Meranın ilk Asit/zehirci si artık aramızda

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: Meranın ilk Asit/zehirci si artık aramızda

Mesaj gönderen SeRRuh »

SHooT yazdı:3-Asitci bir şifacı eğer " Direnc açıp , Ruh kalkanı açıp,Can kurtaran açıp oturursa" onu yenebilecek büyücü sayısı 1-2 dir en fazla.Nasıl bir saçmalık ki böyle bir şeyin farkında olmana ragmen bunu savunuyorsun ? işine geliyor tabi !

kardeşim eğer yenemiyeceksen bu şekilde vs atmayacaksın parayı aldıktan sonra kural değiştirmekte neyin nesiymiş söylediğin gibi o şekilde anca 1-2 büyücü kesebilir o kişide sen değilsin!...
Aslında o kişi benim ;)

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=28&t=53611&p=525518&hilit=ChoosensxDoKToR+Vs+%C5%9EeRRuh#p525518
xHeLPeR yazdı:
SeRRuh yazdı:
xHeLPeR yazdı:
BiLGeKaGaN yazdı:
DeathLord yazdı:Hangi mantıklı büyücü şifacı ile vs yapar?Hangi mantıklı büyücü şifacıya karşı set için para harcar?Sen savaşda büyücü kesersin, bende gelir seni keserim.Aldığın KP yanına kalır.Git büyü şifanı maxla bari, grubundakilerin işine yararsın.Boşa para harcama, devlete vergi ver. ;)

iyi diyorsan da ŞeRRuh attı ve 5.0 gibi farklı bir skorla yendi... O kadar çokta para harcamadı o ws için makine parası hariç :twisted:
En iyi büyücü kim diye açılan konularda hani denir ya ... En iyi büyücü yoktur iyi kullanabilen vardır . Şifacı istediğini dizsin el seriliği yoksa eğer hiç ümit etmesin ;) Şerruh'da kesilmez değil .Sadece ws atacağı adamları seçip atıyor olay bu.
"Şerruh'da kesilmez değil" derken bunun aksini söyleyen veya iddia eden oldu mu ? Ayrıca sen Vs atacagın adamları seçmeden mi atıyorsun ? Misal bankaya giderken önüne bir lodos çıktı direk Vs mi atıyorsun onunla Şunuda söyleyim iyi kullanan büyücü, iyi büyücüdür.. iyi büyücü yoktur felan geçin bu ayakları emeğe saydı !
Ws atacağı adamları seçip atıyor derken yemediğiyle atmıyor anlamını kastedmiştim ya neyse . . . En iyi büyücü yoktur bunu tekrar söylerim . En basitinden senin üzernden örnek vereym iyi olsaydı charın charda başkaları varken kesilmezdi. demekki en iyi büyücü yoktur charı iyi kullanabilen vardır . Umarım açıklayıcı olmuştur şimdilik iyi forumlar ;)
Anlamanda bir problem oldugunu düşünmeye başladım " Şerruh'da kesilmez değil " diyen sendin degil mi ? bende bunun aksini iddia eden yok dedim yani Şerruh'da herkes gibi kesilebilir.Fakat herkes kesemez o ayrı bir konu.
"yemediğiyle atmıyor" bunu söyleye bildigine göre senin ki yiyor ? Çık karşıma yedire yedire atalım ? Büyücü oldugumu tüm Meran biliyor hangi sınıf ile gelirsen gel fark etmez yeterki ortaya örs parandan daha fazlasını koy. koy ki dikkate ve ciddiye alınasın !
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kfat4 »

Aman yarabbi nedir bu "vs" sevdası :D
KORLEG
ZÜLKARNEYN
kafkef
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen kafkef »

Lan Şerruhh sende kendini bişey sanıyon haa tamam abi en iyi sensin arkadaşlar açılın şerruhu kesecek adam yok o kral :D :D :D A-M-E-L-E ŞeRRuH :D
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....

KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa

Klan:Lodos
İsim:Kafkef

MEPODER
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

Resim

Sen önce teklif edip atamadığın ws lerin hesabını ver . ondan sonra başka charla ws atmak için teklif gönder bana ;) Ucuz ws atmıyormuş . Arkadaş öyle diyor . Nakitim yok dediğimde çocuk sefil ayakları çekiyordun bana gözlüğümü satmıştım seninle ws atmak için. 50 m topladım ama sen yine ws ye gelemedin .
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

İsmail hakkı nedir bu vs sevdası :) Anlaşılan şifacılar ipini kopardı :D

Paralı Parasız oyunda /f Bendensairolmaz yapın tatmin edebilirim sizi :D :D
Resim
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen evsahibi »

mod e bildirldi... :mrgreen:

hepiniz çok gereksizsiniz..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

bendensairolmaz yazdı:İsmail hakkı nedir bu vs sevdası :) Anlaşılan şifacılar ipini kopardı :D

Paralı Parasız oyunda /f Bendensairolmaz yapın tatmin edebilirim sizi :D :D
Son güncellemeden sonra Savaşçı kesmek tamamen şans işi haline geldi . Varsa şifan: miktar, zaman, mekan fark etmez hani .
Resim

NowamBalqamGibi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen NowamBalqamGibi »

Neden bu kadar kendini kanıtlama arzun var Helper :) Zaten ozan 5 6 gün sonra dönüyor , bu kadar kaptırma oyuna kendine sana neler edecek biliyorsun değil mi :):)

Birde şifacım yok hani sende çık güvenirsen , miktar mekan car curt farketmez artist artist konuşmanda farketmez ashabını veririm bi yerine :)
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

NowamBalqamGibi yazdı:Neden bu kadar kendini kanıtlama arzun var Helper :) Zaten ozan 5 6 gün sonra dönüyor , bu kadar kaptırma oyuna kendine sana neler edecek biliyorsun değil mi :):)

Birde şifacım yok hani sende çık güvenirsen , miktar mekan car curt farketmez artist artist konuşmanda farketmez ashabını veririm bi yerine :)

Ozan dan banane . Şifacıya şifacı ws atıorm ben . sende kendine az güvenip savaşçı savaşçı atmaya başla gören adam sansın .
Resim

Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

G0kTurk yazdı:
SHooT yazdı:Madem açtınız konuyu iyi peki;

1.si bu ws bu itemler üretilmeden önce atılmıştı

2.si hakeme para verildikten sonra yine bu şerruhla hakem bir olup kafalarından kural uydurmuşlar neymiş efendim şifacı ws başladıktan sonra ruh kalkanını cksını ve dirençlerini açarmış yok yaaa :lol: lan adam bunları açana kadar sen kaç vuruş yaparsın adam bunları açtığında zaten 70 filan kudreti kalıyor kudretmi dayanır böyle vsmi olur ozaman savaşçılarda vs atarken vs başladıktan sonra ofansif açsınlar yada şöyle söylim hatırlayın 39 luklarda ws atarken sakınmamızı ve defansifimizi açıp oturup kudret doldurup sonra ws atmazmıydık? Şerruh! aslında boş herifin tekisin... sadece çok iyi hakem ayarlıyorsun zaten o hakeminde asıl sahibini tanırım zeki abi. o böyle şeyler yapmaz ama askerdeymiş artık çarına kim giriyorsa rezil etti bıraktı çarı hem çarı hemde loncayı...

3.sü adamsanız bundan sonra bütün büyücülere kapım açık yeterki adam gibi ws atın kafanızdan kural koymayın eski köye yeni adet getirmeyin!...
Çelişkiye Dikkat !
SHooT yazdı:Arkadaşlar vs nedir? herkesin kendine göre bi kuralı var hatta oyunda genel geçer gerkesçe kabul görmüş kurallarda var mesela ben bu oyuna başladığımdan beridir vs lerde iksir içmek yasak niye kim koymuş bunu mesela 49 lvller gelince savaşçılarda kudret çok önemli olduğu için kanama atmak yasak yada menzil atmak yasak.... niye kardeşim niye neye göre belirliyorsun bunları???

Vs demek iki karakterin arasında seçim yapmaktır!... Hangisinin daha iyi(her açıdan; sadece item değil beceri, el alışkanlığı, akıl vs...) olduğu konusunda. amaç şudur bu iki adam farklı klanlarda olsa düşman olsalar yada zaten öyleyseler ve karşılaştıklarında kim yener durum ne olur kim ölür kim kalır yada geri kaçar

şimdi soruyorum hangi klan savaşında teketek karşılaştığınız adamı yok tesla indirip menzil attı yok kanama attı kudretim bitti yada yok iksir içti diye sorgulayabilirsiniz adam iksirinide içecek her iki tarafta iksir içecek kimi hasar içecek kimi direnç içecek fark orada belli olacak aksi takdirde oyundaki onca iksirin ne anlamı kalır kimi menzil atarak yenecek kimi kanama atarak bunların hepsi birer beceridir bunları hangi akla ve mantığa dayanarak kısıtlıyoruz anlamıyorum

Benim önerim vsmi atılacak kardeşim bi yer belirliceksin tabiki bi hakeme para wereceksin iki tarafta o yere doğru gelecek herşey serbest öyle sayma mayma yok sen önce başladın sen sonra başladın bilmem ne yok birbirinizi gördüğünüz gibi dalacaksınız isterseniz menzil atacaksınız isterseniz kanama atacaksınız isterseniz iksir içeceksiniz mısır antrepo gibi güvenilir yerlere sığınmadıktan sonra istediğin gibi ws at kardeşim...

Yorumlarınızı bekliyorum vesselam...

Kendinle o kadar çok çelişiyorsun ki yani söylediklerin daima havada kalıyor ...
Bundan bir hafta önce açtığın konuda aynen şöyle yazmışın vs için " Bu kuralları kim belirliyor . İsteyen istediği gibi vs atar dileyen depar ile dalar dileyen kanatma ile " vs.vs. ama burada ne diyorsun ? "3.sü adamsanız bundan sonra bütün büyücülere kapım açık yeterki adam gibi ws atın kafanızdan kural koymayın eski köye yeni adet getirmeyin!..."
SHooT yazdı:3-Asitci bir şifacı eğer " Direnc açıp , Ruh kalkanı açıp,Can kurtaran açıp oturursa" onu yenebilecek büyücü sayısı 1-2 dir en fazla.Nasıl bir saçmalık ki böyle bir şeyin farkında olmana ragmen bunu savunuyorsun ? işine geliyor tabi !

kardeşim eğer yenemiyeceksen bu şekilde vs atmayacaksın parayı aldıktan sonra kural değiştirmekte neyin nesiymiş söylediğin gibi o şekilde anca 1-2 büyücü kesebilir o kişide sen değilsin!...

Kuraldan bahsede bakar mısınız :) Kural yazıyor . Adam Yazar !
Ya hayır ne diyebileceğimi bilmiyorum ... Ne dir bu kuyruk acısı Emin ? Dinmedi gitti .
Bak kardeşim ;
Sen Şerruh'a tam bir servet bayıldın mı ? "Bayıldın ! "
Arz klanında adın karalisteye alındı mı ? " Alındı !"
Waffen'ler seni kanıtlı olarak "HIRSIZ" diye tabir ettiler . Ortada kanıt varsa bu doğru mudur ? " Doğrudur !"
Lodos tarafına geçtin . Ne dedin ? " Burada herkes beni çok iyi bir şekilde karşıladı... Yeniden doğmuş gibiyim ... " Kim inandı ? "Hiç bir ARZ buna inanMAZ !"
Yetmedi ! Bizi yenebilecek kimse yok dedin "Choo'lar bu sunucunun kralı demeye getirdin ... Her alanda dedin ! "Şifacınız da yenildi ! Savaşçınızda Yenildi ! Büyücünüzde ! "
Kabul et Emin . Boş bir teneke den başka bişi değilsin . Vurdukça ses çıkarıyorsun . Senin sesinin çıkmasını biz sağlıyoruz Unutma ! Damarına bastıkça yalnızca YAKINIYORSUN ! Bizsiz HİÇSİN ! .

Devam et Şampiyon ! Bizleri çok eğlendiriyorsun ... Sanırım bu sunucunun yeni MASKOTU sensin :)
[/i]

Arkadaş bu Adama Hastayım, Yine Ortalığı Talan etmişsin (= Şu Laflara bak.. (=
Ben Bu Emin' in Yerinde Olsam Oyunu Bırakırdım (= Yüzsüzlükde Sınır Tanımıyo Sanırım (=
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!

“Genel Sohbet” sayfasına dön