Cesurlar yazdı:Arzların ve Lodosların toplu halde yöneticiye /nah yapması çok iyidi
Ayrıca [GM]Reha nın 'Arkadaşlar Savaşıcak mısınız?' sorusuna verilen 'Taktikleri gözden geçiriyoruz birazdan dalıcaz' ve 'En iyi Saldırı Savunmadır.Şu anda savunmadayız' cevapları güldürdü.Herkesin eline sağlık...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koptum gmlere verilen cevaplara
emin olun sizin orda savaşmanız gmnin çok umrundaydı. kendi çapınızda hareket ederek sadece ZARAR görürsünüz. siz orda savaşsanız kaç yazar savaşmasanız kaç yazar ?
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
Helal Olsun Sizlere Ellerinize Yüreklerinize Sağlık Kardeşlerim.
mitmet yazdı:emin olun sizin orda savaşmanız gmnin çok umrundaydı. kendi çapınızda hareket ederek sadece ZARAR görürsünüz. siz orda savaşsanız kaç yazar savaşmasanız kaç yazar ?
Bu seni ilgilendirmez arkadaslarım tepkilerini koymuslar [içerik düzenlenmişir] onu anlayamadım? Uygunsuz İçerik
Forum hesabınız 1 günlüğüne kapatıyorum
mitmet yazdı:emin olun sizin orda savaşmanız gmnin çok umrundaydı. kendi çapınızda hareket ederek sadece ZARAR görürsünüz. siz orda savaşsanız kaç yazar savaşmasanız kaç yazar ?
işte senın gibi açlar 10 iksir için bi tarafini töbe töbe
Arkadaşlar tepkisini koymuş işte senin gibi çapsızlardanda aynı hassasiyet gelse GM lerde oyuncularının haklarına sahip çıkar belki :evil:
Hayatta bile çoğu ülke '' bizim çapımız kaç biz orda yapsak nolur yapmasak nolur '' düşüncesiyle bugün keyfekeder yöneticilerin oyuncağı durumunda
Koyun Olmaya Devam Et dostum Elbet Güden birileri çıkar seni