EMİNÖNÜ HOPARLÖRDEN PİNK FLOYD U DİNLEMEK!
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EMİNÖNÜ HOPARLÖRDEN PİNK FLOYD U DİNLEMEK!
pink floyd u sevemedim gitti küçüklüğümden beri aşırı antipati var, antipinkim ben sözü gecen her övgüye kusasım gelior biri beni tutsun 
Ateş, kış meyvesidir....
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
Son zamanlarda duyduğum en iyi önerilerden birisi.Yakuzaxlider yazdı:Mehter marşı çalsın
bir varmış bir yokmuşum
xsedanterx 07 Mar 2011 16:53
pink floyd u sevemedim gitti küçüklüğümden beri aşırı antipati var, antipinkim ben sözü gecen her övgüye kusasım gelior biri beni tutsun
Pink Floyd dağılalı 20 sene olmuştur belkide sen doğmadan önce.Yani Pink Floyd unda çok umrundaydı
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
p f severlerin fanatik 3.cümlesinde laringoödem, anaflaksi felan her bişi gelişebilir o kadar allerjim var, kahtalı mıçı bile daha sevimli, 83 doğumluyum ne zmn kuruldu, ne zaman dağıldı bilmek, duymak dahi istemiorum ,83 yılından beri uzak kalasım gelior- o derece kılım- istemsiz bir şekilde nefretimi kusasım gelior napabilirim :lol: takıntılıyım çok fena kusura bakmayın artık
Ateş, kış meyvesidir....
Tamamda senin bişeyi sevmemen yada birini sevmemen başkaları için önemlimiki bunu belirtiyorsun.Mesela benim hiçte umrumda değil.Sende kusura bakma olurmu ?Re: EMİNÖNÜ HOPARLÖRDEN PİNK FLOYD U DİNLEMEK!
İleti xsedanterx 07 Mar 2011 18:52
p f severlerin fanatik 3.cümlesinde laringoödem, anaflaksi felan her bişi gelişebilir o kadar allerjim var, kahtalı mıçı bile daha sevimli, 83 doğumluyum ne zmn kuruldu, ne zaman dağıldı bilmek, duymak dahi istemiorum ,83 yılından beri uzak kalasım gelior- o derece kılım- istemsiz bir şekilde nefretimi kusasım gelior napabilirim :lol: takıntılıyım çok fena kusura bakmayın artık![]()
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Bugünlerde çok komiksiniz millet. 
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐