oyunda buyuk bır duzensızlık var arz ve lodos lar esıt degıl
buda klan savasları zevksız hale getırıyor em den dusuyorum
emınonunden meteora gecıyorum lodos sancagında dırek kesıyolar
ordan kalede doguyorsun 10-20 tane adam kale onunde karızman sıfır olsa bıle
bırakmıyorlar
artık oyunu oynamıyorum zaten bu olaydan bıktım [gm] lerde bu konuda cok
ılgısız davranıyorlar
İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncu Beklentileri..
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncu Beklentileri..
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Aslında en önemli maddeyi söylemeyi unutmuşuz. İKV'ye verdiğimiz onca emeğin karşılığını bugün GM'ler sayesinde aldık. Oyunun kullanım sözleşmesinde falan okumuşsunuzdur veya karakterinizi çaldırdığınızda '' KARAKTERLER ŞAHISLARA ÖZELDİR,DEĞİŞTİRİLEMEZ,SİLİNEMEZ '' Şimdi buradan yetkililere soruyorum madem karakterlerimizi çaldırdığımızda bize özel oluyor ozaman niye bizim özel kişisel şeylerimizi siliyorsunuz. Bu sabah karakterime girdiğimde KP KASTIĞIM İÇİN çarımın silindiğini gördüm. Sadece benimle sınırlı kalsa yine iyi 3-5 arkadaşın daha karakterleri silinmiş. Kaç gündür ikvdesteğe mail atıyorum cevap alamıyorum bu dediklerimden sonra bana yine şikayetinizi ikv desteğe yapın demeyin. Bana özel olan birşeyi yetkili olduğunuz için banlayabilir yasaklayabilirsiniz ama silemezsiniz.( Çok ağır bir suç işlemediğim sürece ) Kaldı ki nerde gördünüz İKV'DE KP KASMAK YASAKTIR diye bir uyarıda bulunduklarını.. Üstüne üstük GM Kubilay'a bu soru sorulduğunda cevabı '' Karakterler size özeldir istediğinizi yapabilirsiniz '' olmuştu. Benim 210bin kp yaptığım yani kaç gün geceleri dahi kalkıp kp kastığım çarım siliniyor. Bu nasıl özel ? Benim bilgim haricinde nasıl silinebiliyor ? Burdan öncelikle özür diliyorum kendisinden ama Pumaa nickli arkadaş nasıl yaptı kılıç rütbesini ? Kp kasarak tabi ki. Oyuncuya göre sistemmi var yani sen kasabilirsin sana kasamazsın diye. Hakkımı sonuna kadar arıycağım ve bana ait olan şeyi tekrar geri alana kadar uğraşıcam. Kaç gündür cevap bekliyorum mynette mail adresime giremiyorum diye çarımın aktarımını yapamıyorum. Ne cevap var ne birşey. Sobee üyeliği açıldı başlığındada görebilirsiniz orayada yazmıştım hala cevap bekliyoruz. İşin özeti biz en çokta adalet istiyoruz. Umarım bu yapılan hata en yakın zamanda düzelir çünkü kaç aylık emeğim gitti.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
İşte buda arkadaşımla ortak kastığımız çar.

KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
JuaquiN yazdı:Aslında en önemli maddeyi söylemeyi unutmuşuz. İKV'ye verdiğimiz onca emeğin karşılığını bugün GM'ler sayesinde aldık. Oyunun kullanım sözleşmesinde falan okumuşsunuzdur veya karakterinizi çaldırdığınızda '' KARAKTERLER ŞAHISLARA ÖZELDİR,DEĞİŞTİRİLEMEZ,SİLİNEMEZ '' Şimdi buradan yetkililere soruyorum madem karakterlerimizi çaldırdığımızda bize özel oluyor ozaman niye bizim özel kişisel şeylerimizi siliyorsunuz. Bu sabah karakterime girdiğimde KP KASTIĞIM İÇİN çarımın silindiğini gördüm. Sadece benimle sınırlı kalsa yine iyi 3-5 arkadaşın daha karakterleri silinmiş. Kaç gündür ikvdesteğe mail atıyorum cevap alamıyorum bu dediklerimden sonra bana yine şikayetinizi ikv desteğe yapın demeyin. Bana özel olan birşeyi yetkili olduğunuz için banlayabilir yasaklayabilirsiniz ama silemezsiniz.( Çok ağır bir suç işlemediğim sürece ) Kaldı ki nerde gördünüz İKV'DE KP KASMAK YASAKTIR diye bir uyarıda bulunduklarını.. Üstüne üstük GM Kubilay'a bu soru sorulduğunda cevabı '' Karakterler size özeldir istediğinizi yapabilirsiniz '' olmuştu. Benim 210bin kp yaptığım yani kaç gün geceleri dahi kalkıp kp kastığım çarım siliniyor. Bu nasıl özel ? Benim bilgim haricinde nasıl silinebiliyor ? Burdan öncelikle özür diliyorum kendisinden ama Pumaa nickli arkadaş nasıl yaptı kılıç rütbesini ? Kp kasarak tabi ki. Oyuncuya göre sistemmi var yani sen kasabilirsin sana kasamazsın diye. Hakkımı sonuna kadar arıycağım ve bana ait olan şeyi tekrar geri alana kadar uğraşıcam. Kaç gündür cevap bekliyorum mynette mail adresime giremiyorum diye çarımın aktarımını yapamıyorum. Ne cevap var ne birşey. Sobee üyeliği açıldı başlığındada görebilirsiniz orayada yazmıştım hala cevap bekliyoruz. İşin özeti biz en çokta adalet istiyoruz. Umarım bu yapılan hata en yakın zamanda düzelir çünkü kaç aylık emeğim gitti.
Yazı Uzun Diye Okuyamadım Hepsini Ama İlk Paragrafta Belirttiğin Gibiyse Olay Şu Teşkilat mı Kuklacı mıydı ORDAKİ PUMAA Adlı Oyuncuyu Banlamaları Lazımdı ! ! !
Herkes Bir Mareşal Tutturmuş Gidiyor o Pumaa Denen Şahıs Alın Teriyle mi Kastı ? Klan Savaşlarında Kassın O Kadar Şan'ı da Görelim...
UMARIM AÇARLAR ÇNKÜ BÜYÜK BİR HAKSIZLIK :evil:
Dostum ban yok çarımı komple sildiler bu nasıl kişisel durumsa anlayamadım gitti.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
Yöneticilerin Yüzsüzlüğü Kimse Gocunmasın AMA !!!! Kendi Arkadaşlarını Kendi Loncalarını Kendi Tanıdıklarını Kayırıyorlar :evil:JuaquiN yazdı:Dostum ban yok çarımı komple sildiler bu nasıl kişisel durumsa anlayamadım gitti.
Asılsız ithamlarınız nedeniyle forum hesabınız 7 gün kapatıldı . Uslubunuza dikkat ediniz .
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
uzun zamandır ikv deyim sancaktan önce meranda ondan önce teşkilat ve kuklacıda oynadım klan ve rütbenin ilk çıktğı günlerde GM ve MT ler bunu belirtmişti yasak olduğunu fakat böyle bir yasağa bir çözüm bulduklarına inanıyorlarsa tabi çar silmek çok saçma bir çözüm bu çözümü herkeze aynı anda uygulamaları gerekir. Rastgele kafaya göre kişi seçerek değil. Alp in verdiği güzel örnekte olduğu gibi Puma adlı teşkilat sunucusu oyuncusunun Kılıç rütbesi yaptığını herkez görmüştür. Bütün sunucuda açılan konularla bu kişiye bile bir ültimatom geçilmemesi gerekiyor. Umarım bir yerde hata vardır demek isticem ama bu geri dönülecek bir hata değil Bildiğim kadarı ile silinen çarları itemleri geri getiremiyor İKV böyle büyük bir karar verilirken bence 2 yada 3 kez düşünülmeli ve kesin bir çözüm bulunmadan uygulanmamalıydı.
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Öncelikle beklentilerine katılıyrum. Öneri kısmına ben de konu açmıştım Yetenek Seslei ile ilgili ama pek de ilgi görmemişti. Oyun gerçekten çok güzel fakat ben ve benim gibi yüzlerce hatta binlerce arkadaşımız oyundan soğumuştur.. Maden sıkıntısından ötürü fiyatlar uçmuş durumda özellikle sancak sunucusunda..
Gelelim ikinci ve en önemli konuya.. Eğer Klan parası kasan karakterler silindi ise vay benim halime :?
Karakterini transfer etmediğine eminsen bu işte bir saçmalık var.. umarım kısa sürede çözüme kavuşur..
Gelelim ikinci ve en önemli konuya.. Eğer Klan parası kasan karakterler silindi ise vay benim halime :?
Karakterini transfer etmediğine eminsen bu işte bir saçmalık var.. umarım kısa sürede çözüme kavuşur..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
oyundan klan kasmadım diyen bir kişi gösterin bana
yüzde 99 u klan kasıyor en kötü EM'e girmek için 500 yapmak için kasıyor yada 45 lwl de EM'e girip çar kasmak için klan kasıyor yani bu hale getiren kendileri gene herşeyi çeken oyuncular
Hanzala
KrigarE
KrigarE
MerhabalarJuaquiN yazdı:Aslında en önemli maddeyi söylemeyi unutmuşuz. İKV'ye verdiğimiz onca emeğin karşılığını bugün GM'ler sayesinde aldık. Oyunun kullanım sözleşmesinde falan okumuşsunuzdur veya karakterinizi çaldırdığınızda '' KARAKTERLER ŞAHISLARA ÖZELDİR,DEĞİŞTİRİLEMEZ,SİLİNEMEZ '' Şimdi buradan yetkililere soruyorum madem karakterlerimizi çaldırdığımızda bize özel oluyor ozaman niye bizim özel kişisel şeylerimizi siliyorsunuz. Bu sabah karakterime girdiğimde KP KASTIĞIM İÇİN çarımın silindiğini gördüm. Sadece benimle sınırlı kalsa yine iyi 3-5 arkadaşın daha karakterleri silinmiş. Kaç gündür ikvdesteğe mail atıyorum cevap alamıyorum bu dediklerimden sonra bana yine şikayetinizi ikv desteğe yapın demeyin. Bana özel olan birşeyi yetkili olduğunuz için banlayabilir yasaklayabilirsiniz ama silemezsiniz.( Çok ağır bir suç işlemediğim sürece ) Kaldı ki nerde gördünüz İKV'DE KP KASMAK YASAKTIR diye bir uyarıda bulunduklarını.. Üstüne üstük GM Kubilay'a bu soru sorulduğunda cevabı '' Karakterler size özeldir istediğinizi yapabilirsiniz '' olmuştu. Benim 210bin kp yaptığım yani kaç gün geceleri dahi kalkıp kp kastığım çarım siliniyor. Bu nasıl özel ? Benim bilgim haricinde nasıl silinebiliyor ? Burdan öncelikle özür diliyorum kendisinden ama Pumaa nickli arkadaş nasıl yaptı kılıç rütbesini ? Kp kasarak tabi ki. Oyuncuya göre sistemmi var yani sen kasabilirsin sana kasamazsın diye. Hakkımı sonuna kadar arıycağım ve bana ait olan şeyi tekrar geri alana kadar uğraşıcam. Kaç gündür cevap bekliyorum mynette mail adresime giremiyorum diye çarımın aktarımını yapamıyorum. Ne cevap var ne birşey. Sobee üyeliği açıldı başlığındada görebilirsiniz orayada yazmıştım hala cevap bekliyoruz. İşin özeti biz en çokta adalet istiyoruz. Umarım bu yapılan hata en yakın zamanda düzelir çünkü kaç aylık emeğim gitti.
** Biz yönetim olarak sebebi ne olursa olsun bugüne kadar hiç kimsenin hesabını silmedik / silmiyoruz
**Hesabınız silindiğinde , yada soyulduğunda , ilk iş olarak Yönetime yönelmenizi , '' ki tüm açıklamalara rağmen '' , üzülerek takip ediyoruz.
** Bir deli kuyuya taş atmış bin akıllı çıkaramamış , atasözüde olduğu gibi , foruma yazılan her konuya , aslı astarı varmış gibi, başka oyuncularımzında destek vermesini , hayal kırıklığı içinde takip ediyoruz.
ve son olarak hesabımı kapattınız , neden siliyorsunuz diyen oyuncumuz ; Şifrenizi kiminle paylaşıyorsanız ona yönelin yada bilgisayarnızdaki virüsleri tarattırın .
İyi forumlar