Handanın Hazin Sonu Arz Kalesi Düştü!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Handanın Hazin Sonu Arz Kalesi Düştü!!

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Yahu sancak savascında malubıyet aldınız sıze yara oldu demek ne demek ben ki tüm Arzlara meydan okuyorum.

Orda 42 kişiye 36 kişi savaşı kazanıyorsunuz unutma seni 3-1 yendiğimi . Ama burada biz bi etkinlik yapmışsak senin bu etkinliğe çirkin cevap vermene göz yumamam.

Konu fazla uzamasın istersen.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Flip
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Flip »

xxcezaxx yazdı:Yahu sancak savascında malubıyet aldınız sıze yara oldu demek ne demek ben ki tüm Arzlara meydan okuyorum.

Orda 42 kişiye 36 kişi savaşı kazanıyorsunuz unutma seni 3-1 yendiğimi . Ama burada biz bi etkinlik yapmışsak senin bu etkinliğe çirkin cevap vermene göz yumamam.

Lafı oturtmuşsun :D
Resim
Kullanıcı avatarı
linkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen linkin »

handanı yatıran tüm arkadaşları tebrik ederim güzel bi EKİP çalışması ile temizlemişler

NOT : ben gelince de keselim ben bilmem ona göre heee
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin
Resim
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Gel hocam gel senin şerefinede keselim 1 tane 5 dakikamızı almadı.

Senin canın sağolsun gel sana kadimde keselim handanda junon da ne varsa keselim gel :D

Alıştık ne de olsa artık kesmeye...
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Flip yazdı:
xxcezaxx yazdı:Yahu sancak savascında malubıyet aldınız sıze yara oldu demek ne demek ben ki tüm Arzlara meydan okuyorum.

Lafı oturtmuşsun :D
Sancak savaşındaki hile 1 defa oldu önce bir söyliyim.Ayrıca bu olayı tüm arzlara mal etmen senin rezilliğindir benim değil :).Ws içinse şunu söyleyeyim.Evet o gün yendin ancak benimde önceden yenilip sonradan yendiğim çok adam oldu.Ya da önceden yenip sonradan yenildiğim.Kısacası wsde şans faktörü var ve o an kafam biraz dağınıktı ayrıca hiç bir zaman inkar etmedim :).Tüm arzlara meydan okumanı da çocukluğuna veriyorum.
İyi forumlar.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
xHaRuNx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHaRuNx »

yolyorgunu yazdı:Saten senede 1 defa anca kesıyosunuz onada sevınıyosunuz ama yınede tebrık ederım sızlerı yanı lodo[Ş]'ları sevinmek hakkınız ama bunu abartmayın D çocuk gibi davranmayı bırakın artık.... hem forum da hem oyun ıcerısinde lodo[ş] lar çocuk gibiler resmen D büyüdügünüzü gösterin bize artık ...D

İYİ FORUMLAR
Senede biR Kere kesiomusuz Kalenızde kac Muhafız var görmuonuzmu Beyinsiz Arkadaşım :arrow: Ayrıca gecen Bir grup arz İsmete gelıP Rezil oLup Gitti Eger konuyu begenmıosan Çeneni kapa tamammı. Bide Lodoş Lodoş Diyip Duruyon Sen nesın ToToŞ aRzın Bebesi seni ;)
xHaRuNx

Drcaglar

Lonca
EFSANELER
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Bak Afrodisyak senin ve ekibinle geçen muhabbeti burada anlatırsam insan içine çıkamaz hale gelirsiniz.
+ çocuğun kim olduğunu o günkü skypede olan SERİOS olsun İZMİTLİ olsun DADAŞ veya kim olursa olsun seni gördüler duydular . Şimdi gelmiş burada efelik içerisindesin . Kafam dağınık dediğin gün skypede bana 6 kişi küfür ettiniz ve ben tek başıma orada hepinizi bezdirdim ve dayanamayıp skypeden çıktınız.

Her yerde 0-15 yaş arası olduğunuzu belli edip kendinizi daha fazla küçültmeyin . Bir maden için klandan çıkanamı yoksa tüm Arz'lara meydan okuyanamı çocuk denilir oturup tartışılır.

İyi forumlar.

Resim

Resim

Resim

Bak bu fotoğrafta senin gibi şeref mağduru değil tam tersine şerefli Arz abilerin var sizler gibi em kazanamayacağını anlayıp muhafızların arkasına saklanmıyor. Yenileceğini bilsede yükleniyor.

Resim
Bak bu da NeOWiN'in 7-6 yenildiği vs den bir kaç kare.
Resim
50 can mı o ne öyle ?

Sancak savasında bir hile yaptığınızıda kabul ediyosunuz . Bu kadar korkmayın LODOS'lardan . İnsan yemeyiz.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
altinkalp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: A L P

Mesaj gönderen altinkalp »

xxcezaxx yazdı:Ne o ne bu . Afrodisyak sanada gelince lütfen konuya bir daha yorum yapmassan sevinicez . Geçen hafta İsmet'e gidipte rezil olan Arz arkadaşlarım bakında o kaleye o kada muhafızı tek tek keserek nasıl Handan'ı kestiğimizi bir görün.

Başarılarımızın devamını diler gelenlerin ayağıan sağlık . ABC loncasıda bankacI önünde hazımsızlığını kendi adamları arasında sindirmeye çalışsın . Akşam 1 grup lodos banka önünde akıllarınca kendilerini tatmin ederek konuşmalar yapıyor.

Yazık ;)
Ya arkadasım sen gerçekten tam bi gerizekalısın ne konuşmayı biliyorsun nede yorum yapmayı daha yasın ufak cocukluğuna verıyorum kendı kendıne yorum yapma ABC loncası dedın Lonca Beta gerizekalı beyınsiz mahlukat özelden tek tek yazıp handana gelırmısınız dıye adam arayan bız'miyiz daha 3grup cıkaramıyorsunuz neyi anlatmak istiyorsun sen ? ne sevenın var ne sayanın sevilmiyen bi tip'sin git bi aile terbiyesi al ilk önce dahada fazla azımı açtırma
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kok29 »

öncelikle lodos arkadaşlari tebrik ederim güzel sessiz temiz bi kesim olmuş güzel bi orginizasyon yapmişalr kimseye duyurmadan kendi arkadş çevresi arasinda sesizce gidip kesmişler bizlere ancak tbrk etmekden başka bişey düşmez birazda şanş faktörü var dicem ne alaka diceksiniz oda hiç bir arz yokmuydu bu meteorda görüpde haber verecek oda ilginç :) neyse tekrardan tbr ediyoz lodos arkadaşlari
ilkyardim
Acemibüyü
TeQSiLaH
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TeQSiLaH »

Herkesin bir seveni vardır fatih abi senden ricam bazı şeyleri hoşgörmeni bazi şeylerinde herşey bitikten sonra yanımızda görmek istemeyiz biz orda bir etkinlik yapma cercevesinde bulunuduk ve zaferle bitirdik sende önümüzden geçtin gitin ama hiç oralı olmadın bizleysen konuş bizle değilsen abim herkes işine baksın..
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön