CCMMZero yazdı:ATATÜRK e Bu devlete HAKaret EDENLER ... kendisini bilmez 3 5 çapulcudan ibarettir ... kendisini birilerinin yandaşlıgında savunan bu ÇAKAL surusune GÖZ acdırmayacak cok kişi vardır canınızı sıkmayın .. ve ARZ klanında böle durumlarin olmasına gerçekden üzüldüm ...
Atatürk e küfür edebilecek kadar şahsiyetsiz kişiler kendilerine bir gun oturupda soruyorlarmı acaba ?? Ya KURTULUS savası olmasaydı ne olacak die ? ATATÜRK olmasaydı bu Devlet yeniden kurulabilrmiydi ? Simdi ki durumumuza gelebilrmiydik die bi sorun ... siyasi olarak sölemlerde bulunmak istemiyorum eminim bu yazıyı 13 yası 15 yası altında olan cok kişi okuyacakdır .
o yuzden HERKES BU VATAN DA YASIYOR ve BU VATANIN EKMEGİNDEN YİYİPDE suyundan icipde Sonra bi yerleri rahata gelince AZMASIN ...
Dün gece Arz klanında yaşanan küfürlere son
- IIOoxRoCCoxoOII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Dün gece Arz klanında yaşanan küfürlere son
LONCA
~ * ` ''KeyF - i ALem'' ´ * ~

~ * ılılıRoCCoılılı * ~ [ Anqaraxhell ] :!:

- IIOoxRoCCoxoOII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
exoriusII yazdı:söyleyecek bişe bırakmamışsın ferhat abi eline sağlıkPhxMecnun yazdı:Merhaba Herkese,
konuyu bilmeden o konusmalara dalmaları nedeni ile konu buraya kadar gelmistir... konuyu kısaca anlatayım birde o kufur etti dediginiz kisi yerinde siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum...
Mkabeter denen sahsiyetsiz klanda kim var kim yok ana bacı kufurler ediyor selam verene ana bacı kufur edıyor birsey yansıtana kufur edıyor ve bazı genclere ben muhtap almayın dedigim halde cevap vermeleri ve miletin türk kürt ayrımı oldumu ne tez GAZA/Galyana geldigini cok iyi bilen o sahsiyetsiz Mkabeter charında bulunan serefsiz...
karsılık olarak DiYaRBaKıRLı da kufur eti bu sefer o Mkabeter ben türküm yok Ataturk seviyorum sen seviyormusun ve benzeri kelimelerle ana bacısına kufur eden tarafından laf soylenınce Diyarbakırlı da kufurlu konusmustur konusmaları okumayan birkac kişide sagolsun olayı Türk Kürt olayına cevirip o Mkabeter denen serefsize arka cıkmıslardır klanda o kadar yazmama konuyu bilmeden konusmayın kufur eden adamı destekliyorsunuz dememe rahmen bazı dengesizler konuyu iyice çarpıtıp Kürtlerin hepsine kufurler etmişlerdir bende bir Kürt olarak Anaya Bacıya Ataya küfür edenlerin Hepsi SEREFSİZ olduklarını burdan soyluyorum.............
Her soylenene inanıpda hemen Galyana Gelen dengesizlere diyorum birdaha konuyu bilmeden lafın konunun ortasında lafa dalmayın önce neyin ne oldugunu ogrenin önce...
Bilginize....
LONCA

- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Dosdum'a /alkışCCMMZero yazdı:ATATÜRK e Bu devlete HAKaret EDENLER ... kendisini bilmez 3 5 çapulcudan ibarettir ... kendisini birilerinin yandaşlıgında savunan bu ÇAKAL surusune GÖZ acdırmayacak cok kişi vardır canınızı sıkmayın .. ve ARZ klanında böle durumlarin olmasına gerçekden üzüldüm ...
Atatürk e küfür edebilecek kadar şahsiyetsiz kişiler kendilerine bir gun oturupda soruyorlarmı acaba ?? Ya KURTULUS savası olmasaydı ne olacak die ? ATATÜRK olmasaydı bu Devlet yeniden kurulabilrmiydi ? Simdi ki durumumuza gelebilrmiydik die bi sorun ... siyasi olarak sölemlerde bulunmak istemiyorum eminim bu yazıyı 13 yası 15 yası altında olan cok kişi okuyacakdır .
o yuzden HERKES BU VATAN DA YASIYOR ve BU VATANIN EKMEGİNDEN YİYİPDE suyundan icipde Sonra bi yerleri rahata gelince AZMASIN ...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Bende,o küfür eden şahsiyetsizin fotosunu Bodrum Bilişim Şube Büro Amirliğine götürdüm ordaki tanıdı k polis bu olayla yakından ilgileniyor...Kısasa kısas dediğin gibi ferit 
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Selamlar
Ben bir türk vatandaşı olarak kıbrısta yaşıyorum ve türk, kürt,çerkez.laz ayrımı yapmayanların en başında gelenlerdeyim laf eden kişi kimdir acaba açık kimlik konuşabilirmi ? veya oyundaki ismini verebilirmi bennm bu oyunda susturulma alma cezam 2 yi geçmemiştir 1 tanesi yanlış kişiyi şikayetten olmuştur. Benim hiç kimseye ve hiç bir oyun karakteri için küfür vs gibi ağır ve kırıcı sözler kullanmadım kullanmamda hele oyun için asla.
Yaşım 16 tekrar belirtiyorum Adım Can Akhan ben böyle bir suçlamayı hakketmedim eğer bu beni suçlayan arkadaş her defasında ayrı profilden isim vermeden yazıp çizip uydurmasın.
İyi forumlar
Ben bir türk vatandaşı olarak kıbrısta yaşıyorum ve türk, kürt,çerkez.laz ayrımı yapmayanların en başında gelenlerdeyim laf eden kişi kimdir acaba açık kimlik konuşabilirmi ? veya oyundaki ismini verebilirmi bennm bu oyunda susturulma alma cezam 2 yi geçmemiştir 1 tanesi yanlış kişiyi şikayetten olmuştur. Benim hiç kimseye ve hiç bir oyun karakteri için küfür vs gibi ağır ve kırıcı sözler kullanmadım kullanmamda hele oyun için asla.
Yaşım 16 tekrar belirtiyorum Adım Can Akhan ben böyle bir suçlamayı hakketmedim eğer bu beni suçlayan arkadaş her defasında ayrı profilden isim vermeden yazıp çizip uydurmasın.
İyi forumlar
Mka acılımı (Mustafa Kemalın Askerleri) bu isimle küfür edip milleti galyana getiren kisi ve halada milliyetci oldugunu sanan bu ikiye ins. Gerekilen ceza verilir.Eski oyun arkadaslarımı özlüyorum kendini bilmezler yüzünden bu oyun iyice dibe gitmeye basladı artık oyuncu sayısında bi düsüs yasandı.Bunu klan olarakta ele almayalım bir sahıs bir kişiliksiz olarak ele alalım diger Arz Klanındaki saygın kişilerede bu damgayı vurmayalım.oyunda Küfürsüz Ahlaklı Muhabbeti bol eglenceli zevkli bir ortam dilegi ile. İns gerekilen ceza en kısa zaman icerisinde verilir ve bir daha böyle birsey tekrarlanmaz.BU VATAN ATAMIZDAN BİZE ARMAGANDIR KİMSE LAF SÖYLEMEMELİDİR.
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
arz klan mensuplarını bu duyarlılıklarından dolayı kutluyorum.
/alkış
/alkış
- rewel
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: [RoN]
RecepKozanoglu yazdı:
Bu ülkeyi sevmeyen , istemeyen defolup gider bu kadar basit...
Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.
" Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz ! "
xREWELx
ReWeL
xREWELx
ReWeL
Arkadaşlar anlamak mı istemiyosunuz? ben Diyarbakırlı denen kişiyi tanımam dahi. Suç atanlar Ne dediginiz farkına varın biraz elinizi kalbinize koyun burda duygu sömürüsü yapmıyorum allah korkunuz varsa eğer erkek gibi olun bnm diyarbakırlı ile kavgam 1 seneyi aştı şimdi neyin tartışmasıdır bu beni tanıyan tanır ne nasıl biri olduğumuda bilirler. ben böyle bişey yapacak adam değilim t.c yi atarürk e de yorum yapmak haddime değil Kimsenin haddine değil. Ben böyle bişey yapmadım yapmam... bu suçlamayı yapan arkadaş bana gerçek ismini oyundaki ismini yazsında tanıyalım kimin ne olduğunu.
İyi forumlar
İyi forumlar
norton yazdı:Arkadaşlar anlamak mı istemiyosunuz? ben Diyarbakırlı denen kişiyi tanımam dahi. Suç atanlar Ne dediginiz farkına varın biraz elinizi kalbinize koyun burda duygu sömürüsü yapmıyorum allah korkunuz varsa eğer erkek gibi olun bnm diyarbakırlı ile kavgam 1 seneyi aştı şimdi neyin tartışmasıdır bu beni tanıyan tanır ne nasıl biri olduğumuda bilirler. ben böyle bişey yapacak adam değilim t.c yi atarürk e de yorum yapmak haddime değil Kimsenin haddine değil. Ben böyle bişey yapmadım yapmam... bu suçlamayı yapan arkadaş bana gerçek ismini oyundaki ismini yazsında tanıyalım kimin ne olduğunu.
Biz senin geçmiş yıllarda ne yaptıgınla ilgilenmiyoruz o gün arz klanında sürekli millete kufur eden kişiyi suçluyoruz karakter ismi senin olabilir olmaya bilir bilnmez ama o saatlerde millete kufur edilirken tespit edilen adres kime aitse suçlu o şahıstır .
benim kim oldugum soru işaret olarak kalmasın söylüyorum :
istanbul emniyetinde narkotik şubede polis memuruyum adım: mustafa soyadım :aydın
Oyunda ki karaterimin ismini vermeye gerek duymuyorum
Ziyaretime gelmek isteyenler buyursunlar gelsinler bir çayımı içsinle ...