İKV Karakter Adı Değiştirme İKV Dükkan'da!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: İKV Karakter Adı Değiştirme İKV Dükkan'da!

Mesaj gönderen Nevizade »

Kesinlikle bende çok istiyorum bu konunun gerçekleşmesini Dükkan'a gelecek eklentilerde sırada bu uygulamanın olacağına İNANMAK İSTİYORUM! Hadi İNŞALLAH...
Resim
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Güncel bu konu üzerinden devam edelim arkadaşlar yeni konu açarak forumu kirletmeyelim!
Resim
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

GÜNCEL! Desteklerinizi bekliyoruz.
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

GÜNCEL!
Resim
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Nevizade yazdı:
Comader yazdı:Herşeyi bir anda ekleyerek ne kazanacaklar ? :) İnsanlar oyundan sıkılmaya başlar başlamaz isim değiştirme,saç-tip değiştirme vb seçenekleri de ekleyecekler...
Böyle strateji olmaz arkadaşım bir işi yapıyorsan tam yapacaksın eklemeler yapılacağını biliyorum Dükkan'a ama şu anda acil isim kod'u istiyorum ve alamıyorum oyundan soğudum üyelikal ilede uğraşmak istemiyorum madem mobil ödeme kolaylığı var ne diye eklemessiniz Dükkan'a bu uygulamayı bir işide tam yapsalar şaşarım.

Kardeşim İKV 'nin eski oyuncularındansan ;

Zamanında İKV Kapanma durumuna gelmiş forum felan kapatılmış oyuna hiçbir yönetici girmemiş 2008 Ekim ayı felandı sanırım . O Zaman çok bırakan oldu oyun eski haline geldiğinde Derindeki Sır Resimleri paylaştılar .. :) İKV 4 yıldır bu yöntemle yürüyor :) Ne zamanki plus alımı azalır o zaman eklenti olur :)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

ChuckBartowsKi yazdı:
Nevizade yazdı:
Comader yazdı:Herşeyi bir anda ekleyerek ne kazanacaklar ? :) İnsanlar oyundan sıkılmaya başlar başlamaz isim değiştirme,saç-tip değiştirme vb seçenekleri de ekleyecekler...
Böyle strateji olmaz arkadaşım bir işi yapıyorsan tam yapacaksın eklemeler yapılacağını biliyorum Dükkan'a ama şu anda acil isim kod'u istiyorum ve alamıyorum oyundan soğudum üyelikal ilede uğraşmak istemiyorum madem mobil ödeme kolaylığı var ne diye eklemessiniz Dükkan'a bu uygulamayı bir işide tam yapsalar şaşarım.

Kardeşim İKV 'nin eski oyuncularındansan ;

Zamanında İKV Kapanma durumuna gelmiş forum felan kapatılmış oyuna hiçbir yönetici girmemiş 2008 Ekim ayı felandı sanırım . O Zaman çok bırakan oldu oyun eski haline geldiğinde Derindeki Sır Resimleri paylaştılar .. :) İKV 4 yıldır bu yöntemle yürüyor :) Ne zamanki plus alımı azalır o zaman eklenti olur :)
Ben şahsen şu anda isim değiştiremeyipte oyunu bırakma eşiğine gelen birçok kişi tanıyorum o ne olacak hadi o zaman eklesinler :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Arkadaşlar benim bu konudaki düşüncem şudur ki: Zaten isim değiştirme satılırsa şu anda piyasada satılan değerinin telefona yüklenip oradan akçeye aktarılmış olarak aynı fiyattaki versiyonu olacak. Yani eğer bu yapılırsa yetkili bayilerin sattığı kutular ellerinde kalır diye düşünüyorum. Stoklar tükenince mutlaka gelecek bir uygulama tahminimce.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Canceazi yazdı:Arkadaşlar benim bu konudaki düşüncem şudur ki: Zaten isim değiştirme satılırsa şu anda piyasada satılan değerinin telefona yüklenip oradan akçeye aktarılmış olarak aynı fiyattaki versiyonu olacak. Yani eğer bu yapılırsa yetkili bayilerin sattığı kutular ellerinde kalır diye düşünüyorum. Stoklar tükenince mutlaka gelecek bir uygulama tahminimce.
Evet sonuçta anlaşmalı olarak bazı bayilerde satışa sunuluyor onlarada haksızlık olarak nitelendiriyorum ayrıca üyelikal içinde öyle nasıl olacak ama sonuçta büyük kolaylık olacak neyse sabırla bekleyelim geleceğini biliyorum ama ne zaman?
Resim
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

böyler birşey olursa kesin 1500 Akçe olur.
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Nevizade yazdı:
Canceazi yazdı:Arkadaşlar benim bu konudaki düşüncem şudur ki: Zaten isim değiştirme satılırsa şu anda piyasada satılan değerinin telefona yüklenip oradan akçeye aktarılmış olarak aynı fiyattaki versiyonu olacak. Yani eğer bu yapılırsa yetkili bayilerin sattığı kutular ellerinde kalır diye düşünüyorum. Stoklar tükenince mutlaka gelecek bir uygulama tahminimce.
Evet sonuçta anlaşmalı olarak bazı bayilerde satışa sunuluyor onlarada haksızlık olarak nitelendiriyorum ayrıca üyelikal içinde öyle nasıl olacak ama sonuçta büyük kolaylık olacak neyse sabırla bekleyelim geleceğini biliyorum ama ne zaman?
üyelikal ile sözleşmesi bitene kadar :?: belki ...
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön