Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...
Yok arkadaşlar hepiniz haksızsınız bu velet haklı aslında durdurma diye yetenek de olmayacak zihin de 30 saniye olacak zihin attığında 3 kat etkiyle vurabileceksin svaşçının canı da tek atımlık olacak. Siz yanlış biliyorsunuz lütfen...
Eğitim seviyesi büyük ihtimalle ilkokul galiba oyunun genelinde olduğu gibi anlama konularına geçemeden okulla ilişiğiniz kesilmiş ben cevabımı aldım sağolun
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
Savaşçı klanda, büyücü grup bölgelerinde üstündür. Şifacı ise ikisinde de önemlidir 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Arkadasım Lütfen Benim Kardesimde İlkokul 5. Sınıf Öğrencisi Ama Oyunu Olduğu Gibi OynuyorHaLiLKYDB yazdı:Eğitim seviyesi büyük ihtimalle ilkokul galiba oyunun genelinde olduğu gibi anlama konularına geçemeden okulla ilişiğiniz kesilmiş ben cevabımı aldım sağolun
Ayrıyetten Konuyu Açan Arkadas Görüsün Senın Gördüklerinle Sınırlı Daha Başka Şeyler Bekleme Hem Savaşçının Zihin Tutmasıda Olmasa Silsin Herkes Savascı Karakterlerini Savascı Eğer Bir Büyücünün Zihninide Tutamazsa Çok Çok Zor Keser.
Not=
Ben Sadece Savaşçı Karakterinide Kullanmıyorum Büyücümde Var Bu Yorumlar Bir Savaşçının Gözünden Görülenler Değildir.

Kim Diyor Bunu :?:kfat4 yazdı:Savaşçı klanda, büyücü grup bölgelerinde üstündür. Şifacı ise ikisinde de önemlidir
Eğer Sende Bu Görüsle Oyun Oynuyorsan Sil Oyunu Pc''den
Ama Yalnış Düşünüyorsun.

- SebebiniSORMA
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
HaLiLKYDB yazdı:Savaşçı zihin tuttuğunda büyücü ve şifacılar birşey yapamıyor ve savaşçı hasar verebiliyor bu durumda ama büyücü hapis attığı zaman hasar veremiyor ya 2 karakterde hasar versin yada savaşçıda vermesin buna bir çare bulursanız sevinirim
güzel ve adil bir düşünce
SebebiniSORMA
sen iyimisin ? büyücüler zihini savaşçı ile arayı açmak için atarlar .SebebiniSORMA yazdı:HaLiLKYDB yazdı:Savaşçı zihin tuttuğunda büyücü ve şifacılar birşey yapamıyor ve savaşçı hasar verebiliyor bu durumda ama büyücü hapis attığı zaman hasar veremiyor ya 2 karakterde hasar versin yada savaşçıda vermesin buna bir çare bulursanız sevinirim
güzel ve adil bir düşünce

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
@Tokerx eğer büyücü kullanmayı gerçekten bilen biri sırf mesafeyi açmak için zihini kullanmaz Çünkü; o 15 saniye sonundadeparı açılabilir veya durdurmasıTokerx yazdı:sen iyimisin ? büyücüler zihini savaşçı ile arayı açmak için atarlar .SebebiniSORMA yazdı:HaLiLKYDB yazdı:Savaşçı zihin tuttuğunda büyücü ve şifacılar birşey yapamıyor ve savaşçı hasar verebiliyor bu durumda ama büyücü hapis attığı zaman hasar veremiyor ya 2 karakterde hasar versin yada savaşçıda vermesin buna bir çare bulursanız sevinirim
güzel ve adil bir düşünceama savaşçılar büyünün durmasını sağlamak için değil büyücüye vurmak için atarlar eğer hasar verilmesse nasıl kescez ?

Sen hangi grup bölgesinde savaşçının büyücüden daha önemli olduğunu gördün ? Ya da OkO' larda ful büyücüyü tek zihin tutulmasıyla, üzerinde Alman itemlerle kesen savaşçının üstünlüğünü veya ful büyüye sadece bir ağır ve bir sert vuruş atan ful savaşçının üstünlüğünü nasıl inkar edersin ? Kimse kimseyi kandırmasın bir savaşçı iki büyücüyü kesebiliyor fakat bir büyücü iki savaşçıyı çok nadiren kesebiliyor. Şifacılara laf yok. Hem klanda hem grup bölgesinde vazgeçilmez karakterlermComak yazdı:Kim Diyor Bunu :?:kfat4 yazdı:Savaşçı klanda, büyücü grup bölgelerinde üstündür. Şifacı ise ikisinde de önemlidir
Eğer Sende Bu Görüsle Oyun Oynuyorsan Sil Oyunu Pc''den[bu işin şaka yanı]
Ama Yalnış Düşünüyorsun.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
mComak yazdı:@Tokerx eğer büyücü kullanmayı gerçekten bilen biri sırf mesafeyi açmak için zihini kullanmaz Çünkü; o 15 saniye sonundadeparı açılabilir veya durdurmasıTokerx yazdı:sen iyimisin ? büyücüler zihini savaşçı ile arayı açmak için atarlar .SebebiniSORMA yazdı:HaLiLKYDB yazdı:Savaşçı zihin tuttuğunda büyücü ve şifacılar birşey yapamıyor ve savaşçı hasar verebiliyor bu durumda ama büyücü hapis attığı zaman hasar veremiyor ya 2 karakterde hasar versin yada savaşçıda vermesin buna bir çare bulursanız sevinirim
güzel ve adil bir düşünceama savaşçılar büyünün durmasını sağlamak için değil büyücüye vurmak için atarlar eğer hasar verilmesse nasıl kescez ?
KArdes Sen Ozurlumusun Zaten Buyucu Savscı Depar Acınca Zıhın atar Durdurma Atarsa Ve Zıhın Tuttaramassa Savascı Buyucu Buz Acar Ve Durdurmadan Kurtulur sonra Tesla Kurup Savacyımı Koaly Bır sekılde Keser Lutfen Oyunu Bılerek Oynayın
İyi Forumlar....
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!
[Agah Efendi]
[Agah Efendi]