Serhat'ım biliyosunki böyle konulara girişseydim yendiğimde söylerdim bi şekilde hepimiz biliyoruzki şuanki wsler çok saçma oldu ve Yakamoz Lideri olarak değildir lafım ben sana kademeli biyerledesin diyede ws teklifi etmem sancağa geldiğim bazı ufak tefek zamanlarda hani can sıkıntısı olur herkesle atıorum DOSTlarımla Selam verip aldığım saygı duyduğum kişilerle biliyorsun bunu ... 48 lwl adamın gelip beni kestiği oluyor bazen yani ben hiç iddalı değilimki hiçte olmadım bi tek item ceketim var daha ışık kolyemı düşüremedim görew itemi takıp bişiler koşturuyorum ama kırıldıysan bu lafıma Ö.dilerim Biliyorum böyle konuların tartışma yaratacağını ama sizin benim ne tür bi samimiyetle yazdığımı düşünceğinizi düşündüğüm için gırgır amaçlı yazdım.. Yani Sürçü lisan ettiysek affola kardeşim kusura bakmasın kimse...takio yazdı:Ben Boyle Tür Konulara Yorum Yapmam Ama Eren kardesımın Hepsını yendım Lafı Zoruma Gıttı Yendıgın Falan yok Erenım Sende Bılıyosun Yakamoz Liderine Böyle Bi Söz Yakısmadı.Polemik Degıl Yensende Onemlı DegıL.Yazanlara Tesekkur Ederim İYi ForumLar
En İyi Savasci Vs Ustalari Kimler ?
Re: En İyi Savasci Vs Ustalari Kimler ?
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Bunu herkes kabul eder ve bilir ki 39 Seviye zamanındaki vs ler bambaşkaydı. Ne akıl yorardık Dış Şehirmiş, Conkmuş... Şimdi ise erken vuran kazanır,laga giren kaybeder. Eskiden 40 can geride bile olsan o Conklar seni kurtarır karşılaşmayı kaç can farktan bile çevirebilirdik. Şimdi tamamen görev itemlerini giymiş olan birisi bile 2 tuşa basıyor ne kadar hasar veriyor.
Bu dönemde bile iyi olan oyuncular ise bence ŞahXHan, Takıo, Uniquetürk, ATABEY, Belaxbattle ve EroLCigdeM ...
Iyi forumlar
Bu arada beni yazanlara teşekkürler
Bu dönemde bile iyi olan oyuncular ise bence ŞahXHan, Takıo, Uniquetürk, ATABEY, Belaxbattle ve EroLCigdeM ...
Iyi forumlar
Aynen Serkan'ım mükemmel özetledin içinde olduğumuz durumu inşallah gene öyle oyuna kafa yorduğumuz günler gelicek çünkü oyun o haldeyken zeka geliştiriyordu karmaşık ve gizemliydi sürekli bişeyleri denemek gerekiyordu matematiksel hesaplamalar bile yapıyorduk kağıtlarda öyle çok zewkliydi gerçektenatabey yazdı:Bunu herkes kabul eder ve bilir ki 39 Seviye zamanındaki vs ler bambaşkaydı. Ne akıl yorardık Dış Şehirmiş, Conkmuş... Şimdi ise erken vuran kazanır,laga giren kaybeder. Eskiden 40 can geride bile olsan o Conklar seni kurtarır karşılaşmayı kaç can farktan bile çevirebilirdik. Şimdi tamamen görev itemlerini giymiş olan birisi bile 2 tuşa basıyor ne kadar hasar veriyor.
Iyi forumlar
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Konunun başlığı yanlış yazılmış ! Asıl başlık : en iyi arkadaşınız kim ?
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
ISTANBULFATIHI yazdı:Konunun başlığı yanlış yazılmış ! Asıl başlık : en iyi arkadaşınız kim ?
KatıLıyorum
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
Fati arkadaşım çok güzel açıklamış o yazdığınız isimlerle sürekli vs yapıyoruz atabey'in de dile getirdiği gibi laga giren erken vuran cümlesine katılıyorum ...ISTANBULFATIHI yazdı:Konunun başlığı yanlış yazılmış ! Asıl başlık : en iyi arkadaşınız kim ?
Effairgenclik
-
- İskele Babası
Son 3 Yorum Cekemeyenlerin Yorumu 
ISTANBULFATIHI yazdı:Konunun başlığı yanlış yazılmış ! Asıl başlık : en iyi arkadaşınız kim ?
:lol: :lol: :lol:
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
bizim varlığımız yeter.Yavuzselim yazdı:Son 3 Yorum Cekemeyenlerin Yorumu
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
-
- İskele Babası