Ek olarak, görsel tasarımlardaki Miğrat Şans Arttırıcı, Silah Yükseltme zaten
" Sobee Studios'ta neler oluyor? " videosunda geçiyor, tabii şunu da unutmamak gerek; "Herşey Sample Halinde" deniliyor. Yani bu özellikler değişebilir.
Miğrat Arttırıcı (Benim tahminime göre Şans Arttırıcı)
Silahını seçecek. Ondan sonra orada neyi neye yükseltmek istiyorsa onları ayarlayacak . . .
Görsel 4 " Akçe nasıl alınır ? " Çok kısa zamanda hazırlayacağım.
İKV Dükkan [Hayali Tasarım]
Re: İKV Dükkan [Hayali Tasarım]
Çok başarılı buldum, böyle bir gelişme sadece parayla olmayacaktır. Ve böyle bir gelişme şifa büyüyü büyü savaşçıyı savaşçıda şifacıyı keser kanunu' nu bozacaktır... 
Hadi bakalım.
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
DarkShare yazdı:Çok başarılı buldum, böyle bir gelişme sadece parayla olmayacaktır. Ve böyle bir gelişme şifa büyüyü büyü savaşçıyı savaşçıda şifacıyı keser kanunu' nu bozacaktır...
Zaten öyle bir kural yada kanun yokki
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
ICF Store'daki Kredi alımının bilgilerinde ufak bir oynama yaparak İKV Akçe haline getirdim. Akçe'nin nasıl alınabileceği ile ilgili bir görsel çalışma hazırladım.
Tamamiyle hayali bir tasarım olup, gerçekle alakası yoktur.
Benim fikrim Akçe'nin gerçek para ile alınacağı.

Tamamiyle hayali bir tasarım olup, gerçekle alakası yoktur.
Benim fikrim Akçe'nin gerçek para ile alınacağı.

- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Küçük bir ekleme yapmak istiyorum. Herkesin ICF Store demesi üzerine bir incelemek istedim. Ve orada bulunan ürünlerin ucuz ama süreli olduğunu gördüm. Kısaca aynı şekilde olursa plus paket gibi bağımlılık yapacaktır.
Örn: Zaten eşya düşürme olasılığı plus paket ayrıcalıklarında olmasına rağmen yenir artırıcının ücretle gelmesi ve süreli oluşu.
örn 2: Belli bir silah hasarınızı bir aylığına yükseltmek.
Süreli oluşu beni buz gibi soğuttu birden
Ve oranın mantığı çok çeşitli ürünleri ucuza sergilemek. Büyük marketler gibi onuda alayım bunuda alayım diyerek kasada oha bu kadar hesapmı olur şaşkınlığı yaşayacaktır herkes. Süreli olması aynı özelliklere alışan bireyleri sürekli almak istemeye itecektir. İlk görüşte bir tuzak izlenimine kapıldım hayırlısı bakalım gelsin de görelim.
Örn: Zaten eşya düşürme olasılığı plus paket ayrıcalıklarında olmasına rağmen yenir artırıcının ücretle gelmesi ve süreli oluşu.
örn 2: Belli bir silah hasarınızı bir aylığına yükseltmek.
Süreli oluşu beni buz gibi soğuttu birden
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Böyle bir durum söz konusu.Ancak arada istisnalar olabiliyor.Sanatkarr yazdı:DarkShare yazdı:Çok başarılı buldum, böyle bir gelişme sadece parayla olmayacaktır. Ve böyle bir gelişme şifa büyüyü büyü savaşçıyı savaşçıda şifacıyı keser kanunu' nu bozacaktır...
Zaten öyle bir kural yada kanun yokki
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- atmacaoglu
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Emeğine Sağlık ICF gibi olacak büyük ihtimal senin tasarladığınlada büyük ölçüde benzer olacaktır...
ellerine sağlık harika olmuş bence güzel çalışma.+Locus yazdı:..Merhaba arkadaşlar..
İKV'de şu sıralarda Akçe ve Dükkan konusu hakim bildiğiniz gibi ve birçok fikir öne sürülüyor.
Benim fikrim, I Can Football'daki Store tarzında bir şey olacağı. Bununla ilgili İKV Resmi sitesinde belki görebileceğimiz İKV Dükkan ile ilgili bazı görseller hazırladım.
Görsel 1
|İKV Dükkan| - "Eşya Hasarı Arttırıcı"
Eşyalarımızın hasarını belirli bir miktar "Akçe" karşılığında arttırabiliriz.
Akçe : Gerçek Para (Tahminen)
Görsel 2
|İKV Dükkan| - "Karakter Görüntüsünü Değiştirme" (Saç/Sakal)
Yüz şeklimizi, saç ve sakalımızı belirli bir miktar "Akçe" karşılığında değiştirebiliriz.
Görsel 3
|İKV Dükkan| - "Sığınaklar, Migrat ve Çemberlitaş(İlerde) Şans Yükseltici"
Sığınaklar, Migrat ve Çemberlitaş'ta yaratıklardan eşya düşme şansının arttırılması yine belirli bir miktar "Akçe" karşılığında olabilir.
Yukarıdaki çalışma tamamiyle bana aittir. Hayali bir İKV Dükkan tasarımıdır.
cCc İNCİ #@!? cCc
- Antikaxkiller
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Locus yazdı:..Merhaba arkadaşlar..
İKV'de şu sıralarda Akçe ve Dükkan konusu hakim bildiğiniz gibi ve birçok fikir öne sürülüyor.
Benim fikrim, I Can Football'daki Store tarzında bir şey olacağı. Bununla ilgili İKV Resmi sitesinde belki görebileceğimiz İKV Dükkan ile ilgili bazı görseller hazırladım.
Görsel 1
|İKV Dükkan| - "Eşya Hasarı Arttırıcı"
Eşyalarımızın hasarını belirli bir miktar "Akçe" karşılığında arttırabiliriz.
Görsel 2
|İKV Dükkan| - "Karakter Görüntüsünü Değiştirme" (Saç/Sakal)
Yüz şeklimizi, saç ve sakalımızı belirli bir miktar "Akçe" karşılığında değiştirebiliriz.
Görsel 3
|İKV Dükkan| - "Sığınaklar, Migrat ve Çemberlitaş(İlerde) Şans Yükseltici"
Sığınaklar, Migrat ve Çemberlitaş'ta yaratıklardan eşya düşme şansının arttırılması yine belirli bir miktar "Akçe" karşılığında olabilir.
Yukarıdaki çalışma tamamiyle bana aittir. Hayali bir İKV Dükkan tasarımıdır.
yani artık gercek parada olmaz heralde bu kadarıda olursa ..YUH..
SaGoPa KaJMeRR
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
harika bir çalışma emeğine sağlık ! Oyunda yeterince vakit geçiremeyenler için güzel bir yenilik olacak
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose