Harbiden cok güzel acıklasmıs bizim bu oyunu oynama sebebemiz YERLİ + Türk insanına özgü simdi bu oyun diger para tuzakları olan oyundan farkı ne oldu ?PROF yazdı:O nasıl matematik anlamadımBuqrahan yazdı:PROF naptın sen ya 5 bile olsa48x12TL: 600.000 Yapıyor. Eski Para ile 600Milyon
Bizim 20Milyonumuza laf yapıyorsun
Ayrıyetten Eskiden 12TL değildi 20TLdi bunuda eklersen 800-850 Milyon yapıyor. Düşünmeni dilerim, Lütfen konuyu daha uzatmaya luzûm yok. Konu'nun parasal yöne çekilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum...
2DÜŞÜN , 1KONUŞbenim hesabımı benden iyi mi yapacaksın benim ne kadar plus aldığımı benden iyi mi bileceksin??
plus ne zaman 20tl idi onu da bilmiyorum ben 29 zamanı hiç plus almadım meteor zamanı almaya başladım araya askerlik girdi 1 yıl da öyle almadım toplarsam 200tl diyorum maksimum
başkasını bilmem ama benim bu oyunu oynama sebebim diğer oyunlardan farklı olmasıydı fark da yerli olmasının dışında market gibi bir saçmalığın olmamasıydı silkroad, metin2, karahan, shaiya gibi oyunları oynadım hala da oynuyorum ama en çok ikvde vakit geçiriyorum(geçiriyordum) şu an favori oyunum point blankexoriusII yazdı:Birader senin oynadıgın ilk online oyun ikv herhalde 4 senedir plus dan baska bişeye para verdgmz yoktu diğer oyunlara girin bakın acıldıkları ilk günlerden itibaren böyle ödemeler yapıyor oyuncular, biraz arastır derim en basıt örnek knıght onlinenpara vermeden oynuyorum
şu güncellemeyle oyun kullanıcı kitlesini tamamen değiştirdi bence yeni oyuncular katılabilir ama eskiler veda edecektir alıştığımız ikv bu değil eski olduğum ortamda yeni muamelesi göreceksem çeker giderim
ikv için küçük bir kayıp benim için kayıp bile değil 700.000 diye uydurma kitleye kendileri de inanmış para vereceksem günde 4-5 sefer hata almadığım bir oyun oynarım para vereceksem oyun içindeki materyallerin kopyalanmadığı para basılmayan belli hacklerle değil de herkesin emeğiyle kazandığı bir oyun oynarım para vereceksem çifte standart uygulanmayan bir oyun oynarım benden bu kadar
AKÇE...
Re: AKÇE...
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

- Ultraslanqrsn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
PROF yazdı:O nasıl matematik anlamadımBuqrahan yazdı:PROF naptın sen ya 5 bile olsa48x12TL: 600.000 Yapıyor. Eski Para ile 600Milyon
Bizim 20Milyonumuza laf yapıyorsun
Ayrıyetten Eskiden 12TL değildi 20TLdi bunuda eklersen 800-850 Milyon yapıyor. Düşünmeni dilerim, Lütfen konuyu daha uzatmaya luzûm yok. Konu'nun parasal yöne çekilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum...
2DÜŞÜN , 1KONUŞbenim hesabımı benden iyi mi yapacaksın benim ne kadar plus aldığımı benden iyi mi bileceksin??
plus ne zaman 20tl idi onu da bilmiyorum ben 29 zamanı hiç plus almadım meteor zamanı almaya başladım araya askerlik girdi 1 yıl da öyle almadım toplarsam 200tl diyorum maksimum
başkasını bilmem ama benim bu oyunu oynama sebebim diğer oyunlardan farklı olmasıydı fark da yerli olmasının dışında market gibi bir saçmalığın olmamasıydı silkroad, metin2, karahan, shaiya gibi oyunları oynadım hala da oynuyorum ama en çok ikvde vakit geçiriyorum(geçiriyordum) şu an favori oyunum point blankexoriusII yazdı:Birader senin oynadıgın ilk online oyun ikv herhalde 4 senedir plus dan baska bişeye para verdgmz yoktu diğer oyunlara girin bakın acıldıkları ilk günlerden itibaren böyle ödemeler yapıyor oyuncular, biraz arastır derim en basıt örnek knıght onlinenpara vermeden oynuyorum
şu güncellemeyle oyun kullanıcı kitlesini tamamen değiştirdi bence yeni oyuncular katılabilir ama eskiler veda edecektir alıştığımız ikv bu değil eski olduğum ortamda yeni muamelesi göreceksem çeker giderim
ikv için küçük bir kayıp benim için kayıp bile değil 700.000 diye uydurma kitleye kendileri de inanmış para vereceksem günde 4-5 sefer hata almadığım bir oyun oynarım para vereceksem oyun içindeki materyallerin kopyalanmadığı para basılmayan belli hacklerle değil de herkesin emeğiyle kazandığı bir oyun oynarım para vereceksem çifte standart uygulanmayan bir oyun oynarım benden bu kadar
ARkadaşı tamamen haklı Buluyorum. Yanlış Anlamayan ama Bir örnek vereceğim "WOW" çoğunuz Duymuştursunuz Ne kadar kişinin oynadıgını Ve yanlış hatırlamıyorsam Aylık 30tl KArşılıgı oynanabiliyoR. Oynayanlara sorun bakalım en ufak bir açık , oyundan düşme , Hırsızlık vb. AdamLarın oyun oynayan kişilerin üyelikleri çalınmasın diye anahtar Şeklinde Bir kod uygulaması yapmışlar Belli bi miktar karşılıgı alıyorsun onu anahtarı ve oyuna Girerken her seferinde size ayrı kod verıyor ve o kodu yazmadan Giremiyorsun. yani PAra VERECEksek Böle şeyler olsunki oynadığımız oyunu korkmadan Zevk alarak oynayalım.
TEK TABANCA
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
kafeye gidip nargile içince kafa dağıtıyorum ben oyunla kıyaslanamaz bile o yüzden para veririm oraya nargile 15lira bizim burda ben 4 yıldır oynuyorum çoğu zaman kafa dağıtamıyorum oyunda ya biri söver ya kavga ederim maden peşinde koşarsın char kasarsın kp kasarsın yönetim emeğinin karşılığını alıyor iyi demişsin benim emeğimin karşılığı nerde ayda bir verdiğim plus parasının karşılığı nerde en basit örnek "hata:183" niye düzelmiyor para verirsem hizmet beklerim destekliyordum biyerlere gelsin istedim her hafta öneriler yönderiyordum hatalar bildiriyordum hata kullananları bildiriyordum sonuç ne hep aynı cevap kopyala yapıştır önerimiz havuzda toplanıyor hata kullanımında da yeterli kanıt yok bariz ortada isterlerse kayıtlardan bakabilirlerdi neyse yüzlerce lira harcayıp iplenmediğim bir ortam istemem para verip şekil yapıp küfür yemek istemem ışıklı parlayan janjanlı silahımla savaşırken oyundan düşmek istemem elimdeki plus kodlarını ve isim kodlarını satıyorum kp charı dolu bi dünya onları da elden çıkarcam kendi charlarımı da veririm belki birilerine 1 karakter kalırsa kalır arada girip hal hatır sormayaRapid yazdı:onlarda bu işten ekmek yiyorlar. 6 senedir bu günleri beklediler, 6 senedir oyunun bu noktaya gelmesini ve para kazanmayı beklediler. 6 senedir bedavadan oyun oynuyorum, hep düşünmüşümdür; acaba bu oyunu yapanlar deli mi, divane mi; ne yiyorlar, ne içiyorlar, nereden para kazanıyorlar. işte onlarında ekmek kapıları burası arkadaşlar. bir eğlence mekanına gitseniz en azından bir cafeye gidip arkadaşınızla birer nargile içip eğlenseniz 20 lira ediyor. ama bu adamlar 6 yıldır bizi eğlendirdi ve hiç bi karşılık beklemedi. şimdi sıra bizde, hem kendimizi geliştirelim hemde sobee'ye katkıda bulunalım derim ben.
size de tavsiyem dönüp bir bakın arkaya bakış açınızı değiştirin olmazsa yönetim emeklerinin karşılığını alıyor ya sizin emekleriniz? oyunda geçirdiğiniz saatleriniz plusa vs verdiğiniz paralar yediğiniz küfürler bu oyun size ne katıyor. Ben baktım "hiç" oynamıyorum artık eksikliğini de hissetmiyorum
bir varmış bir yokmuşum
Yeri geliyo oyunda bırak kafa dagıtmayı SİNİRE strese giriyor insan ya yeni yetmeler adamın canını sıkıyo Oyun ahlakını bilmiyorlar.Onlar 6 senenin karsılıgını aldıysa bizede 4 senenin karsılıgını versinler...
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Birtan gidene dur denmez bu kadar şikayet edecegine bırak oyunu bence kardeşim loncadaşımsın senın ıcın hayrlısı bu olur emin ol sen baya strese girmşsn
Rapid de cok güzel acıklamıs bu zamana kadar bedavaydı şimdi paralı olmus bu kadar büyütmeyn her sey zamanla .ayrıca WoW örnegını veren arkadasım da haklı ama her sey zamanla olur yavas yavas. kaldı ki WoW da yılların oyunu bi anda yapılmadı o eklentiler. her yapılanı şiddetle eleştirmeyin arkadaslar ikv nin diğer oyunlardan farklı olarak yaptıgı hata şudur : oyun başladıgında bu eklentilerin olmaması o zamandan beri paralı olsa kimsenın sesı cıkmazdı tıpış tıpış alırlardı. Oyun gelişsin gelişsin diye bangır bangır bagırıyonuz klandan bölgeden iş destek olmaya gelince yok dükkan saçmalıktır bilmem ne diye isyanlardasınız bence bu kadar tersse size oynamayın oyunu.ayrıca oyun oynamak zevk işidir insan zevkleri ugruna para harcamıcaksa ne için harıyacak ???
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
o senin oyun stilin, ben oyundada kafa dağıtabilirim nargiledede. oyuna girip kavga ediyorum kafa dağıtamıyorum diyorsun, o senin stilin; bugüne kadar bir kişiyle bile kavga etmedim allaha şükür. herkesin cevabı farklı olabilir, o senin kafa dağıtma biçim bu benim. her şeyin bir bedeli vardır. 183'te bunun bir bedeli diyelim, tuzu biberi. oyundan düşüp anında geri girebiliyorsun sonuçta, şükür ki diğer oyunlar gibi girmek için saatler boyu uğraşmıyoruz.PROF yazdı:kafeye gidip nargile içince kafa dağıtıyorum ben oyunla kıyaslanamaz bile o yüzden para veririm oraya nargile 15lira bizim burda ben 4 yıldır oynuyorum çoğu zaman kafa dağıtamıyorum oyunda ya biri söver ya kavga ederim maden peşinde koşarsın char kasarsın kp kasarsın yönetim emeğinin karşılığını alıyor iyi demişsin benim emeğimin karşılığı nerde ayda bir verdiğim plus parasının karşılığı nerde en basit örnek "hata:183" niye düzelmiyor para verirsem hizmet beklerim destekliyordum biyerlere gelsin istedim her hafta öneriler yönderiyordum hatalar bildiriyordum hata kullananları bildiriyordum sonuç ne hep aynı cevap kopyala yapıştır önerimiz havuzda toplanıyor hata kullanımında da yeterli kanıt yok bariz ortada isterlerse kayıtlardan bakabilirlerdi neyse yüzlerce lira harcayıp iplenmediğim bir ortam istemem para verip şekil yapıp küfür yemek istemem ışıklı parlayan janjanlı silahımla savaşırken oyundan düşmek istemem elimdeki plus kodlarını ve isim kodlarını satıyorum kp charı dolu bi dünya onları da elden çıkarcam kendi charlarımı da veririm belki birilerine 1 karakter kalırsa kalır arada girip hal hatır sormayaRapid yazdı:onlarda bu işten ekmek yiyorlar. 6 senedir bu günleri beklediler, 6 senedir oyunun bu noktaya gelmesini ve para kazanmayı beklediler. 6 senedir bedavadan oyun oynuyorum, hep düşünmüşümdür; acaba bu oyunu yapanlar deli mi, divane mi; ne yiyorlar, ne içiyorlar, nereden para kazanıyorlar. işte onlarında ekmek kapıları burası arkadaşlar. bir eğlence mekanına gitseniz en azından bir cafeye gidip arkadaşınızla birer nargile içip eğlenseniz 20 lira ediyor. ama bu adamlar 6 yıldır bizi eğlendirdi ve hiç bi karşılık beklemedi. şimdi sıra bizde, hem kendimizi geliştirelim hemde sobee'ye katkıda bulunalım derim ben.
size de tavsiyem dönüp bir bakın arkaya bakış açınızı değiştirin olmazsa yönetim emeklerinin karşılığını alıyor ya sizin emekleriniz? oyunda geçirdiğiniz saatleriniz plusa vs verdiğiniz paralar yediğiniz küfürler bu oyun size ne katıyor. Ben baktım "hiç" oynamıyorum artık eksikliğini de hissetmiyorum

- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Yabancı Oyunlara para kazandırcağıma.. Türk Oyunu'na para kazandırıyorum ki. Paramız ÜLKE SINIRLARI Dışına çıkmıyor. Ayrı bir konu Bir çok oyunda ayakta kalabilmek için en az 250 300TL Para yatırman gerekiyor ve farkına varmadan item kaybediyorsunuz. Özellikle bu oyun Para tuzağı olmadığı gibi Tamamen TÜRK Yapımı. İSTANBUL'dan bahsediliyor. Sorum SANA PROF? Oynadığın hangi oyunda TÜRKİYE'yi ve gerçek hayattan bahsediliyor. Hangi OYUN İÇİNDE ÜYELERLE İLETİŞİM BU KADAR YAKIN. Ben hangi oyunda gördüysem göreyim, GM veya YÖNETİCİ'lerle konuşamadım bile, Hangi oyunda üyeler için( Fan Art , Etkinlik vb. tür ) Oyunlarda ŞAHESER hediye ediliyor?.. Diğer Oyunlarda(Metin2de) Üyeliğimi GM Soydu? Söze gerek varmı. Diğerleri HEM PARA TUZAĞI HEM HIRSIZ, BURNUNUZUN DİBİNİ GÖREMİYORSUNUZ ve KIYMETİNİ bilemiyorsunuz...
2 DÜŞÜN, 1KONUŞ...
2 DÜŞÜN, 1KONUŞ...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
bıraktım zatenexoriusII yazdı:Birtan gidene dur denmez bu kadar şikayet edecegine bırak oyunu bence
Buğrahan ben de saydığın sebeplerden ikv oynuyordum ama şu an onların hiç birini göremiyorum hangi yöneticiyle sohbet edebiliyorsun ki Türkiye'den gerçek hayattan bahsediyor diyorsun gidip domuzdan görev alıyorsun migrata girip mitolojide mi neyse roma zamanının yaratıklarını kesiyorsun İstanbul nerde Türkiye nerde ben göremiyorum yeni bölgelerde. Bundandır ki son zamanlarda 29lvl char kasarak geçirdim eminönünde zevk alıyorum oyundan ama artık zorlamanın faydası yok siz beğenmişsiniz ben size oyunu bırakın falan demiyorum düşüncelerimi bildirdim benden bu kadar
bir varmış bir yokmuşum
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Biraz zahmet edip İstanbul'un değişik bölgelerini incele. Ne demek istediğimi anlarsın...PROF yazdı:bıraktım zatenexoriusII yazdı:Birtan gidene dur denmez bu kadar şikayet edecegine bırak oyunu bence
Buğrahan ben de saydığın sebeplerden ikv oynuyordum ama şu an onların hiç birini göremiyorum hangi yöneticiyle sohbet edebiliyorsun ki Türkiye'den gerçek hayattan bahsediyor diyorsun gidip domuzdan görev alıyorsun migrata girip mitolojide mi neyse roma zamanının yaratıklarını kesiyorsun İstanbul nerde Türkiye nerde ben göremiyorum yeni bölgelerde. Bundandır ki son zamanlarda 29lvl char kasarak geçirdim eminönünde zevk alıyorum oyundan ama artık zorlamanın faydası yok siz beğenmişsiniz ben size oyunu bırakın falan demiyorum düşüncelerimi bildirdim benden bu kadar
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
örneğin??Buqrahan yazdı:Biraz zahmet edip İstanbul'un değişik bölgelerini incele. Ne demek istediğimi anlarsın...
bir varmış bir yokmuşum