essperanza yazdı:Ya erdem efendi nasılmış ceketi güzel kullanabildin mi ?
Bence kullanmıştır kullanamadıysa da canı sağolsun ama bizim soru sormamıza gerek yok heralde mcerdem'in soyulduğu iki hafta içinde ürettiğin ashab ve eceli sende güzel kullanmışsındır umut EFENDİ :!:
Çok avantajlı bi lonca megax hem loncaya alırlar item dizdirirler hem soyup gönderirler çok tatlı bi loncaymış pıtır pıtırr dökülüyolar maşalllah :mrgreen:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Bu konuları iyi bilirim ben .. Evlat acısı gibi insanın sol yanına iner . Köpek gibi kasarsın bir anda elinden uçup gider .. Ardında ise böyle anılar kalır . Benide meran her ne kadar hırsız olarak bilsede benimde oyunda çarım çalındı itemlerim gitti . Güvendik arkadaşlarımızıa aldılar gittiler .. Tek şey var ki SANALDA GÜVEN OLMAZ ! SANALDA ''KANKA'' olmaz .. ! Bunu kimse unutmasın bugün bana yarın sana bu olaylar böyle gider . Erdem başkan sende geceni gündüzünü katıp oynadığın bu oyunun gerçek anlamını anlamışındır .. Bunu her kim yada kimler yaptıysa hepsinin #@!? koyayım bu kadar açık ve net söylüyorum ! Tekrardan geçmiş olsun .. Geri gelmek istersen buyur gel itemi dert etme . olur bunlar üzülmeyede değmez ama elde değil !
OoOWARNINGOoO yazdı:Bu konuları iyi bilirim ben .. Evlat acısı gibi insanın sol yanına iner . Köpek gibi kasarsın bir anda elinden uçup gider .. Ardında ise böyle anılar kalır . Benide meran her ne kadar hırsız olarak bilsede benimde oyunda çarım çalındı itemlerim gitti . Güvendik arkadaşlarımızıa aldılar gittiler .. Tek şey var ki SANALDA GÜVEN OLMAZ ! SANALDA ''KANKA'' olmaz .. ! Bunu kimse unutmasın bugün bana yarın sana bu olaylar böyle gider . Erdem başkan sende geceni gündüzünü katıp oynadığın bu oyunun gerçek anlamını anlamışındır .. Bunu her kim yada kimler yaptıysa hepsinin #@!? koyayım bu kadar açık ve net söylüyorum ! Tekrardan geçmiş olsun .. Geri gelmek istersen buyur gel itemi dert etme . olur bunlar üzülmeyede değmez ama elde değil !
OoOWARNINGOoO yazdı:Bu konuları iyi bilirim ben .. Evlat acısı gibi insanın sol yanına iner . Köpek gibi kasarsın bir anda elinden uçup gider .. Ardında ise böyle anılar kalır . Benide meran her ne kadar hırsız olarak bilsede benimde oyunda çarım çalındı itemlerim gitti . Güvendik arkadaşlarımızıa aldılar gittiler .. Tek şey var ki SANALDA GÜVEN OLMAZ ! SANALDA ''KANKA'' olmaz .. ! Bunu kimse unutmasın bugün bana yarın sana bu olaylar böyle gider . Erdem başkan sende geceni gündüzünü katıp oynadığın bu oyunun gerçek anlamını anlamışındır .. Bunu her kim yada kimler yaptıysa hepsinin #@!? koyayım bu kadar açık ve net söylüyorum ! Tekrardan geçmiş olsun .. Geri gelmek istersen buyur gel itemi dert etme . olur bunlar üzülmeyede değmez ama elde değil !
GÖRÜŞMEK DİLEKLERİYLE .. !
beni bile duygulandırdın
Sırıtmayı kesermisin çocuğum ! Arkadaşımızın çarı çalınmış yaptığın işe bak ..
essperanza yazdı:Ya erdem efendi nasılmış ceketi güzel kullanabildin mi ?
Bence kullanmıştır kullanamadıysa da canı sağolsun ama bizim soru sormamıza gerek yok heralde mcerdem'in soyulduğu iki hafta içinde ürettiğin ashab ve eceli sende güzel kullanmışsındır umut EFENDİ :!:
Ah benim geri zekalı kardeşim erdem soyulduğunda ben onun şifresini mi biliyormuşum ? Ve eceli loncada ilk üretenim ilk başlarda ürettim
Westxconstantine yazdı:He bu arada umut artık bir yerlerine kına yakarsın senin ne kadar iki yüzlü bir insan olduğunu anladım
ya can soyulan benim hırsız yerine konulan benim,bunu o şifremi bilenler yaptı ve sizi bana karşı böyle şişirdi işte ben hırsız olsam çaldığım itemi 250mlik itemi neden vereyim erdeme hiç mi akıl yok bende ?oyunda bi gün pm atarsan anlatırım sna herşeyi