Mcerdem , MegaxMc , QMCERDEMQ ...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: Mcerdem , MegaxMc , QMCERDEMQ ...

Mesaj gönderen Canceazi »

essperanza yazdı:Ya erdem efendi nasılmış ceketi güzel kullanabildin mi ?

Bence kullanmıştır kullanamadıysa da canı sağolsun ama bizim soru sormamıza gerek yok heralde mcerdem'in soyulduğu iki hafta içinde ürettiğin ashab ve eceli sende güzel kullanmışsındır umut EFENDİ :!:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Çok avantajlı bi lonca megax hem loncaya alırlar item dizdirirler hem soyup gönderirler çok tatlı bi loncaymış pıtır pıtırr dökülüyolar maşalllah :mrgreen:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

Bu konuları iyi bilirim ben .. Evlat acısı gibi insanın sol yanına iner . Köpek gibi kasarsın bir anda elinden uçup gider .. Ardında ise böyle anılar kalır . Benide meran her ne kadar hırsız olarak bilsede benimde oyunda çarım çalındı itemlerim gitti . Güvendik arkadaşlarımızıa aldılar gittiler .. Tek şey var ki SANALDA GÜVEN OLMAZ ! SANALDA ''KANKA'' olmaz .. ! Bunu kimse unutmasın bugün bana yarın sana bu olaylar böyle gider . Erdem başkan sende geceni gündüzünü katıp oynadığın bu oyunun gerçek anlamını anlamışındır .. Bunu her kim yada kimler yaptıysa hepsinin #@!? koyayım bu kadar açık ve net söylüyorum ! Tekrardan geçmiş olsun .. Geri gelmek istersen buyur gel itemi dert etme . olur bunlar üzülmeyede değmez ama elde değil !

GÖRÜŞMEK DİLEKLERİYLE .. !
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

OoOWARNINGOoO yazdı:Bu konuları iyi bilirim ben .. Evlat acısı gibi insanın sol yanına iner . Köpek gibi kasarsın bir anda elinden uçup gider .. Ardında ise böyle anılar kalır . Benide meran her ne kadar hırsız olarak bilsede benimde oyunda çarım çalındı itemlerim gitti . Güvendik arkadaşlarımızıa aldılar gittiler .. Tek şey var ki SANALDA GÜVEN OLMAZ ! SANALDA ''KANKA'' olmaz .. ! Bunu kimse unutmasın bugün bana yarın sana bu olaylar böyle gider . Erdem başkan sende geceni gündüzünü katıp oynadığın bu oyunun gerçek anlamını anlamışındır .. Bunu her kim yada kimler yaptıysa hepsinin #@!? koyayım bu kadar açık ve net söylüyorum ! Tekrardan geçmiş olsun .. Geri gelmek istersen buyur gel itemi dert etme . olur bunlar üzülmeyede değmez ama elde değil !

beni bile duygulandırdın :)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Canceazi yazdı:
OoOWARNINGOoO yazdı:Bu konuları iyi bilirim ben .. Evlat acısı gibi insanın sol yanına iner . Köpek gibi kasarsın bir anda elinden uçup gider .. Ardında ise böyle anılar kalır . Benide meran her ne kadar hırsız olarak bilsede benimde oyunda çarım çalındı itemlerim gitti . Güvendik arkadaşlarımızıa aldılar gittiler .. Tek şey var ki SANALDA GÜVEN OLMAZ ! SANALDA ''KANKA'' olmaz .. ! Bunu kimse unutmasın bugün bana yarın sana bu olaylar böyle gider . Erdem başkan sende geceni gündüzünü katıp oynadığın bu oyunun gerçek anlamını anlamışındır .. Bunu her kim yada kimler yaptıysa hepsinin #@!? koyayım bu kadar açık ve net söylüyorum ! Tekrardan geçmiş olsun .. Geri gelmek istersen buyur gel itemi dert etme . olur bunlar üzülmeyede değmez ama elde değil !

:D
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

Theanswer3 yazdı:
Canceazi yazdı:

:D

Sırıtmayı kesermisin çocuğum ! Arkadaşımızın çarı çalınmış yaptığın işe bak ..
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

ıhııııı ıhı ıhı ıhı ıhıııııı :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen essperanza »

Canceazi yazdı:
essperanza yazdı:Ya erdem efendi nasılmış ceketi güzel kullanabildin mi ?

Bence kullanmıştır kullanamadıysa da canı sağolsun ama bizim soru sormamıza gerek yok heralde mcerdem'in soyulduğu iki hafta içinde ürettiğin ashab ve eceli sende güzel kullanmışsındır umut EFENDİ :!:
Ah benim geri zekalı kardeşim erdem soyulduğunda ben onun şifresini mi biliyormuşum ? Ve eceli loncada ilk üretenim ilk başlarda ürettim :D
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen essperanza »

Westxconstantine yazdı:He bu arada umut artık bir yerlerine kına yakarsın senin ne kadar iki yüzlü bir insan olduğunu anladım
ya can soyulan benim hırsız yerine konulan benim,bunu o şifremi bilenler yaptı ve sizi bana karşı böyle şişirdi işte ben hırsız olsam çaldığım itemi 250mlik itemi neden vereyim erdeme hiç mi akıl yok bende ?oyunda bi gün pm atarsan anlatırım sna herşeyi
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kullanıcı avatarı
hasanxbuyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen hasanxbuyucu »

Çok çok geçmiş olsun dostum .. :? Umarım aramıza dönersin !
Hasanxbüyücü
Hasanxsavaşçı
Hasanxşifacı
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön