MADENLER ARTTIRILDI FİYATLAR..?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xPROFx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: MADENLER ARTTIRILDI FİYATLAR..?

Mesaj gönderen xPROFx »

aysu11 yazdı:Arkadaş sende foto al veya bi kanıtla birlikte desteğe mail at onun harici madene adam sinirlenmiştir ve 50 m neyi var neyi yok verecektir nerden bilebilirsin ki sen bunun hileci olduğunu ne hakla iddaa edebiliyorsun sizin yüzünüzden zaten bir dünya damın çarı haksız yere banlandı daha ne istiyorsunuz.Gölge Heramilerine göre zaten sizin lonca da olmayanların hepsi suçlu demi ?Arz olarak sizden utanıyorum klandan kavga çıkaranların yüzde 99 sizden ama bak bunları yazmak istemiyorum gerekli yerlere şikayette bulunurum o kadar.
GH üye listesini bir incelemeni tavsiye ederim. Neredeyse hepimiz oyunu beta veya 1.0 sürümünden beri oynayan kişileriz. O zamanlar kavga falan yoktu şimdiki gibi. Belki de sizin gibi yenilerin oyun anlayışı bize ters geldiği için kavga çıkarıyoruz gibi gözüküyordur. Ben forumda da oyunda da lafımı esirgemem. Bak altta da isimlerim yazıyor x şahsı vs diye yorum yapmıyorum burda. Ben de hem 4yıllık bir oyuncu hem de 4 yıllık bir arz olarak senden utanıyorum. Banlanan kişilerin haksız yere banlandığı iddiası da çok gülünç. Şu an oyunu oynayan ve hatayı kullanmış çok kişi var onların tespiti de yapılır umarım. Bu saatte ayakta olduğuna göre yaşının 18+ olacağı düşüncesiyle seni adam yerine koyup cevap yazdım. Hatalı olabilirim tabi.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
Kullanıcı avatarı
aysu11
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aysu11 »

Senin forum üyeliğin değişmiş şikayetlerim sonuç verdi demek sevindim.
Ben bloklu olan çarlar açılsın demiyorum suçsuz yere banladıkları çarları açmaları lazım suçu olan suçunu çeksin ama sende biliyorsun ki formda listede gözükmeyen bi dünya adamın hesabı bloklu burda suçlu olan da vardır belki ama suçu olmayanları bi zahmet açsınlar ve özürüde kendilerine borç bilsinler 1 aydan fazla oldu bu haksız kazanç sağlamayan ve hiç suçu olmayan arkadaşlara bi haksız cezadır.Böyle düşünüyorum zaten buna da itiraz da bulunmayacaksındır.Ama allah bilir sen oyunda herkez banlansın bir ben kalım diyorsundur.Sana da hak veriyorum:D
Kullanıcı avatarı
xPROFx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xPROFx »

Hak eden bloklansın görevliler de geniş geniş incelemesini yapsın. Ben bundan rahatsızlık duymuyorum. Benim emek harcadığım yerde birileri kolay yolunu bulup bana bununla hava atarlarsa layığı bloktur.
Ama Allah bilir sen oyunda herkez banlansın bir ben kalım diyorsundur.Sana da hak veriyorum:D

A harfi büyük yazılır ve ben sunucudaki geri zekalıların banlanmasını isterdim doğru :)

Gölge Haramileri
Kullanıcı avatarı
aysu11
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aysu11 »

xPROFx yazdı:Hak eden bloklansın görevliler de geniş geniş incelemesini yapsın. Ben bundan rahatsızlık duymuyorum. Benim emek harcadığım yerde birileri kolay yolunu bulup bana bununla hava atarlarsa layığı bloktur.
Ama Allah bilir sen oyunda herkez banlansın bir ben kalım diyorsundur.Sana da hak veriyorum:D

A harfi büyük yazılır ve ben sunucudaki geri zekalıların banlanmasını isterdim doğru :)

Bende diyorum hak eden cezasını alsın ama hak etmeyenler inceleme sonucu olarak hak etmeyenlerin hesapları açılsın.Sunucuda banlama yetkisi sana verilseydi kendini banlardın bence düşüncene göre öyle bir sonuç çıkardım.;)
Kullanıcı avatarı
xPROFx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xPROFx »

sonuç çıkarma gibi bir becerin varmış demek :D 1 saattir düşünüyon bunu mu yazdın :D

Gölge Haramileri
Kullanıcı avatarı
aysu11
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aysu11 »

kendi söylediğine kendin inanıyormusun :D bu 1 saat işine formda dakika bilgileri var bakmanı ve senin uykunu n geldiğini hatırlatmayı kendime bir borç bilirim iyi geceler sana yarın devam edelim bu saatte senle tartışılmıyor kafan çalışmıyor senin bu saatlerde alışkın değilsin sanırım :)
Kullanıcı avatarı
xPROFx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xPROFx »

ben insomnia hastasıyım. buna rağmen saatten bahsediyorsan bir şey diyemem :)

Gölge Haramileri
Kullanıcı avatarı
BriqAnd
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BriqAnd »

Arkadaş sende foto al veya bi kanıtla birlikte desteğe mail at onun harici madene adam sinirlenmiştir ve 50 m neyi var neyi yok verecektir nerden bilebilirsin ki sen bunun hileci olduğunu ne hakla iddaa edebiliyorsun sizin yüzünüzden zaten bir dünya damın çarı haksız yere banlandı daha ne istiyorsunuz.Gölge Heramilerine göre zaten sizin lonca da olmayanların hepsi suçlu demi ?Arz olarak sizden utanıyorum klandan kavga çıkaranların yüzde 99 sizden ama bak bunları yazmak istemiyorum gerekli yerlere şikayette bulunurum o kadar.
Bizim yüzümüzden haksız yere banlanan adamların çarlarını bana yazsana. Gerekirse çarımı veririm senin bu saçma yorumlarını görmemek için.

Hep konu başka yerlere gidiyor ama hayırlısı =)
Resim
IAlBaYI & DyBBriqand
Ben bana Kendim için Lazımımm..!
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Konu amacından çıkmış, ikili tartışmaya dönmüştür. Forum kuralları gereği;

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön