızın iadesini talep etme gibi bir durumunuz olabilir mi?
Talebiniz :
Yanıt :
Merhaba,
Önümüzdeki haftalarda kısa dönemli Nadide gözlüklerin NPC'lere, Plus 1/3 Plussız 1/5 fiyatına satılabilmesi gerçekleştirilecektir.
Bilginize.
2 mail arasında 12 saat fark vardır
- kertenkele
- Demirci Çırağı
Yöneticilerin toplantı yapması ve bundan sonra bir karar almaları bana garip bir şey gibi gelmedi bu 12 saat içinde olduysa bu toplantı bu cevap gayet normalPeNTaGoN yazdı:kendi bilgisayarımdan mail gönderdim, m2 mor gözlüklerim geri alınması söz konusu değildir dediler.
Talebiniz :
Yanıt :
Merhaba,
Talebiniz :
Yanıt :
Merhaba,
Bilginize.
2 mail arasında 12 saat fark vardır))
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
,xPrince yazdı:Evet güzel bi çalışma ama piyasayı biraz kötü duruma düşürecek gibi, 35 level sıradan gözlük bulmak imkansız olacak ve gözlük fiyatlarıda tavan yapıcak ama yönetime tabiki saygımız sonsuz fakat bu değişken piyasayı batıran arkadaşlara isediyecek bi şey bulamıyoruz..
dikkatlı olursan sadece nadideler satılacak diyor nadideler zaten aktarılamıyor o yuzden herhangi bir piyasaya etkisi olamaz.