Anka Sunucusunda Kalp Loncası Açılmıştır..!

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Anka Sunucusunda Kalp Loncası Açılmıştır..!

Mesaj gönderen green16 »

MaSSacHuSeTT yazdı:anladım öyle dalga geçenlere yer yok sazan diye dalga geçenlere yer var anladım adamı bıçaklarsan bu semtte oturamazsın silahla vurursan oturursun gibi bişi :lol: ayrıca ben kimseyi savunmadım herkes kendini savunabilecek kabiliyette yaratılmıştır ;)

Kardes sen karsındakınden bekledığın muameleyı görmek ıstıyorsan sende ona yanı muameleyı gostereceksın. Saygı görmek ıstıyorsan saygı, itibar görmek ıstıyorsan itibar göreceksın. Kalp loncasındakı arkadaşlar buraya geldıklerınde onlara bir kelıme dahı neden burada lonca actınız vb gibi kelımeler kullanılmadı. Kımse kımsenin ıle dalga gecmeye hakkı yoktur, gecemezde. Arkadaşlarımız beyaz köşktekı maceralarını anlatarak biraz kendılerını ıyı göstermeye calıştılar binevi övgü. Aranızdan bir arkadaşınız bizim (lonca) ismimizi kullanarak selam verıyor kendısı bir loncaya dahıl olduğu halde ve bune vs gibi yazılar yazıyor. Sana yaşananları, orada olan bıten yazıları görmeden her konuya cevap yazıp, munakaşaya gırmemenı ve olayı öğrenıp konuya yorum atmanı tercıh edıyorum. ;) Kimse kimseye durduk yerde birşey yapmaz, karışmaz. Bir bildiğimiz varki buraya yorum yazdık kardes.

Selametle..
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bu arkadaşlar lonca kurunca oyunda itibar sahibi olacaklarını sanmışlar sadece.Bu tür insanların loncaına anca kendileri gibiler girerler o yuzden pek uzun sürmez projeleri :) Sunucuyu tanımadan lonca açmaları zaten hataydı zaman onalra bu yanlışlarını gösterir ..

PAN.. FuRKaN
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

kusura bakmayın ama sizde anlama kıtlığı var ben kiseyi savumuyorum bana karşı yanlışlarınızı söylüyorum durduk yere bir şey yapmayız diyorsunuz o arkadaşın hatasını söylüyorsunuz o halde bende sizin yaptıklarınızı söyleyim bunlarda benim hangi hatam var ??

ilk tartışma benim yunusa yani kalpdoktoru'na(kuzenimle aynı isimde) 1 günlük denemek için %50 exp aldığımı kuzenimin hesabında oynadığımı akçe eksildiğini görürse söver şimdi diye bir şaka yaptım onlar anladı sonra gcb ordan çıktı kimse kiseye burada sövemez tarzında bir atılmada bulundu be şaşırdım ortada bişi yok sonra buranın eski oyuncusu olduğu düşünerek onda bazı hakları olduğunu savunuyor ezmeye çalışıyor ben susturup neden böyle bir şey söylediğini soruyorum o gidip kalp loncasındakiler ile hala kavga edip beni kötü gösteriyor bu 1

hatam varsa söyleyin gcb özrünü diledi bende nezaket gereği diledim yanlış anlama son buldu

daha sonra ben maden başında oturuyordum biri saf obsidyen satan varmı yazdı bende saf obsidyen varmı ki? diye üsteledim ordan biri çıktı şuna ak daha saf obsidyenin olup olmadığını bilmiyor gibisinden bir şey söyledi bir diyeri sazan tarzında espiriler yapmaya başladı bende güldüm geçtim halbuki samimiyet yok ne hakla bana bunları söyleyebiliyorlar ??

hatam varsa yine söyleyin daha önce dediğim gibi huzurlu bir ortam için geldim burası yeterince huzurlu bana göre ve bu ufak çaplı tartışmalar sorun olmaz benim için dost kazanmayı isterim ama olmasada 0lur çünkü bir abim ve ablamla başladım bu sunucuya

Hiç bir şey bilinmeden öne bir bir yargı sürülmesin lakin sorunların ardı arkası kesilmez bilmeden cevaplayan mahçubiyet duyar
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen green16 »

MaSSacHuSeTT yazdı:kusura bakmayın ama sizde anlama kıtlığı var ben kiseyi savumuyorum bana karşı yanlışlarınızı söylüyorum durduk yere bir şey yapmayız diyorsunuz o arkadaşın hatasını söylüyorsunuz o halde bende sizin yaptıklarınızı söyleyim bunlarda benim hangi hatam var ??

ilk tartışma benim yunusa yani kalpdoktoru'na(kuzenimle aynı isimde) 1 günlük denemek için %50 exp aldığımı kuzenimin hesabında oynadığımı akçe eksildiğini görürse söver şimdi diye bir şaka yaptım onlar anladı sonra gcb ordan çıktı kimse kiseye burada sövemez tarzında bir atılmada bulundu be şaşırdım ortada bişi yok sonra buranın eski oyuncusu olduğu düşünerek onda bazı hakları olduğunu savunuyor ezmeye çalışıyor ben susturup neden böyle bir şey söylediğini soruyorum o gidip kalp loncasındakiler ile hala kavga edip beni kötü gösteriyor bu 1

hatam varsa söyleyin gcb özrünü diledi bende nezaket gereği diledim yanlış anlama son buldu

daha sonra ben maden başında oturuyordum biri saf obsidyen satan varmı yazdı bende saf obsidyen varmı ki? diye üsteledim ordan biri çıktı şuna ak daha saf obsidyenin olup olmadığını bilmiyor gibisinden bir şey söyledi bir diyeri sazan tarzında espiriler yapmaya başladı bende güldüm geçtim halbuki samimiyet yok ne hakla bana bunları söyleyebiliyorlar ??

hatam varsa yine söyleyin daha önce dediğim gibi huzurlu bir ortam için geldim burası yeterince huzurlu bana göre ve bu ufak çaplı tartışmalar sorun olmaz benim için dost kazanmayı isterim ama olmasada 0lur çünkü bir abim ve ablamla başladım bu sunucuya

Hiç bir şey bilinmeden öne bir bir yargı sürülmesin lakin sorunların ardı arkası kesilmez bilmeden cevaplayan mahçubiyet duyar

Kardes ben sana bırını veya baskasını savunuyorsun dıye bır cumle kurmadım ? başkalarıyla yaptığın sohbette, tartışmada bızım sorumlu olmayacağımızıda bılıyorsun ? kalp loncasındakı bır arkadaşınız bızım lonca ısmımızı kullanarak (dalga gecıcı bır konuşma tabırıyle) selam verdi. Bizde bunu yapmamasını kendısınede söyledık, fakat kendısı devam ettırdı. Senin hatalarını bır başkası veya bızım söylememız haddimize değıl, kimsenın haddıne değıl. Bu konunun senınle bır bağlantısı olmadığınıda bılıyordun ? Sana karşı bizim tarafımızdan(Pan loncası olarak) arkadaşlarımızın kasıtlı bır şekılde yanlış yapmayacağına emın ol yapmayız, yapmadıkta. Eğerki bir yanlışımız olduğundada özür dilemesini biliriz.

Selametle..
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

o zaman nedir bu tavırlarınız dün gece massachusett diye biri varmış pm atsın bana hemen böyle bir kelime insanın nasıl biri olduğunu gösteriyor ?? kendisi pm atamazmı bana emir vererek yapıyor onuda geçtim madem siz birşey yapmıyorsunuz neden orada sazan gibi tabirler kullandınız onu söyle kardeşim ?? yada ne yaptımda öyle söylediler
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

Lonca başkanınız kimse benimle iletişime geçsin.
Söyliyeceklerim var.
Acillll
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MXneo »

MXneo yazdı:Merhaba Arkadaşlar.

Anka Sunucusunda Dün Açtığımız Kalp Loncası Herkeze Hayırlı Olması Dileğiyle..Şuanlık Üye Alımı Başlamadı Fakat 1 Şifaya İhtiyacımız Var Aşağıda Sırasıyla Belirteceğim Rütbelerdeki İsimlerden Oyunda Başvuru Yapabilirsiniz..

Renk Ayrımına Göre Karakterler:

İSİM - RÜTBE

Kalpdoktoru - Kalpateşi - LiDeR
Kalp - LyDeRGirl
Kalpgözü - Forum Sorumlusu
Kalpatışı - F.S.Y

Forsxbey - CiXÜyE
Livexyourxlife - *BeatifullMemberS*

Şuanlık Bu Kadarız İleride Görüşmek Dileğiyle..
Tüm Anka Sunucu Oyuncularına İyi Oyunlar ve Başarılar..

Saygılarımla..
Güncel..! >>>>>>>.......
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..

“Genel Sohbet” sayfasına dön