xBLoOdLyx'nın Gerçek Yüzü.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
IIxmuratbeyxIII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: xBLoOdLyx'nın Gerçek Yüzü.

Mesaj gönderen IIxmuratbeyxIII »

adresbu yazdı:
IIxmuratbeyxIII yazdı:Moruq demekkı sen çalmşn tehtıt ederek epınlerı verıyorsn bumu adalet ? ılerı gerı knşma verırız epınleını gerıye hele neden çldn onuda açıkla ?
Merhaßalar

Ne çaLması Salak salak hala Çıkar yapıo ya Sen kımsın Ki İftira atıcan Ayarsız çocuk laflarınıßıl Sahsıyetsız mendevur

iyi ForumLar
İftıra attığım yok bu foto IIxHeAVENxII adlı karakterden cekılmş eskı adı KiNqStAnBuL. Bu fotoraflar sende ne arıyr o halde de bakem ?
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

IIxmuratbeyxIII yazdı:
adresbu yazdı:
IIxmuratbeyxIII yazdı:Moruq demekkı sen çalmşn tehtıt ederek epınlerı verıyorsn bumu adalet ? ılerı gerı knşma verırız epınleını gerıye hele neden çldn onuda açıkla ?
Merhaßalar

Ne çaLması Salak salak hala Çıkar yapıo ya Sen kımsın Ki İftira atıcan Ayarsız çocuk laflarınıßıl Sahsıyetsız mendevur

iyi ForumLar
İftıra attığım yok bu foto IIxHeAVENxII adlı karakterden cekılmş eskı adı KiNqStAnBuL. Bu fotoraflar sende ne arıyr o halde de bakem ?
Merhaßalar ßak kardeşim msn diye ßirsey var eger istiyorsan sana Sohßet qeçmişini Atım hatta ßuraya koyım İFTİRANın ßu kadarıda pes Hiçseye oyun yapamassın İftiracı olduqunu sadece Forumdakıler ßılıyo OYunda sana söyledım hemen ßenle ''ULAN'' lı Cümleler kuruyosun Demekkı sende ßir YaLan var HakLı olan Her Zaman Sakin OLur Ama sen Ters Cevaplar Sinirli Hakaret DoLu CümLeLer İstersen Ysnözk Hırsız De oyunda Kim ınanıcak soHßet qeçmişinide Atarım Ayaqını Denk aL Kardeşim Sonkez Laflarına DİKKAT et.
IIxmuratbeyxIII
İskele Babası
İskele Babası

adresbu yazdı:
IIxmuratbeyxIII yazdı:
adresbu yazdı:
Merhaßalar

iyi ForumLar
Merhaßalar ßak kardeşim msn diye ßirsey var eger istiyorsan sana Sohßet qeçmişini Atım hatta ßuraya koyım İFTİRANın ßu kadarıda pes Hiçseye oyun yapamassın İftiracı olduqunu sadece Forumdakıler ßılıyo OYunda sana söyledım hemen ßenle ''ULAN'' lı Cümleler kuruyosun Demekkı sende ßir YaLan var HakLı olan Her Zaman Sakin OLur Ama sen Ters Cevaplar Sinirli Hakaret DoLu CümLeLer İstersen Ysnözk Hırsız De oyunda Kim ınanıcak soHßet qeçmişinide Atarım Ayaqını Denk aL Kardeşim Sonkez Laflarına DİKKAT et.
Resim Sanırım Yeterlı Oldu ? ;) ;)
mikvcup
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mikvcup »

ArkadasLar ÖzeLLıkle Söyle baslamak Istıyorum Konuma ! Bu lay Olduktan Sonra Kuzenımle Konusdum Vede Böyle bısey olmadıgını Söyledı o da yakın bı zamanda foruma gereken Yazıları yazıcakdır... Ve geLeLim ceza arkadasımın Konusuna ..! Ben Senın Loncana gırmek Istedım bu Doqru Bısey Ceza Ve Ben Sana Benı Gruba ALmıyorsun Demedım Yalan yanlıs konusmalar yapmamanı İstemem kardeş Ben Sadece Sana su lafı söyeldım Benı Loncaya aLdıgından berı pm atmıyorsun bılgı Wermıyorsun dedım .!!! gelelim (Aeorxbüyücü'ye) Benden Borc Aldın ve para lasım oldu Paramı ıstedım Senden Ve Bana Guvenerek Mehmet Arkadasımız Sana 2 kadım vede 1o m Borc Para werdı Smdı Gelıp bana Cocuksun lafları kullanma gıt Önce Sen Borclarını öde...!!! GeLelim beni destekleyen Yasın arkadasımıza (YaSin) Hersey ıcın Tesekur ederım öncelıkle Kanka Bana Burda Verdıgın Destekler ıcın Cok tesekurler Senı Cok sewıyorm arkadasım..!! geLeLim Tekrar Bas konumuza (MuratBey) Bak Kardeşim ben senı Sıldıgımde Bunu Sende Bılıyordun bak kardeşım Son Cekmıs oldugun Fotoda O karalanmıs yerlerı bu duzelt acıgı Gorelım neymıs Ve sattıqın Karekterlere Tekrar Sahıb cıkma Amacın Adımı Batırmaksa Bunu Becerdın Tebrıkler Oyununa Huzurla Dewam Edebılırsın ama Sen sunu unutma Oyunda Bana hırsız demezler Sana derler Yalancı bı ıftıraacı olduqunu Acıkladık Ben we Yasın arkadasım frumda KonuSacaqım bu kdar .!!! baska bı lafım olmıcak Artık Herkesı HaLıne Bırakıyorm Lonca Beta Ve Yasin Benım ıcın ÖnemLı olan seyler kım nederse Desın aldırmıyorm Emınım bu konusma gereken kısılerı susturmaya yeter...!!! IIxBLoOdLyxII xBLoOdLyx
IIxmuratbeyxIII
İskele Babası
İskele Babası

mikvcup yazdı:ArkadasLar ÖzeLLıkle Söyle baslamak Istıyorum Konuma ! Bu lay Olduktan Sonra Kuzenımle Konusdum Vede Böyle bısey olmadıgını Söyledı o da yakın bı zamanda foruma gereken Yazıları yazıcakdır... Ve geLeLim ceza arkadasımın Konusuna ..! Ben Senın Loncana gırmek Istedım bu Doqru Bısey Ceza Ve Ben Sana Benı Gruba ALmıyorsun Demedım Yalan yanlıs konusmalar yapmamanı İstemem kardeş Ben Sadece Sana su lafı söyeldım Benı Loncaya aLdıgından berı pm atmıyorsun bılgı Wermıyorsun dedım .!!! gelelim (Aeorxbüyücü'ye) Benden Borc Aldın ve para lasım oldu Paramı ıstedım Senden Ve Bana Guvenerek Mehmet Arkadasımız Sana 2 kadım vede 1o m Borc Para werdı Smdı Gelıp bana Cocuksun lafları kullanma gıt Önce Sen Borclarını öde...!!! GeLelim beni destekleyen Yasın arkadasımıza (YaSin) Hersey ıcın Tesekur ederım öncelıkle Kanka Bana Burda Verdıgın Destekler ıcın Cok tesekurler Senı Cok sewıyorm arkadasım..!! geLeLim Tekrar Bas konumuza (MuratBey) Bak Kardeşim ben senı Sıldıgımde Bunu Sende Bılıyordun bak kardeşım Son Cekmıs oldugun Fotoda O karalanmıs yerlerı bu duzelt acıgı Gorelım neymıs Ve sattıqın Karekterlere Tekrar Sahıb cıkma Amacın Adımı Batırmaksa Bunu Becerdın Tebrıkler Oyununa Huzurla Dewam Edebılırsın ama Sen sunu unutma Oyunda Bana hırsız demezler Sana derler Yalancı bı ıftıraacı olduqunu Acıkladık Ben we Yasın arkadasım frumda KonuSacaqım bu kdar .!!! baska bı lafım olmıcak Artık Herkesı HaLıne Bırakıyorm Lonca Beta Ve Yasin Benım ıcın ÖnemLı olan seyler kım nederse Desın aldırmıyorm Emınım bu konusma gereken kısılerı susturmaya yeter...!!! IIxBLoOdLyxII xBLoOdLyx
Komıksın gerçekten komıksın herkez senın yaptıgını söylüyor bu delırlerle buralara kadar geldk ve çok pot krdın IIxHeAVENxII deyken sorsana bır yasine bu fotorfları kım atmış ? yasınle knştm timür abısının attığını söyledı sanırm yeterlı olmadı daha fazla fotoraflarla karşına cıkacagm bundan emın ola bılırın ;) ;)
mikvcup
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mikvcup »

Evettt IIxHeAVENxII Bende satın aLdım Senden Bunu Bılenler Bılıyor Sunuda Söyluyorm Adımı Batırmak Icın ELınden Gelenı Ardına Koyma KArdeşimmmm Bundan Sonra Cevab Vermıcegeım Forumdakkı bu konuya Hakkımda Acılanları Sana Söyleyelım Buqun KuzenımLe konusdum Bana Dedıkı Onu Facede Ekledım We kım oldugunu Sordum NEden Benım adıma böyle bısey yapdıgını Sordm Bunudıyen kuzenımdı Ve Sen o Onurxbüyü Dıyorsun haLa su Cakma carları pıyasaya Cıkarda Herkez Görsun Gerekenı Ha Amacınız Benı Oyundan Sowutmaksa Bunu Becerdınız Pes Ettım HeLaL olsun Dıyorm Sadece Smdı Herkeze Iyı Forumlar Dılerım Vede Bu Konuyu Kapatıyorm Kendı ŞAhsıma ...! (Egerkı MUratBey Bu Konunun Sonu GeLır kardeşıım SEn merak etme Rizeliokumusdan Konusduklarımı Atayım mı Istermısın RezıLLıklerını Görmek ıstermısın ???? ;) ;)
mikvcup
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mikvcup »

Resim

Evet Geldı ışte Gorsun Herkez Bunun nasıl Bı ınsan Olduqu Nasıl En ıyı dostumdun benı sattın Smdı senın en ıyı dostların senı satıyor DIKKAT Bu HırSIZA..!!! (Diyecegim bu kdar konu burda kapandı Ve Ben Bunu Rızelıyle Konusurken THexRoaD Yanımdaydı Onada Sorarbılırsın RezıL ınsan Nasıl ıftıra atıcagınıda bılmıyor Acık bırakma Arkanda Iftıra Atınca...!!!
IIxmuratbeyxIII
İskele Babası
İskele Babası

mikvcup yazdı:Resim

Evet Geldı ışte Gorsun Herkez Bunun nasıl Bı ınsan Olduqu Nasıl En ıyı dostumdun benı sattın Smdı senın en ıyı dostların senı satıyor DIKKAT Bu HırSIZA..!!! (Diyecegim bu kdar konu burda kapandı Ve Ben Bunu Rızelıyle Konusurken THexRoaD Yanımdaydı Onada Sorarbılırsın RezıL ınsan Nasıl ıftıra atıcagınıda bılmıyor Acık bırakma Arkanda Iftıra Atınca...!!!
Çakma bu ısım ! Rizeliokumus Onun Ismı DIkkat Ettımde Rizelıokumus Yazıyor Ve Bu Resımdekı Tanıdığım Bırı
Ama Bu Tür Yazı Türü YOK ! mesela '' V '' Lere '' W '' Demıyen Brı Kndısı ! Tamamen Yalan Bır Fotoraf Çakma KArakter Açıp Bana Karşı En yakın DOstlarımı Oynamak Neyıne Senn ? Utanmada Yok Yasnözk'e Sor Kım Atmış IIxHeAVENxII Adlı Karaterınden Çekılen Resımlerı Timür Abı Attı Dedı Bızzat Kendısı Msn'den Bende Koydum Dedı Ya Sende Ya Abınde YADAA 2 Nız Iş Ortaklıgı Yapıyorsunuz Bu Bır Kanıt Değıl Bana Kardeşı Dostlarmı Oynama Bana Ramazan !!
IIxmuratbeyxIII
İskele Babası
İskele Babası

Nasıl Aldığınıda Söylesene Çalarak Değılmı ? 4 Senelık Arkadaşına Bunu Yaptıysan Yuh Ne Dıyeym. Bır kere salıh de benı facede ekledı dedı ramazanı babası dovdu abısı babasına falan soyledı ramazan dayak yedı vs.. vs.. ramazana benle muhattap olmuyor dedı senın yuzunden benım başm yanacak dedı.. Bune Ne Dıyeceksn ? ;) Ve Dıkkat et yazılarına rizelıokumusla karşılaştırırsan senın yazmanla tamamen aynı yazı bu yeterlı sanırm ? :lol:
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

merhaßaLar...

Murat ßey senın Elınde kesın hırsız denıLecek kanıtın yok ve kesinmiş gißi konusma.

ßenim koyduqum FotoLarda Çarı sattıqını qöterıyor senın son koyduqun foro ise Arkadası ile O kişiyi sende tanıosun Ramazanda ve ŞakaSına ÇaLdım demiş OLamazmı Sen Satmısın haLa neyın Acısını Çıkartıyorsun hem para ALıp hemde RezıLmı etmeye Çalısıyosun Sana Diyorumki KraLın qeLsin ßurda kımsenın adını ßatıramaz. ne Ramazanın OLsun nede ßaşkasının Kesin kanıtın yok ßoktan ßir sey, konu aÇıosun ve İsim karaLıyosun . SenLe iLk konusmamızDa ''ULAN'' Lı cümLeLer kuruodun Sesin YükseLdı demekkı ßir yerde Sıkıntın var DogruLarı duyunca İnsanın ßir yerı acır ve sendede ßöyLe OLdu Sen İftira ATıyorsun Uzatma İstersen. ßu Çarı SataLı ne kadar Süre Oluduqu ßiLmıyorum Ve şimdi ÇaLındı dıosun Neyın Peşindesın Çarımı qeri ALıcan :?: Yoksa İsimmi KaraLamaya Çalısıyorsun... :?:
Ramazan ßenım daimı Dostumdur ve ÖyLe kaLıcak Hiç ßir seyde Onun İsmını ßatıramaz...

YeTer Artık Yazmım diyorum yazdırıosun yınede

YÖNETICILER KİLİT LÜTFEN

İyi ForumLar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön