Sonunca Beklenen OLdu

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Sonunca Beklenen OLdu

Mesaj gönderen Vandervaart »

Arkadaşlar yaptığınız ayıp ne olursa olsun adam bi heves yapmış Lonca açmak için konu açmış buraya belki başarılı olamaz normal bişey ama bunu yapmanız ayıp.Belkide konuyu açan arkadaş SANAL dışında çoğunuzdan zekidir bilgilidir delikanlıdır.Bu tarz yaklaşımlar ii deildir.

Bu arada adama bırak konuyu açmayı oyuna başladığına pişman ettiniz =))
NowamBalqamGibi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen NowamBalqamGibi »

Baklagilx loncası açılmıştır..

Lonca Başkanı
Baklagilxfasulye

Lonca Üyeleri
Baklagilxnohut
Baklagilxmercimek
Baklagilxbakla
Baklagilxbezelye
BaklagilxBörülce

Loncaya 7 yasından büyükler alınmaz :D
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Break »

ReGaLuaS yazdı:numx loncamıs aclmıstır arkkadaslar lncamız meran snucusuna hızmet etcek en az 49 olcas hepimis ecel üretces asap üretces esder üretcez yucelen sölücen takim düsces lonca baskanı benım yetkılıde benım loncamısa gelmekten ısteyenler buraya yorum yassın kı bızde bılelım kımler gelcek kımler kımler acaba dıye ogrenelm loncamısı ona gore acalım en az 30 yas sınırı vardr loncamısda kız erkek farketmes ne olursan ol gel demıs mevlana hazretlerı o yuzden ne olursan ol gl ıste boyle bı hayurlı olsun dersenıs menmum olurum lakın lonca baskan kalfası secımıde yapalacaktır ars ederım...

NuMx SızLeRrRrRLeeeeeeee...
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH HEHEHEHEH AHAHHAHA HEHEHEHE HUHUHUH :D
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

merhaban Yeni 2 dene parıdon 1 deyne yonça guruuyomm yoncamızın isim adı xKebabı

ve LOGGGOMUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HERKES MANTI YİYEBİLÜR HERKES SARMA YİYEBİLÜR AMA HERKEZİNG KEBAB YEMMESİ ZORDUR LAKİN ÇIKIŞI ZORDUR :D :D :D :D :D
ÇIKIŞLARI ZORDAAAAAAAA OLSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA X KEBABI DİYENNNNNNNNNNNNNNNNN YAĞLI OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

LONCA BAŞKANI
adanaxkebabı
Yonca yardımlarınnın yardımcısı
beytixkebabı
yoncanın gereksiz üyelerii
batlıcanxkebabı
urfaxkebabı

yonçamıza katılmak isteyenler öncelikle niye katılıyon ? allahalla yaaaaaaaaaaaa kardeşiiim nenze gerek loncama girmek neyse gireceksenizde 10 kilo kıyma 10 kilo kuşbaşı et 2 kilo domates 2 kilo biber 2kilo 250 gram soğan bağış yapmak zorundasıınız malummm Kebabın sesi uzaktan hoş gelir.sakla kebabı etinin yağı kurusun.
yonçamıza katılmak isteyen 0 yaş ile 1259 yaşına kadar olabilir. lakin 1300 yaşındakiler loncaya giremez lütfen yaaaaa almıyorum..lonca dediler meran aç kaldı kebab yok dediler Yaptık Olacak :roll:

Loncamıza

Usta başı
garson
alınacag.
kasada da para çalmayacak bir yonça üyesi lazım onan göre
haydi geling benim lonçama pardon yonçama :idea: :idea:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Daha önce açtığım fakat GM nin banladığı charları Tekrar açıcam :D :D :D
CüNüPleRXTeaM Açılmıştır
Üyelerimiz.. ;

Cünüpxking(Başkan)
Cünüpxcenabet :D (yardımcı)
Cünüpxüm
Cünüpxler
Cünüpxazönceoldm :D
Cünüpxatyrr :D
Cünüpxohhhh :D :D
CünüpxYEAH :D

Alımlarımız Devam etmektedir. Loncamıza girmek isteyenlerin 6 gün cuma hariç cünüp olması gerekmektedir oyunda fazla bulunamıyacağız malum cünüplük etkisini korumak lazım :D
Alımlar içim ;
Cünüpxking

Saygılarımla Toker-Tokerx-Tkrr :idea:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

DoNotDisturb yazdı:Loncanızın Kuklacı kanadını ben açabilirmiyim acaba :roll: :lol: :lol: :lol:
haha gm bile dalga geçmiş böylesini ilk defa görüyorum:D
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Ferhatbey yazdı:merhaban Yeni 2 dene parıdon 1 deyne yonça guruuyomm yoncamızın isim adı xKebabı

ve LOGGGOMUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HERKES MANTI YİYEBİLÜR HERKES SARMA YİYEBİLÜR AMA HERKEZİNG KEBAB YEMMESİ ZORDUR LAKİN ÇIKIŞI ZORDUR :D :D :D :D :D
ÇIKIŞLARI ZORDAAAAAAAA OLSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA X KEBABI DİYENNNNNNNNNNNNNNNNN YAĞLI OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

LONCA BAŞKANI
adanaxkebabı
Yonca yardımlarınnın yardımcısı
beytixkebabı
yoncanın gereksiz üyelerii
batlıcanxkebabı
urfaxkebabı

yonçamıza katılmak isteyenler öncelikle niye katılıyon ? allahalla yaaaaaaaaaaaa kardeşiiim nenze gerek loncama girmek neyse gireceksenizde 10 kilo kıyma 10 kilo kuşbaşı et 2 kilo domates 2 kilo biber 2kilo 250 gram soğan bağış yapmak zorundasıınız malummm Kebabın sesi uzaktan hoş gelir.sakla kebabı etinin yağı kurusun.
yonçamıza katılmak isteyen 0 yaş ile 1259 yaşına kadar olabilir. lakin 1300 yaşındakiler loncaya giremez lütfen yaaaaa almıyorum..lonca dediler meran aç kaldı kebab yok dediler Yaptık Olacak :roll:

Loncamıza

Usta başı
garson
alınacag.
kasada da para çalmayacak bir yonça üyesi lazım onan göre
haydi geling benim lonçama pardon yonçama :idea: :idea:
yaşım 765 fakat aylık maaşım 23 TL o saydığın 10 kilo kıymayı falan alamıyorum ben :( bana bir kıyak yaparmısın ?

:roll:
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Tokerx yazdı:Daha önce açtığım fakat GM nin banladığı charları Tekrar açıcam :D :D :D
CüNüPleRXTeaM Açılmıştır
Üyelerimiz.. ;

Cünüpxking(Başkan)
Cünüpxcenabet :D (yardımcı)
Cünüpxüm
Cünüpxler
Cünüpxazönceoldm :D
Cünüpxatyrr :D
Cünüpxohhhh :D :D
CünüpxYEAH :D

Alımlarımız Devam etmektedir. Loncamıza girmek isteyenlerin 6 gün cuma hariç cünüp olması gerekmektedir oyunda fazla bulunamıyacağız malum cünüplük etkisini korumak lazım :D
Alımlar içim ;
Cünüpxking

Saygılarımla Toker-Tokerx-Tkrr :idea:
haydar hocaya danışmak lazım ! o son kararı versin
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

aNaRcHy yazdı:
darking52 yazdı:Uzun Zamandır Yapmayı Düsündüğüm Ve karar Veremediğim Bişeyi Yaptım Yucex Loncasına aLımLaR baslamıstır herkesse acık 1 loncadır en az 40 lv yapmak gerekirdir suan 8 7 4 kişi wwar işte bnde bilmiom herkes facesini sölesin loncaya girecek kız erkek farketmez
Yorumsuz. :lol:
DoNotDisturb yazdı:Loncanızın Kuklacı kanadını ben açabilirmiyim acaba :roll: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

Şimdi diyeceksin ki, onunkilerin yanında benım yaptığım hatalar devede kulak ama öyle değil işte...
Kendini onun yerine koy, gerekli eğitimi alamamış olabilir, insanların zaafları ile dalga geçmek, kendini beğenmişlik yapmak, hiç bir insan oğluna yakışmaz 'zira el elden üstündür'...

kardeşim adamların yaptığı hatalar anlaşılmıyorda sen resmen katlettin be türkçeyi kendini beğenmişlik yapmak pfff :roll:

“Genel Sohbet” sayfasına dön