bilmezmiyim skypeyi be harunum ah o yaz günleriHarunyus yazdı:Arzsanız lodos , lodossanız arz dostlarınızla deneyinhayalxgayya yazdı:güzel bir birliktelik örneği bence.arada tekrarlanılması gerek diye düşünüyorumkp dediğin şeyi kazanmak zaten pek zor değildir önemli olan dostluklardır...
+ skype çok eğlenceli oluyor.
Arz-Lodos birlikte migrat :)
Re: Arz-Lodos birlikte migrat :)

- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
DoNotDisturb yazdı:Son dönemlerde olan Lodos - Arz çatışmalarına inat güzel bir organizasyon gerçekleştirmişsiniz emeğinize sağlık
hocam BİZ HER ZAMAN YAPIYORUZ BİZİ BİZ YAPAN KARDEŞLİKTİR DOSTTUR BİZ BU OYUNU OYUN GİBİ OYNUYORUZ ..!Eqlenmek zaman geçirmek gülmek sistrest atmak(YALNIŞ YAZDIM SANIRIM )
BİRAZ TÜRKÇE KATİLİYİM BİLİYORUM HEP KOLAYA KAÇIYORUM KELİME YUTUYORUM K.B
SİZİ SİZ YAPAN YAŞINIZ DEĞİL OLGUNLUNUZDUR..!
SAYGILARIMLA
Erdi KAYMAK

TeaM09 yazdı:bilmezmiyim skypeyi be harunum ah o yaz günleriHarunyus yazdı:Arzsanız lodos , lodossanız arz dostlarınızla deneyinhayalxgayya yazdı:güzel bir birliktelik örneği bence.arada tekrarlanılması gerek diye düşünüyorumkp dediğin şeyi kazanmak zaten pek zor değildir önemli olan dostluklardır...
+ skype çok eğlenceli oluyor.
![]()
Tabi yaa güzel günlerdi
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs

eerrddii24 yazdı:DoNotDisturb yazdı:Son dönemlerde olan Lodos - Arz çatışmalarına inat güzel bir organizasyon gerçekleştirmişsiniz emeğinize sağlık
hocam BİZ HER ZAMAN YAPIYORUZ BİZİ BİZ YAPAN KARDEŞLİKTİR DOSTTUR BİZ BU OYUNU OYUN GİBİ OYNUYORUZ ..!Eqlenmek zaman geçirmek gülmek sistrest atmak(YALNIŞ YAZDIM SANIRIM )![]()
![]()
AMA he oyunda olduğu gibi bizim oyunda ARGO LAFLARI KULLANIYORLAR..!
BİRAZ TÜRKÇE KATİLİYİM BİLİYORUM HEP KOLAYA KAÇIYORUM KELİME YUTUYORUM K.B
SİZİ SİZ YAPAN YAŞINIZ DEĞİL OLGUNLUNUZDUR..!
SAYGILARIMLA
Erdi KAYMAK
Adamsın KAYMAK
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

harunyusS
harunyusSs

- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
ELinize SaqLık HarunDoNotDisturb yazdı:Son dönemlerde olan Lodos - Arz çatışmalarına inat güzel bir organizasyon gerçekleştirmişsiniz emeğinize sağlık