Çemberli Taş ve Dirençleri

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Çemberli Taş ve Dirençleri

Mesaj gönderen Lestrange »

AtaxHiSaRLi yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:
AtaxHiSaRLi yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:
AtaxHiSaRLi yazdı:Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...
Bu oraya sadece büyücülerin gireceği anlamınada gelmez ama savaşçılarada iş düşebilir bekleyelim ve görelim ;)

Saygılarmla :!:
Ben zaten o bölgeye sadece büyüler gidecek demiyorum sadece direnç ve skil vuruşlarının denildiği gibi olmayacağını belirtmek istedim ;)
Ama direnç ve skill vuruşları hakkında kesin bi kanıtın yok değil mi :?: ;)
Şuan hiç kimsenin elinde kesin bi kanıt yok
Afrodisyak yazdı:
AtaxHiSaRLi yazdı:Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...
Aydoldu'ya katılıyorum.Asıl sen yanlış düşünüyorsun.Oraya element dirençleri 1000 fiziksel hasar veren zırh puanı düşük bir büyücü yaratık koyduklarında buna karşı en iyi sınıf savaşçı olacaktır ;) Çünkü büyücünün zırhı düşük olduğu için yaratığın fiziksel büyüsü büyücünün belkide canını yarıya yarıya düşürecek ?
Kısacası savaşçı oyunun kalbi.
İyi forumlar
Bunu en iyi bölge geldiğinde öğrenebiliriz ancak ben bu kanaatte düşünüyorum.

bu konuda sana katılıyorum ztn sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz. :idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Çemberli Taş ve Dirençleri

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

Resim
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]

“Genel Sohbet” sayfasına dön