halilumit yazdı:gerçekten bu konuyu okuduğum zaman online bir oyunun ne kadar zararlı bi hal aldınıgı bunu bildiğimiz halde körü körüne bu alışkanlığımıza devam ettiğimizi gördüm konuyu başlattığın için çok tşkler
bende bir örnek veriyim:
-gecenin 00:15 civarında annem ve babamın defalarca bağırarak beni uyarmasına rağmen kenan grubunun yarı yolda bırakmamak uğruna 2. ve daha sert bir şekilde uyarılmak bu uyarılma gerçekten çok kötü olmuştu
-saatlerce bir madenin başında bekleyerek değerli zamanımı boşa geçirmek
....
bence en önemlisi;
saatlerce oyun ve masa basında kalarak beden sağlığımı bozmak (örn: göz,bel ağrısı)
Ben sizlere teşekkür ederim .
Bu yazılanlardan bizler bir ders çıkarmak ümidi ile..
Canceazi yazdı:İKV sizi ne kadar asosyalleştirmiş sorusuna cevap ...
MaSSacHuSeTT yazdı:1 150 lira üstü harcanan para
2 3 yıllık verilen emek
3 ikv ye 73 oyuncu kazandırmak
4 şifacılık ile yaptıklarımla insanları oyuna daha çok bağlamak
5 oyundaki büyük açıkları ikvye bildirmek ve kullanmamak (bazıları hariç )
6 gezip tozmaktansa ikv oynamak
7 oyuna girmek
8 reklamlarına tıklamak
9 ikv dosya istanbulkur.exe dosyasını indirmek
vs. vs. daha uzar
karşılıkları
1 suçsuz yere 7 gün susturma
2 suçsuz yere hesap blok
3 plusımı kullanamama
4 hatalarla dolu eksik yapılmış bir kaç güncelleme
sanırım karşılığını verdiklerimden daha fazlasıyla aldım hak kimin üstündeyse karşılığını yüce divanın huzurunda versin :lol: başkada birşey demiyorum
suçsuz yere 7 gün susturma yemişsen Ceza itiraz edebilirsin.Ama Moderasyon ekibi gereksiz yere susturma atmazlar haberşn olsun..
GeceMavisi yazdı:yaptıgım en buyuk fedakarlık okuldan sınıfta kalarak 1 senemı boş a verdım ama hala arlanmadın oynamayada devam edıorum
seninki fedakarlıktan çıkmış kardeş.Bu kendine zarar vermektir.Okulda kalman tamamen senle ilgili oyuna verme bende 3 senedir oynuyorum reklam yapmayım sadece şunu söyleyeyim Allah'ıma bin şükür gayette okulda başarılıyım.Oyunda nasılsın diyorsan özelden ulaş göstereyim.
GeceMavisi yazdı:yaptıgım en buyuk fedakarlık okuldan sınıfta kalarak 1 senemı boş a verdım ama hala arlanmadın oynamayada devam edıorum
seninki fedakarlıktan çıkmış kardeş.Bu kendine zarar vermektir.Okulda kalman tamamen senle ilgili oyuna verme bende 3 senedir oynuyorum reklam yapmayım sadece şunu söyleyeyim Allah'ıma bin şükür gayette okulda başarılıyım.Oyunda nasılsın diyorsan özelden ulaş göstereyim.
Evet lise 1 karneni hatırlıyorum bende takdir aldım tabiki ama seninki kadar muazzam değildi karnem kuşkusuz
Evet lise 1 karneni hatırlıyorum bende takdir aldım tabiki ama seninki kadar muazzam değildi karnem kuşkusuz
Estafurullah nerden çıktı.Bizde takdir alan kaçla aldıysa almıştır.Her türlü muazzamdır ben şuan lise 2 yim bende lise 1 de takdir aldım.Ha 95 ten almışsın ha 85 ten ne farkeder babaannen sorduğunda takdir babaanne demek kadar güzeli yok harçlığı da cabası )
Estafurullah nerden çıktı.Bizde takdir alan kaçla aldıysa almıştır.Her türlü muazzamdır ben şuan lise 2 yim bende lise 1 de takdir aldım.Ha 95 ten almışsın ha 85 ten ne farkeder babaannen sorduğunda takdir babaanne demek kadar güzeli yok harçlığı da cabası )
Leosmontu65 yazdı:Sevgilimi bıraktım. Buluşcağımız gün sıgınak grubu vardı dedim başka gün buluşuruz. Artık yeter dedi benmi senin şu saçma oyununmu dedi bende dedimki oyun ayrıldık. Mutluyum