5'li 6'lı efsun kombinasyonu olan oyun oynamıyorsunuz.Tekdüze, 3 efsunun yanyana gelmesiyle
set oluşuyor.Bu oyuna birbirinden bağımsız efsun sistemi yerleştirilmedikçe o da yener şu da.
En iyi yok, şimdilik MUAMMA!
RaZoR
swerdert yazdı:WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 ŞeRRuh
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Blackthrine
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Face
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Deathxshock
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Hanedanxultio
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Kholpashalixloaa
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Relaxxefendyy
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 2 MaÇaKıZı
WaFFeNxeLLecTRo 3 *2 DeaTHxKaRaNi
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 TouCH
WaFFeNxeLLecTRo 5 *0 Şehzadem
Choosensxkrall emrah la cok vs attık onun kazandıgıda oldu benım kazandıgımda ama son vs mizi o kazandıgı ıcın benım oyum onadır.
Diger yazdıklarınızla ise vs atmadım.
WaFFeNxeLLecTRo *
DeathxShock yazdı:Herkese bir cevap veriyorsun ama bunada bi tarafından element uydurmak denir... Ben seninle vs attım mı arkadaşım 5*0 yazma cür'etinde bulunuyorsun?swerdert yazdı:
Buyur beklıyorumalicanowww yazdı:swerdert yazdı:WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 ŞeRRuh
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Blackthrine
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Face
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Hanedanxultio
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Kholpashalixloaa
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Relaxxefendyy
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 2 MaÇaKıZı
WaFFeNxeLLecTRo 3 *2 DeaTHxKaRaNi
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 TouCH
WaFFeNxeLLecTRo 5 *0 Şehzadem
Choosensxkrall emrah la cok vs attık onun kazandıgıda oldu benım kazandıgımda ama son vs mizi o kazandıgı ıcın benım oyum onadır.
Diger yazdıklarınızla ise vs atmadım.
WaFFeNxeLLecTRo *
İlla bizimdemi bişeler yazmamız lazım ben snn adamlıgından suphe etmedım dıye forumada koymadım ama sen adam degılmıssın ilk defa menzıllı ws attım onuda senle attım yenemedım ben bunu kabul edıyorum bnm buyumden kacmıcak olan ws ye gelsin Menzılı kım cıkardı bılmıyorm ama bu saçmalıga artık bır son werın .. Blackthrine 5 Ellectropower 0 ... ' Relaxefendy sana gelınce sen özelıme pm atıp demıyomuydun ws atıcaz bekle felan kaç ay oldu sesın solugun cıkmıyor ??? gelmıssın burda artıstlık yapıyosun yok şu ıyıdır yokj ben ııyım . oyunda daha görmuslugumuz yok senı 39 lwl harıcı ne konusuyosun sen !!!Ben en iyisiyim demiyorum ama Büyücüyü iyi kullanıyorum . Menzılsız ws atcak gelsin karsıma sonra konussun yendıyse ...
Hay ağzına kurban arkadaş ya.. Konu kilit artık Forum yetkilileri hala iş bilmemezliğe devam ediyorsunuz! Bu tip konuları açan belli. Yorum yazılmadan kilitlenmesi gerek illa söyleyelim mi ? :?DeathLord yazdı:Anlamsız bir konu ve hırsına yenik düşen onlarca kek..Oyunda kaç çeşit mantıklı yetenek kombinasyonu var da en iyi seçiliyor?Kaçmadan(menzil deniliyor), sağlam sete sahip iki kişiden biri aptal olmadığı durumda yenilen taraf minimum 2-3 el almalıdır.Yoksa büyücüyüm diyemez.Şunu kafanıza sokun.En iyi yoktur.Cepte biriken az buçuk şans, sağlam set ve deneyim..Kimse çıkıpta demesin ben hepsinden tecrübeliyim.Görünüşte Meran'da sağlam olarak nitelendirilen kişilerin çoğu kullanışı öğrenmiş.Daha ne kadar ilerisine gidilebilir ki en iyi olunuyor?
5'li 6'lı efsun kombinasyonu olan oyun oynamıyorsunuz.Tekdüze, 3 efsunun yanyana gelmesiyle
set oluşuyor.Bu oyuna birbirinden bağımsız efsun sistemi yerleştirilmedikçe o da yener şu da.
En iyi yok, şimdilik MUAMMA!
RaZoR
Öncelikle listede yer verdiğiniz için teşekkür ediyorum . Ve Relaxefendy , Kendimi kimseye ispatlamak veya diğer sınıfdaşlarıma meydan okumak gibi bir niyetimde yok . Üstünü dizen dizmiştir klan dahilinde karsıma cıktığı takdirde elimden gelenide yaparım . Kendini birilerine ispatlama amacı nedir? Yani o seni beğenmiş , o sana sağlam demiş , ne fark edecek ? Sanal Alem Uğraşma.. :lol:Ferhatbey yazdı:zombi0068 yazdı:*Choosensxagatha
*Deathxkarani
*Blacktheri(k.bakma kardeşim ismini tam bilmiyorum)
*Choosensxkrall
*Waffenxelectro
*Şerruh
*Deathxshock
*Choosensxchembers
*HanedanxYıldırım
*Delixkurt
*Megaxdewill(westxdewill)
_________________________________________________________________________________________________________
Karakter sahipleri yorum yapmasın sadece.. oyuncular secsin
BEN RELAXEFENDY ? DELİXKURT YANİ SEZER ? BANA KAFA MI TUTACAK KÜÇÜMSEMİORM SADECE SÖLÜORM HANGİSİ BANA KAFA TUTACAK ? İLLAH KENDİMİZİ Mİ ÖVELİM ?
BLACKTHRİNE ESKİ SAHİBİDE KAFA TUTAMAZ YENİSİDE ?
BURDA ŞERRUH
CHEMBERS
HARİCİNE RAKİP BİLE DEMEM BU KADAR AÇIK VE NET
İSMİM : RELAXEFENDY HADİİİ BU 2 Sİ HARİCİNE HODRİ MEYDAN ??
bu kadar kıskanç çekemeyen insan görmedim ben ya hepsini kesiorz başka sıyla attın der :mrgreen: bu tartışmaya girmicem ama BU MERAN DA BENDEN İYİ BÜYÜCÜ YK OLAMAZDA büyücü kafa ister o yok bunlarda :mrgreen:
swerdert yazdı:Listeye eklemeyi unuttuğum bir kişi
WaFFenxeLLecTRo 3*0 ZamanxYİNGG
Her neyse ;
Sabah choosensxkrall ıle 10 milyonuna attıgımız vs de 7*5 lehimde son bulmustur .
Benim kımseye karsı bı ıddaam yok . Bana karsı ıddaası olan varsa beklıyorum.
Bu arada bu noktada dıkkatımı cektı en ıyı buyucu derken ben vs ye göre kendımı en ıyı olarak goruyorum.
Sıgınak ve mıgratta benden daha tecrubelı buyuculerın olduguda aşikar.
Razor a katılıyorum
Konu çok uzadı.
swerdert yazdı:Listeye eklemeyi unuttuğum bir kişi
WaFFenxeLLecTRo 3*0 ZamanxYİNGG
Her neyse ;
Sabah choosensxkrall ıle 10 milyonuna attıgımız vs de 7*5 lehimde son bulmustur .
Benim kımseye karsı bı ıddaam yok . Bana karsı ıddaası olan varsa beklıyorum.
Bu arada bu noktada dıkkatımı cektı en ıyı buyucu derken ben vs ye göre kendımı en ıyı olarak goruyorum.
Sıgınak ve mıgratta benden daha tecrubelı buyuculerın olduguda aşikar.
Razor a katılıyorum
Konu çok uzadı.
En iyi Ukala desek açık ara 1. Olurdun EMİN olben vs ye göre kendımı en ıyı olarak goruyorum.
Öncelikle listede yer aldığım için teşekkürler ... Son zamanlarda üstümü bozduğum için kendime pek başarılı göremiyorum ama en yakın zamanda yapılamayı düşünüyorum vs aşamasında . . . Ama benim favorim ŞeRRuH ve yeni yapılanmış olan HanedanxDeLiKurT yani Delixkurt arkadaşımdır. . .zombi0068 yazdı:*Choosensxagatha
*Deathxkarani
*Blacktheri(k.bakma kardeşim ismini tam bilmiyorum)
*Choosensxkrall
*Waffenxelectro
*Şerruh
*Deathxshock
*Choosensxchembers
*HanedanxYıldırım
*Delixkurt
*Megaxdewill(westxdewill)
_________________________________________________________________________________________________________
Karakter sahipleri yorum yapmasın sadece.. oyuncular secsin