Karakter Transfer Dükkan'da
ADALET NERDE PEKİ*
Karakter aktarımı akçeye döndü ama normal yani sınırlı karakter tranferide yapamıyoruz....

Re: Karakter Transfer Dükkan'da
Özetle ; Oyun , Oyun olmaktan cıktı , Ticari bi unsura döndü . . İçler acısı doğrusu . .
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
vodafon ilede alım olsada artık bizde alsak....
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
yanlış bilgilendirme vermiyelim.JouRney yazdı:Selam . .Cover yazdı:ben 3 ücretsiz transfer haklarımın hiçbirini kullanmadım bundan sonra onları ücretsiz kullanamayacak mıyım ?
Elbette Ücretsiz kullanabilirsiniz. 3'den fazla yapmak istiyorsanız, "Karakter Transfer" için İKV Dükkan'daki transfer ürününü kullanabilirsiniz.
Satın aldığınız Karakter Transfer Hakkı kadar transfer yapabilirsiniz. Daha önce var olan üç transfer hakkı limiti kaldırılmıştır
-
- İri Fare Avcısı
Biz sadece silah yükseltme yağma arttırıcı maden arttırıcı falan olsun dedık ama bu kadarda zalimlik beklemıyorduk.Bakalım daha ne gelicek Allah sonumuzu hayır eylesin.
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
mynettekihesabıma silah yükselttme aldım ve ejderi yükselttim . şimdi bu çarı ttet hesabıma aktarırsam ejder eski haliylemi transfer oluyor yoksa yeni yükseltilmiş haliylemş ?
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
verdiğimiz gibi alırız diyosunuz yani.Bende oyuna başladığım gibi bırakıyorum.Umarım diğer oyuncular da gözünü açar.Çok yanlış yaptınız çok.Schiller yazdı:yanlış bilgilendirme vermiyelim.JouRney yazdı:Selam . .Cover yazdı:ben 3 ücretsiz transfer haklarımın hiçbirini kullanmadım bundan sonra onları ücretsiz kullanamayacak mıyım ?
Elbette Ücretsiz kullanabilirsiniz. 3'den fazla yapmak istiyorsanız, "Karakter Transfer" için İKV Dükkan'daki transfer ürününü kullanabilirsiniz.
Satın aldığınız Karakter Transfer Hakkı kadar transfer yapabilirsiniz. Daha önce var olan üç transfer hakkı limiti kaldırılmıştır
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

Çok kötü oldu bu işte. 3 tane aktarım hakkımız dursaydı bari :?Schiller yazdı:yanlış bilgilendirme vermiyelim.
2009-2013
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
JouRney yazdı:Çok kötü oldu bu işte. 3 tane aktarım hakkımız dursaydı bari :?Schiller yazdı:yanlış bilgilendirme vermiyelim.
Durmaz duramaz i.k.v ye para lazım olamaz
Elinizdeki hakları bile alıp size parayla geri satmaya calısıyolar açın gözünüzü

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Gerçekten çok üzücü bir ek olmuş.
Var olan 3 karakter aktarım hakkını bir ön duyuru bile yapmadan keyfi olarak iptal edip.
Aktarım hakkını parayla satmaya başlamak. Akçe sisteminin nereye doğru gittiğini gösterir oldu.
Madem böyle bir şey olacaktı en azından bir ön duyuru yapılabilirdi.
Neyse karakter aktarmak için bile para verilecekse, yakında bakalım daha nelere para vereceğiz?
Var olan 3 karakter aktarım hakkını bir ön duyuru bile yapmadan keyfi olarak iptal edip.
Aktarım hakkını parayla satmaya başlamak. Akçe sisteminin nereye doğru gittiğini gösterir oldu.
Madem böyle bir şey olacaktı en azından bir ön duyuru yapılabilirdi.
Neyse karakter aktarmak için bile para verilecekse, yakında bakalım daha nelere para vereceğiz?