Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Yok arkadaşlar hepiniz haksızsınız bu velet haklı aslında durdurma diye yetenek de olmayacak zihin de 30 saniye olacak zihin attığında 3 kat etkiyle vurabileceksin svaşçının canı da tek atımlık olacak. Siz yanlış biliyorsunuz lütfen...
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

Eğitim seviyesi büyük ihtimalle ilkokul galiba oyunun genelinde olduğu gibi anlama konularına geçemeden okulla ilişiğiniz kesilmiş ben cevabımı aldım sağolun
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kfat4 »

Savaşçı klanda, büyücü grup bölgelerinde üstündür. Şifacı ise ikisinde de önemlidir ;)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
mComak
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mComak »

HaLiLKYDB yazdı:Eğitim seviyesi büyük ihtimalle ilkokul galiba oyunun genelinde olduğu gibi anlama konularına geçemeden okulla ilişiğiniz kesilmiş ben cevabımı aldım sağolun
Arkadasım Lütfen Benim Kardesimde İlkokul 5. Sınıf Öğrencisi Ama Oyunu Olduğu Gibi Oynuyor :)

Ayrıyetten Konuyu Açan Arkadas Görüsün Senın Gördüklerinle Sınırlı Daha Başka Şeyler Bekleme Hem Savaşçının Zihin Tutmasıda Olmasa Silsin Herkes Savascı Karakterlerini Savascı Eğer Bir Büyücünün Zihninide Tutamazsa Çok Çok Zor Keser.

Not=
Ben Sadece Savaşçı Karakterinide Kullanmıyorum Büyücümde Var Bu Yorumlar Bir Savaşçının Gözünden Görülenler Değildir.
Resim
mComak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mComak »

kfat4 yazdı:Savaşçı klanda, büyücü grup bölgelerinde üstündür. Şifacı ise ikisinde de önemlidir ;)
Kim Diyor Bunu :?:
Eğer Sende Bu Görüsle Oyun Oynuyorsan Sil Oyunu Pc''den :) [bu işin şaka yanı]
Ama Yalnış Düşünüyorsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
SebebiniSORMA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen SebebiniSORMA »

HaLiLKYDB yazdı:Savaşçı zihin tuttuğunda büyücü ve şifacılar birşey yapamıyor ve savaşçı hasar verebiliyor bu durumda ama büyücü hapis attığı zaman hasar veremiyor ya 2 karakterde hasar versin yada savaşçıda vermesin buna bir çare bulursanız sevinirim

güzel ve adil bir düşünce
SebebiniSORMA
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

SebebiniSORMA yazdı:
HaLiLKYDB yazdı:Savaşçı zihin tuttuğunda büyücü ve şifacılar birşey yapamıyor ve savaşçı hasar verebiliyor bu durumda ama büyücü hapis attığı zaman hasar veremiyor ya 2 karakterde hasar versin yada savaşçıda vermesin buna bir çare bulursanız sevinirim

sen iyimisin ? büyücüler zihini savaşçı ile arayı açmak için atarlar . ;) ama savaşçılar büyünün durmasını sağlamak için değil büyücüye vurmak için atarlar eğer hasar verilmesse nasıl kescez ?
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
mComak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mComak »

Tokerx yazdı:
SebebiniSORMA yazdı:

sen iyimisin ? büyücüler zihini savaşçı ile arayı açmak için atarlar . ;) ama savaşçılar büyünün durmasını sağlamak için değil büyücüye vurmak için atarlar eğer hasar verilmesse nasıl kescez ?
@Tokerx eğer büyücü kullanmayı gerçekten bilen biri sırf mesafeyi açmak için zihini kullanmaz Çünkü; o 15 saniye sonundadeparı açılabilir veya durdurması
Resim
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kfat4 »

mComak yazdı:
kfat4 yazdı:Savaşçı klanda, büyücü grup bölgelerinde üstündür. Şifacı ise ikisinde de önemlidir ;)
Kim Diyor Bunu :?:
Eğer Sende Bu Görüsle Oyun Oynuyorsan Sil Oyunu Pc''den :) [bu işin şaka yanı]
Ama Yalnış Düşünüyorsun.
Sen hangi grup bölgesinde savaşçının büyücüden daha önemli olduğunu gördün ? Ya da OkO' larda ful büyücüyü tek zihin tutulmasıyla, üzerinde Alman itemlerle kesen savaşçının üstünlüğünü veya ful büyüye sadece bir ağır ve bir sert vuruş atan ful savaşçının üstünlüğünü nasıl inkar edersin ? Kimse kimseyi kandırmasın bir savaşçı iki büyücüyü kesebiliyor fakat bir büyücü iki savaşçıyı çok nadiren kesebiliyor. Şifacılara laf yok. Hem klanda hem grup bölgesinde vazgeçilmez karakterler ;)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dilhun »

mComak yazdı:
Tokerx yazdı:
SebebiniSORMA yazdı:

@Tokerx eğer büyücü kullanmayı gerçekten bilen biri sırf mesafeyi açmak için zihini kullanmaz Çünkü; o 15 saniye sonundadeparı açılabilir veya durdurması

KArdes Sen Ozurlumusun Zaten Buyucu Savscı Depar Acınca Zıhın atar Durdurma Atarsa Ve Zıhın Tuttaramassa Savascı Buyucu Buz Acar Ve Durdurmadan Kurtulur sonra Tesla Kurup Savacyımı Koaly Bır sekılde Keser Lutfen Oyunu Bılerek Oynayın

İyi Forumlar....
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön