Bende birşey düşündüm maden sayıları bu zamanki gibi kalıp maden süreleri max 4 dk ola bilir ancak bu şekilde ve sizin dediğiniz şekilde düşer piyasalar.
Maden & Emek Orantısı, Desteğe Gönderelim...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: Maden & Emek Orantısı, Desteğe Gönderelim...
Güzel fikirler var desdeğe hemen yolluyorum
Bende birşey düşündüm maden sayıları bu zamanki gibi kalıp maden süreleri max 4 dk ola bilir ancak bu şekilde ve sizin dediğiniz şekilde düşer piyasalar.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Yorumun için teşekkürler.Esat yazdı:Bu Düşüncelere Katılmıyorum..
[Maden Hk] Öncelikle Maden Sayısı Az Olduğu İçin. Sayın Gmlerimiz . Buna Çözüm BuLunması İçin Yeni Bİr Güncelleme İle Sivri Adada/Meteor/Labirent/"e Madenler Koydular. Kendilerine Teşekkür Etmemiz Lasım. Bunları Kendileri İçin Degil Bizim İçin Yaptılar. Onlarca Mailller Geliyordu Ve Gm Abilerimizi Rahatsız Ediyordu. Yok 1 Madende 12 Kişi Oturuyor. Maden Çekemiyoruz Die Vb Şeylerlerden Dolayı Böyle Güncelleme Geldi. Onun İçin Çok Yere Sayısızca Maden Koydularki Her Madende Birisi Otursun. Böyle Daha İyi Madende 5/10 Kişi Beklemektense 1 Kişi Beklesin Daha İyi. İyi Forumlar,,,
Bizim yaptığımız bunu eleştirmek değildi fakat yanlış bir açıdan yaklaştığını belirtmek isterim.
"GM abiler" dediğin kişilere biz de teşekkür ettik, güzel bir çalışma oldu, maden başlarında yaşanan tatsızlıklar "bir miktar da olsa" ortadan kalktı fakat;
Matematiksel küçük bir hesaplama ile madenlerin saf olma sayılarında pek bi değişiklik olmadığı ortaya çıkıyor. Mesele tam olarak bu da değil. Mesele o madenin başında "tek başına oturan" kişinin harcadığı emek hakkında...
Emeğinin sonucunu kesin olarak alabileceği bir çözüm arıyoruz ve bu öneri de tamamen bunun için hazırlandı.
Tekrar teşekkürler, iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Oyun içinde yapılanlar ( maden bina vb. şeyler ) Yönetici [DEV] ler yapıyorEsat yazdı:Bu Düşüncelere Katılmıyorum..
[Maden Hk] Öncelikle Maden Sayısı Az Olduğu İçin. Sayın Gmlerimiz . Buna Çözüm BuLunması İçin Yeni Bİr Güncelleme İle Sivri Adada/Meteor/Labirent/"e Madenler Koydular. Kendilerine Teşekkür Etmemiz Lasım. Bunları Kendileri İçin Degil Bizim İçin Yaptılar. Onlarca Mailller Geliyordu Ve Gm Abilerimizi Rahatsız Ediyordu. Yok 1 Madende 12 Kişi Oturuyor. Maden Çekemiyoruz Die Vb Şeylerlerden Dolayı Böyle Güncelleme Geldi. Onun İçin Çok Yere Sayısızca Maden Koydularki Her Madende Birisi Otursun. Böyle Daha İyi Madende 5/10 Kişi Beklemektense 1 Kişi Beklesin Daha İyi. İyi Forumlar,,,
Gönderdim...halilumit yazdı:işte benim Fiktimde aynen böyle %100 destek
hemen desteğe yolluyorum
lütfen bu mesajı desteğe yollamak 30 sn nizi almaz
herkesin desteğini beliyoruz

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Arkadaşlar yollansada adamlar takmıyor nede olsa oyuncu diyip geçip gidiyorlar
Öyle bişey yokemrahok yazdı:Arkadaşlar yollansada adamlar takmıyor nede olsa oyuncu diyip geçip gidiyorlar
Adamlardan madenler için güncelleme istedik yaptılar kimileri memnun kimileri değil
300 küsür madalyam var hala zırh yok diyenlere şans verdiler kimileri memnun kimileri değil
Maden başında sabahlıyorum ama hala menekşe yok diyenlere şans verdiler kimileri memnun kimileri değil
AMA yönetim boş durmuyor
Evet boş durmuyor maden sayısını artıtırdılar fakat baktılar yine olmuyor bu seferde akçe olayını yine paraya boğdular akçeyide şans olayına yol çevirdiler nasıl bir oyuncunun isteklerini yerine getirmektir bu