" 2704 " BÜYÜ ŞİFA Montmorillonite "Kuklacı"

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Montmorillonite
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: " 2704 " BÜYÜ ŞİFA Montmorillonite "Kuklacı"

Mesaj gönderen Montmorillonite »

bermer yazdı:Yükseltilmiş Ashab, gerekli nadideler ve itemler, em'deki gerekli sancaklar, ve ibni sina iksir ile. Çok basit.

evet o saydıklarınla yaptım :D hokus pokus yaptığım mı yazıyor bir yerde

çok basit dediğin şey iyileştirme konusunda İKV oyununun Şifacı için bittiği yer..

ne olmalıydı ki sana basit gelmesin.. oyunda olmayan itemlerle mi birşeyler yapmalıydım :D
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

çok basit dediğin şey iyileştirme konusunda İKV oyununun Şifacı için bittiği yer..

ne olmalıydı ki sana basit gelmesin.. oyunda olmayan itemlerle mi birşeyler yapmalıydım :D
İKV oyunun sıfacı ıcın bıttı nokta ıyıleştırmedır demıssın :D emınmısın bundan ? 2000 bın sıfayla sen aynı bolgeye gır 0 buyu sıfayla ben aynı bolgeye gırıyım veya tam tersı 2000 bın sıfayla sen gel 0 buyu sıfayla ben ws yapıyım :) senın ıyıleştırme buyulerı dedın ıtemler bıle cok basıt unutma bunu :) ıbnı cevo eldıven ayak gorev ashap uret yukselt,ıbnı ıbnı ceket bas ıbnı cevo pant dusuor fundı zırh kolye yuzuk dusuor gozlukude kp le cek ee ney kaldı gerıye :D
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

LeoNaRR yazdı:

İKV oyunun sıfacı ıcın bıttı nokta ıyıleştırmedır demıssın :D emınmısın bundan ? 2000 bın sıfayla sen aynı bolgeye gır 0 buyu sıfayla ben aynı bolgeye gırıyım veya tam tersı 2000 bın sıfayla sen gel 0 buyu sıfayla ben ws yapıyım :) senın ıyıleştırme buyulerı dedın ıtemler bıle cok basıt unutma bunu :) ıbnı cevo eldıven ayak gorev ashap uret yukselt,ıbnı ıbnı ceket bas ıbnı cevo pant dusuor fundı zırh kolye yuzuk dusuor gozlukude kp le cek ee ney kaldı gerıye :D

düşüyor da sanki hemen düşen bri şey gibi söylemişsin hadi fundi yüzük kolye sığınaktan düştüğü için kolay ama zırh o kadar basit değil.Belki şurda haklı olabilirsin yani büyü şifa şifacının kalitesini doruğa çıakracak bir etken değil asıl şifacı tekken kalitesi belli olur ama büyü şifa da şifacıların bir dalı .
Kullanıcı avatarı
Mustiiii
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mustiiii »

2268 Buyu Sıfam 1386 Buyu Elektrkgım Var Buyucun [GaLLaRaDoII Sıfacım MaHSeR ] ;) gelen varsa beklerım Itemlerımı Gstermek Icın Vsler Icınde Beklerım OmeR 26500 Enerjı Savunma 265 Bın [Gelen Varsa Kuklacıya Bekler Agzını Ucuklatırım] Kuklacı Sunucusu Efsanesı ;) ÖmeR
GaLLaRaDoII (Ejder Asa)
MaHSeR (Ashap ı Keyfh)
BifaReLLa (Latif )( Ecel)
GaLLaRaDoIII (Şifacı)
GaLLaRaDo (Savaşçı)
  • [Dailymotion][/Dailymotion]
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mustiiii yazdı:2268 Buyu Sıfam 1386 Buyu Elektrkgım Var Buyucun [GaLLaRaDoII Sıfacım MaHSeR ] ;) gelen varsa beklerım Itemlerımı Gstermek Icın Vsler Icınde Beklerım OmeR 26500 Enerjı Savunma 265 Bın [Gelen Varsa Kuklacıya Bekler Agzını Ucuklatırım] Kuklacı Sunucusu Efsanesı ;) ÖmeR

meydan okumak gibi olmasın ama istediğin her şekilde senin buyu şifanı geçebileceğimi iddia ediyorum her türlü ortamda :)
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

arkadaşlar tartışmaya gerek yok Yusuf kardeşim şifacılığın iyileştirme noktasında sunucumuzda ve oyunda en kral itemleri dizmiştir. bir tık üstü yok bunun. tutup bunu ws itemle kıyaslamak olmaz çünkü mesele o değil. tekrar tebrikler ayrıca nazar etmeyin ne olur çalışın sizinde olur DD
saygılar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

goktanri yazdı:arkadaşlar tartışmaya gerek yok Yusuf kardeşim şifacılığın iyileştirme noktasında sunucumuzda ve oyunda en kral itemleri dizmiştir. bir tık üstü yok bunun. tutup bunu ws itemle kıyaslamak olmaz çünkü mesele o değil. tekrar tebrikler ayrıca nazar etmeyin ne olur çalışın sizinde olur DD
saygılar

estağfurullah..haddim değil ben iyileştirme bazında onun yapabileceğini geçebileceğimi iddia ediyorum :) yani büyü iyileştirmesini her türlü geçebilirim:)

“Genel Sohbet” sayfasına dön