Bu daha birşey değil. İlk flash çalışmamdı. Benim için şimdiden çöp oldu bile.
Tüm haritaları çıkarınca tek bir flash dosya içerisinde tüm bölgeleri sayfa sayfa göstereceğim. Arka zeminindeki bölgeyi hatırlatan zemin resmi üzerine gerçek bölge haritası, animasyonlu tuşlar, basınca madenlerin sabit kalmasına kadar bazı istekler de dahil edilecek. Şimdilik bu EKSİKSİZ harita ile idare edin.
HARİTAMIN YAYIN HAKKI ŞU AN SADECE www.ikvonline.net SİTESİNE AİTTİR. HAKLARIM SAKLIDIR. DEVİR HUKUK DEVRİ:info
Silahci yazdı:Bu daha birşey değil. İlk flash çalışmamdı. Benim için şimdiden çöp oldu bile.
Tüm haritaları çıkarınca tek bir flash dosya içerisinde tüm bölgeleri sayfa sayfa göstereceğim. Arka zeminindeki bölgeyi hatırlatan zemin resmi üzerine gerçek bölge haritası, animasyonlu tuşlar, basınca madenlerin sabit kalmasına kadar bazı istekler de dahil edilecek. Şimdilik bu EKSİKSİZ harita ile idare edin.
HARİTAMIN YAYIN HAKKI ŞU AN SADECE www.ikvonline.net SİTESİNE AİTTİR. HAKLARIM SAKLIDIR. DEVİR HUKUK DEVRİ:info
tebrikler güzel paylaşım emeğe saygı uğraşmışsın güzel ancak bir hata var civan perçeminin simgesini yanlış koymuşsun sağ en altta düzeltirsen iyi olur.iyi forumlar...
Saygılarımla...
İstanbul Kıyamet Vakti Görev Programı v1.0: http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=46052
İstanbul Kıyamet Vakti Görev Programı v1.1: %60 Tamamlandı
hscakir yazdı:tebrikler güzel paylaşım emeğe saygı uğraşmışsın güzel ancak bir hata var civan perçeminin simgesini yanlış koymuşsun sağ en altta düzeltirsen iyi olur.iyi forumlar...
O civan perçemi değil, civan çiçeği aslında. elimde o vardı onu koydum... Yeni versiyonda değiştireceğim.
Kapris yazdı:
meteorda koysan ?
Yeraltı dahil tüm bölgeler bitmek üzere. Sadece yeraltı kaldı. 2_3 güne hazır olur.