Beni yönlenidrebilirmisiniz acaba Lonca sistemi nasıl işliyor? Loncamıza aldıgımızda size belirtiyoruz sizde onu Lonca Listesine mi ekliyorsunuz?Sonra Lonca kanalına bir mesaj yazdıgımızda iletiyi Lonca listemizdeki herkes görüyor ben böyle anladım ama :geek:
[img]http://ressim.net/s/upload/4dde9610.gif[/img]
Merhaba arkadaşlar karabasan loncası açılmıştır.
Kurallarımız ve özelliklerimiz:
[color=#FF0000]1-)[/color]Klanımız Lodos klanı olmakla birlikte klansızlarda üye olabilmektedir.
[color=#FF0000]2-)[/color]Klanımız'ın sembolü fareadamdır.
[color=#FF0000]3-)[/color]Düşman ve dost lonca prensibi loncamızda mevcuttur.
[color=#FF0000]4-)[/color]Loncamızda iki rütbe vardır bunlar [color=#00FFFF]üye[/color] ve [color=#FF0000]yönetici [/color]dir.
[color=#FF0000]5-)[/color]Loncamızın tek yöneticisi Usain isimli karakterdir.Yönetici sadece Usain karakteri üzerinden yetkilerini kullanabilir.
[color=#FF0000]6-)[/color]En önemlisi asla ve kat'a loncamızın etnik gruplarla(siyasi,dini,vs...) bir alakası olmamakla birlikte loncamızdan bu tür faaliyetlere giren kişiler çıkarılacaktır.
[color=#FF0000]7-)[/color]Loncamızın üye listesi haftada bir güncellenecektir.
[color=#FF0000]8-)[/color]Loncamızın İKV yöneticileri tarafından ceza alan üyeleri asla loncamızdan çıkarılmaz.
[color=#FF0000]9-)[/color]Loncamıza üyelerinin asla ve kat'a oyuna girme zorunluluğu yoktur.
[color=#FF0000]10-)[/color]Loncamıza üye olmak isteyen kişilerin doldurması gereken bilgiler ve karakter kontenjanları verilmiştir.Lütfen bu formu bana özel mesajla ulaşıtırnız;
Cinsiyeti:
Forum kullanıcı adı:
Karakter ismi:
Karakter sınıfı:
Karakter seviyesi:
Kalan Kontenjanlar şunlardır:
10 Şifacı
10 Büyücü
10 savaşçı
LONCA ÜYE LİSTESİ:
[color=#FF0000]Usain[/color]
[color=#00FFFF]Buyucucem[/color]
[color=#00FFFF]Conquered[/color]
[img]http://ressim.net/s/upload/4dde9610.gif[/img]
Merhaba arkadaşlar karabasan loncası açılmıştır.
Kurallarımız ve özelliklerimiz:
[color=#FF0000]1-)[/color]Klanımız Lodos klanı olmakla birlikte klansızlarda üye olabilmektedir.
[color=#FF0000]2-)[/color]Düşman ve dost lonca prensibi loncamızda mevcuttur.
[color=#FF0000]3-)[/color]Loncamızda iki rütbe vardır bunlar [color=#00FFFF]üye[/color] ve [color=#FF0000]yönetici [/color]dir.
[color=#FF0000]4-)[/color]Loncamızın tek yöneticisi Usain isimli karakterdir.Yönetici sadece Usain karakteri üzerinden yetkilerini kullanabilir.
[color=#FF0000]5-)[/color]En önemlisi asla ve kat'a loncamızın etnik gruplarla(siyasi,dini,vs...) bir alakası olmamakla birlikte loncamızdan bu tür faaliyetlere giren kişiler çıkarılacaktır.
[color=#FF0000]6-)[/color]Loncamızın üye listesi haftada bir güncellenecektir.
[color=#FF0000]7-)[/color]Loncamızın İKV yöneticileri tarafından ceza alan üyeleri asla loncamızdan çıkarılmaz.
[color=#FF0000]8-)[/color]Loncamıza üyelerinin asla ve kat'a oyuna girme zorunluluğu yoktur.
[color=#FF0000]9-)[/color]Loncamıza üye olmak isteyen kişilerin doldurması gereken bilgiler ve karakter kontenjanları verilmiştir.Lütfen bu formu bana özel mesajla ulaşıtırnız;
Cinsiyeti:
Forum kullanıcı adı:
Karakter ismi:
Karakter sınıfı:
Karakter seviyesi:
Kalan Kontenjanlar şunlardır:
10 Şifacı
10 Büyücü
10 savaşçı
LONCA ÜYE LİSTESİ:
Savaşçılar:
[color=#FF0000]Fenerbahçeli[/color]