Oyun bır cok hata var ben bunların bırkactendesını buldumm ve kullandım yönetim le paylastım fuarda Örnek veriyorum klandaki carların karsı klandakı carlara vuramaması gıbı ve bu konu hakkında 1 gecede sayısız meıl gıtmıstır 1 gunlugune carımı banladılar.
Paylaşacagım bır arastırmam daha var yakında meıl atarım:D
Ysnözk hayır yanlış biliyorsun. Araştırdılar ama neyi biliyormusun. Çarımı incelemeye aldılar hatayı kullanıp kullanmıyorum diyemi. Bahsi geçen yönetici zaten kendince bodrumda. Gerçekte görsem tekme tokat dalasım var.
Hata İle ilgili Sadece Bi Tahminde Bulunmak İstiyorum.
Bir grup arz etkinlik Alanına Girip Alt F4 Yaparak Çıkıyormuş. Diğer Etkinlik Saatine Kadar Oyuna O Karekter İle Girmiyormuş etkinlik Başlayınca o karektere girdikleri zaman etkinlik alanında başlıyormuşlar.
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
Hata İle ilgili Sadece Bi Tahminde Bulunmak İstiyorum.
Bir grup arz etkinlik Alanına Girip Alt F4 Yaparak Çıkıyormuş. Diğer Etkinlik Saatine Kadar Oyuna O Karekter İle Girmiyormuş etkinlik Başlayınca o karektere girdikleri zaman etkinlik alanında başlıyormuşlar.
olabilir benim bir arkdaşımda etkinlikten sonra tesadüfen kendini tek başına etkinlik salonunda bulmuştu
Abi hatamı yok oyunda Karekterinle düz bir yere Çık 50-60 m ileriye tıkla ve alt+f4 çek ve oyuna gir ama Önünde ev filan olmasın yani engel oyuna girdiğinde Büyücülerin ve şifacıların 3 dakkada kaat ettiği yolu 30 saniyede gidiyorsun