RoA ve Onlara bu konuda şardımcı olan Şahxhan ve öbür arkadaşLarı tebrik etmek lazım profesyonelce bir suikast düzenlemişler zaten resimden belli orda olmamak beni üzdü.. Ancak KLandaşLarımı tebrik ediyorum bunu yapmak her yigidin harcı degiLdir ve tebrikleri bir borç bilirim..
CaRİzmATiX
İyi forumLar.
Bir Raiders of Anatolia Başarısı (İsmetgül'ün Suçu Ne?)
Re: Bir Raiders of Anatolia Başarısı (İsmetgül'ün Suçu Ne?)
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Tebrik ederim Ama ;
Duvardan Çekmek Kolay Yiyorsa Gidin İçerden Kesinde Görelim ?

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
DescriptionS yazdı:Tebrik ederim Ama ;
İşte bunun gibi cahiller olduktan sonra klanın bi zevki yok.. Duvardan cekme hazırlanmış bi taktiktir. Siz bu sancak savaşları yok 6*0 diyeceğinize kalenizi koruyun bence
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
cahiLLikLe ne alakası var ? senın oyun bıLgın ne kadar? handan hanımın dedı gıbı muhafazLarın hepsını oLdurup kesıLmesı lazım pekı ısmetın ? duvardan cek daL dırek ısmettesınİşte bunun gibi cahiller olduktan sonra klanın bi zevki yok.. Duvardan cekme hazırlanmış bi taktiktir. Siz bu sancak savaşları yok 6*0 diyeceğinize kalenizi koruyun bence

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Fatihim İsmetin KEsiminden Sonra Kaleyi Korumaya Sizin İhtiyacınız Var.DDVatanXLydeR yazdı:DescriptionS yazdı:Tebrik ederim Ama ;
İşte bunun gibi cahiller olduktan sonra klanın bi zevki yok.. Duvardan cekme hazırlanmış bi taktiktir. Siz bu sancak savaşları yok 6*0 diyeceğinize kalenizi koruyun bence![]()
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
EnSoNxLeonar yazdı:cahiLLikLe ne alakası var ? senın oyun bıLgın ne kadar? handan hanımın dedı gıbı muhafazLarın hepsını oLdurup kesıLmesı lazım pekı ısmetın ? duvardan cek daL dırek ısmettesınİşte bunun gibi cahiller olduktan sonra klanın bi zevki yok.. Duvardan cekme hazırlanmış bi taktiktir. Siz bu sancak savaşları yok 6*0 diyeceğinize kalenizi koruyun bence6-0 sancak savaşı ustunLumuz vaR sızde kabuL edıoRsunuz
) İsmet kesıLmıs kesılmemıs kımın umRunda=? TeLım kapalı oLmasa beLkı elımden gelenı yapRdım o sure ıcınde onLıne oLan Lodosların sucu ama Sancak savaşından gelen 36 adet ısım e pınını handan karsılayabıLecekmı
bız alacamızı alıoRuz sız her dakka ısmet kesın sancak savaşlarına giRmeyın
![]()
Sen handanın yanına kadar gel bi 36 tane daha ben vericem ? Biz şu lonca bu lonca demiyoruz, Lodosların Lideri İsmet Bey diyoruz... Sancak savaşlarının kaybedilmesinin nedeni birlik olamamız zaten, Arz-lodos savaşı değilde RoA ya karşı lodos loncalarının savaşları gibi oldu
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
Sen handanın yanına kadar gel bi 36 tane daha ben vericem ? Biz şu lonca bu lonca demiyoruz, Lodosların Lideri İsmet Bey diyoruz... Sancak savaşlarının kaybedilmesinin nedeni birlik olamamız zaten, Arz-lodos savaşı değilde RoA ya karşı lodos loncalarının savaşları gibi olduBizim 2 grubumuz 6 grubunuzu birden tuttu.

Bu fotoLar yeterLıyse, Sozunun erı oL 36 adet e pinımı veR
Bir zamanlar Leonarxxşifacının Fırtına gıbı estını unuttunuz gaLiba

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
Şuan benle tartışıyosun ki 39 level zamanında ben klansızımdım. Dedığım gibi biz bekliyoruz.. Gel gir arz kalesine
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
ismeti kenardan rahat rahat kesersiniz.handan için taaaa içeri giricen artı handan kendine canda basıyor.ismet kanatma atsa nolcak buyu boz gecıyor.ustelık ısmetı kesmek kenan kesmekten daha kolay
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tabire Bakarmısınız Loncanın Kalitesini Cok Guzel Ortaya Koyuyorsun.DescriptionS yazdı:Tebrik ederim Ama ;
Şimdi Sende Bu Tabiri Kullandın ya Bak Şimdi , Ben İsmeti İçerde Tam Sancagınızın Yanında Kesersem Sende Adam Olup Şerefin Üstüne O Carı Sılıcekmısın ???
Takıo - Raiders Of Anatolia