ben oyundayım hergun veya forumda ozel mesaj yola...PhxLiDeR charı da benimKulu yazdı:PhxMecnun abi sana nasıl ulasabilirim konusmak istiyorum?
yada phxhanımaga ablam bana ulasabilirmisin sana zahmet
PHx[Planet Hunter] Loncası GÜNCEL Liste.(GURUR TABLOSU)
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: PHx[Planet Hunter] Loncası GÜNCEL Liste.(GURUR TABLOSU)
Saygılarımla..

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
www.PhClan.org web sitemiz en kısa sure icerisinde acılacaktır....Buqrahan yazdı:PHx[Planet Hunter] Loncası
ÖNEMLİ DUYURU(!): Bu Hafta İçerisinde Düzenlenecek Olan Toplantı'nın Yeri , Tarihi ve Saati:
Yer: ANTREPO - Arena
Saat: 11.40(Toplanış Süresi) 12.00Da(Toplantı başlayacaktır.)
Tarih: 09 Ocak 2011(Çarşamba Günü)
Tüm Lonca Üyelerinin Bulunması Dileği İle...
PHxBuĞRaHaNx[BuĞRaHaN]
Saygılarımla..

- oOOoYUKSELoOOo
- Acemi Savaşçı
okan34 yazdı:Merhabalar ,
Ferhat abimizin önceliği oldu lonca her zaman kardeş loncamızdır. Lakin Phxsamsunlu bizim üyemiz olup, listeden çıkarmanızı arz ederim.
Saygılarımızla
Raiders OF AnatoliA Teşkilat Lideri
sa ben Yuksel
çarlarım : oOOoYUKSELoOOo YUKSELxHURRIYET Tusunamıxyıkıcı Yorumsuzklan RoMeO ve Phxsamsunlu
ben eskı RoA lıyım ve bazı sebeblerden dolayı yargısız INFAZ edıldım ve loncadan atıldım . loncadan atıldığımda Ferhatı sevenlerın ve onun oyun içinde hal ve hareketlerıne saygı duyanların bır oluşum içinde olduğunu gördum ben ferhatı 2008 yılında GM abura ya karşı canla başla savaşanlardanım ve Ferhat Eskı RoA lıdır. bızım arkadaşlığımız çok eskı oyunda . bende Phxsamsumlu dıye bır çar açtırdım ve kastım 49 lvl yaptım ABlamında PHxHANIMAĞA nında emeği çoktur o çarda . Ben Loncaya onem veren ve ya lonca içinde Şan ŞÖhret peşinde koşan bırı değilim benı tanıyan tanır .
bu oyunda IKV de Mılyonlarca Paran oalbılır . her silahın en ust modelı ne sahıp olabılırsın . yuzlerce çarada sahıp olabılırsın ama GERÇEK ANLAMDA ARKADAŞ Bulamazsın.
ben RoA dan atıldığımda Roaxroa ve Raidersofanatolıa adlı savaşçı ve buyucu 49 lvl olan ıkı çarımı sıldım o çar benım emeğim olsada ısım onlarındı burda ben atıldığımı düşünmüyorum eğer benı aranızda kabul etmezsenız sizede saygı duyarım ama Phxsamsunluyu ya adını değişecem yada silicem .
Şuan RoA teşkılatta yenıden alındım doğrudur.
ama benımde kendıme göre hesaplarım var ikili oynamıyorum .
ama PhxSAMSUNLU çarı bu Loncanındır buraya aittır .
ben ne kadar RoA lı olsamda BU ÇAR BURAYA ait.
oOOoYUKSELoOOo YUKSELxHURRRIYET Yorumsuzklan Tusunamıxyıkıcı RoMeO ++ RoA lıdır.
Phxsamsunlu <<< PH LONCASININ TAPULU MALIDIR benım için . siz atsanızda bırılerı bu çara sahıp çıksada bu çarın yerı burasıdır.
kabul edılmezsem ve yenıden bırılerı benım azımdan bışeyler yazarsa USLUBUM bıraz daha sertleşecektır . saygılarım la YUKSEL **DELİÇARŞAMBALI**
Yüksel abim bilirsin seni sevirım snnde benim üzerimde emegin coktur cok tesekkür ederim.RoA da yeri geldi beraber carpıstık yeri geldi beraber konustuk herzaman arkanda destekcinimdir.Gerekirse sen üzülme ve kızma die bütün carlarımı feda edebilirim daima arkandayım abi.RoA ya alındıgım ilk zamanlar saolsın beni yanlız bırakmadın hep yanımdaydın ve kmse adam yerine koymazken sen beni dinleyip sahip cıkıyordum bende Loncaya Girmeme Ön ayak olan Phxmecnun abinin loncasını sectim cünkü oda eski bir RoA lı oldugu icin Seninde bu loncada oldugunu suan ögrendim ve cok mutluyum. SAYGILARIMLAoOOoYUKSELoOOo yazdı:okan34 yazdı:Merhabalar ,
Ferhat abimizin önceliği oldu lonca her zaman kardeş loncamızdır. Lakin Phxsamsunlu bizim üyemiz olup, listeden çıkarmanızı arz ederim.
Saygılarımızla
Raiders OF AnatoliA Teşkilat Lideri
sa ben Yuksel
çarlarım : oOOoYUKSELoOOo YUKSELxHURRIYET Tusunamıxyıkıcı Yorumsuzklan RoMeO ve Phxsamsunlu
ben eskı RoA lıyım ve bazı sebeblerden dolayı yargısız INFAZ edıldım ve loncadan atıldım . loncadan atıldığımda Ferhatı sevenlerın ve onun oyun içinde hal ve hareketlerıne saygı duyanların bır oluşum içinde olduğunu gördum ben ferhatı 2008 yılında GM abura ya karşı canla başla savaşanlardanım ve Ferhat Eskı RoA lıdır. bızım arkadaşlığımız çok eskı oyunda . bende Phxsamsumlu dıye bır çar açtırdım ve kastım 49 lvl yaptım ABlamında PHxHANIMAĞA nında emeği çoktur o çarda . Ben Loncaya onem veren ve ya lonca içinde Şan ŞÖhret peşinde koşan bırı değilim benı tanıyan tanır .
bu oyunda IKV de Mılyonlarca Paran oalbılır . her silahın en ust modelı ne sahıp olabılırsın . yuzlerce çarada sahıp olabılırsın ama GERÇEK ANLAMDA ARKADAŞ Bulamazsın.
ben RoA dan atıldığımda Roaxroa ve Raidersofanatolıa adlı savaşçı ve buyucu 49 lvl olan ıkı çarımı sıldım o çar benım emeğim olsada ısım onlarındı burda ben atıldığımı düşünmüyorum eğer benı aranızda kabul etmezsenız sizede saygı duyarım ama Phxsamsunluyu ya adını değişecem yada silicem .
Şuan RoA teşkılatta yenıden alındım doğrudur.
ama benımde kendıme göre hesaplarım var ikili oynamıyorum .
ama PhxSAMSUNLU çarı bu Loncanındır buraya aittır .
ben ne kadar RoA lı olsamda BU ÇAR BURAYA ait.
oOOoYUKSELoOOo YUKSELxHURRRIYET Yorumsuzklan Tusunamıxyıkıcı RoMeO ++ RoA lıdır.
Phxsamsunlu <<< PH LONCASININ TAPULU MALIDIR benım için . siz atsanızda bırılerı bu çara sahıp çıksada bu çarın yerı burasıdır.
kabul edılmezsem ve yenıden bırılerı benım azımdan bışeyler yazarsa USLUBUM bıraz daha sertleşecektır . saygılarım la YUKSEL **DELİÇARŞAMBALI**
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Ferhat abi nin bu yorumuna karşın PHx de biz RoA ailesinin en sevilen loncalarından biridir. Bu sebeple " phxbuğrahan " arkadaşımız bize dün akşam oyunda sarf ettiği hakaret kelimeler çok kötü ve kin besleyiciydi. Bizler hepiniz arkadaş bir dost olarak görüyor olup bu şekilde olmasını temenni ediyoruz.Merhaba RoA
Bu Oyunda ilk loncam olan RoA Oyunda En Guvenilir Olan ve devamı olan bir Lonca Oldugunu Herkes Biliyor...
RoA Loncasına Laf diyenler İyi dusunup o sekilde bir laf soylesinler önce kendi Loncalarına bakıp laf soyleme hakının olup olmadıgını dusunup yazmaya kalksınlar...
RoA Loncası Ve uyeleri Herzaman Benim Deger Verdigim Kişilerledir....
Saygılarımızla.
Raiders OF AnatoliA Ailesi ..
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Buqrahan yazdı:PHxBuĞRaHaNx[BuĞRaHaN][/i][/b]Buqrahan yazdı:Öncelikle Merhaba,
Durmadan gelişip değişen İKVde. Bizde Loncamızı daha İYİ GÜVENİLİR ve SAYGILI bir Lonca yapmak için bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık...Ayrılanlar ve Yeni Gelenler sonucunda Aşağıdaki Listeyi Hazırlamış bulunuyoruz ;
İŞTE GURUR TABLOMUZ:
- PhxLiDeR - PhxMeCNuN - Phmecnun KuRuCu
PHxHaNıMaĞa - PHxVaVeYLa - Phxgurbet YeTKiLi
PHxVioLeNT - Phxwonka
PHxBuĞRaHaNx - PHxBuĞRaHaNxS - PHxBuĞRaHaNxB - PHxBuĞRaHaNxM YeTKiLi
PHxUNUTULMAZ - PHxKaDeRiMSiN - PHxDaGLaReFeSi
PHxJuStWatCh
Phxhealer
PHxLaNeT
phxPOWERFUL
PHxWuSLaT - Phxvuslat
PHxIICouRGeOuSII
Phxsekerhastası - Phxseker
Phxsamsunlu
PhxPRenSs - PhxPReNSeS
PHxIIIsaFFetIII
PHxVeDaBuSeM
Phxbetül
Phxkonqueror
Phxleqendtpe - phxIIISeFaIII
Phxoktay - PHxCANKURTARAN
Phxkırkdört
PhxIISaMeTII
PHxPLaNeTHuNTeR - Phxufuq
Phxrapuss
phxIIxThEşHoPxII
Phxnewerback
DÜZENLENMİŞTİR!..
ÖN BİLGİ:(!) Loncamıza alım yoktur. Tanıdık ve güvenilir Kişiler loncamıza alınma şansına sahiptir...
Web Sitemiz EN KISA zaman içerisinde TEŞKİLAT Halkı'nın beğenisine sunulacaktır...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Buqrahan yazdı:Öncelikle Merhaba,
Durmadan gelişip değişen İKVde. Bizde Loncamızı daha İYİ GÜVENİLİR ve SAYGILI bir Lonca yapmak için bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık...Ayrılanlar ve Yeni Gelenler sonucunda Aşağıdaki Listeyi Hazırlamış bulunuyoruz ;
İŞTE GURUR TABLOMUZ:
- PhxLiDeR - PhxMeCNuN - Phmecnun KuRuCu
PHxHaNıMaĞa - PHxVaVeYLa - Phxgurbet YeTKiLi
PHxVioLeNT - Phxwonka
PHxBuĞRaHaNx - PHxBuĞRaHaNxS - PHxBuĞRaHaNxB - PHxBuĞRaHaNxM YeTKiLi
PHxUNUTULMAZ - PHxKaDeRiMSiN - PHxDaGLaReFeSi
PHxJuStWatCh
Phxhealer
PHxLaNeT
phxPOWERFUL
PHxWuSLaT - Phxvuslat
PHxIICouRGeOuSII
Phxsekerhastası - Phxseker
PhxPRenSs - PhxPReNSeS
PHxIIIsaFFetIII
PHxVeDaBuSeM
Phxbetül
Phxkonqueror
Phxleqendtpe - phxIIISeFaIII
Phxoktay - PHxCANKURTARAN
Phxkırkdört
PhxIISaMeTII
PHxPLaNeTHuNTeR - Phxufuq
Phxrapuss
phxIIxThEşHoPxII
Phxnewerback
PHxBuĞRaHaNx[BuĞRaHaN]
DÜZENLENMİŞTİR!..
Web Sitemiz EN KISA zaman içerisinde TEŞKİLAT Halkı'nın beğenisine sunulacaktır...
www.PhClan.org
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Loncamız alımlar en kısa zamanda başlayacaktır... :arrow: :arrow: :arrow:
Loncamıza katılmak isteyen kişi/kişiler:
1- Forumumuzda belirtilen Başvuru Formuna başvurunuz.
2- Forumumuza başvurduktan sonra isteğiniz. En kısa zaman içerisinde kabul edilmek için.Lonca Üyelerinin Onay'ına gidilecektir...(Mesela: %55 Onay ile ..... isimli kullanıcı Loncamıza katılmıştır. Hayırlı - Uğurlu olsun.)
Önemli Not(!): Lonca üye/üyelerine '' Ben önceden katılmıştım '' Vb. Sorular sormayınız. Zaten Bizde Başvuru Formunu dolduracağız. Amacı lonca üyelerinin gerektiği zaman birbirlerinden haber almalarıdır.
Önemli Not2(!): Bu Başvuru Formundaki bilgileri yalnızca FERHAT(PhxLiDeR) (sizin değişinizle Nam-ı Diyar Mecnun
) görücektir. Gerektiği zaman ulaşabilmek için.
Lonca sitemiz www.PhClan.org Şuan yapım aşamasında olup en kısa zaman içerisinde sizlerin beğeninize sunulacaktır.
Loncamıza katılmak isteyen kişi/kişiler:
1- Forumumuzda belirtilen Başvuru Formuna başvurunuz.
2- Forumumuza başvurduktan sonra isteğiniz. En kısa zaman içerisinde kabul edilmek için.Lonca Üyelerinin Onay'ına gidilecektir...(Mesela: %55 Onay ile ..... isimli kullanıcı Loncamıza katılmıştır. Hayırlı - Uğurlu olsun.)
Önemli Not(!): Lonca üye/üyelerine '' Ben önceden katılmıştım '' Vb. Sorular sormayınız. Zaten Bizde Başvuru Formunu dolduracağız. Amacı lonca üyelerinin gerektiği zaman birbirlerinden haber almalarıdır.
Önemli Not2(!): Bu Başvuru Formundaki bilgileri yalnızca FERHAT(PhxLiDeR) (sizin değişinizle Nam-ı Diyar Mecnun
Lonca sitemiz www.PhClan.org Şuan yapım aşamasında olup en kısa zaman içerisinde sizlerin beğeninize sunulacaktır.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Planet Hunter Loncası olarak haftanın belirli günlerinde grup bölgelerine gidilecektir.Loncamıza kayıtı ve aktif olan tüm arkadaşların bu organizana destek vermesi gerekmektedir.Son sözü loncamızın yetkililerine bırakıyorum.Son düzenlemeler onlar tarafından yapılacaktır.İyi Forumlar..
Lonca yetkilisi olamadığım için yeni konu açmak istemedim.Ama ben (PHxKıRKDöRT) ve PHxHaNıMaĞa ile ortak bir karar aldık lonca liderimiz PhxLiDeR'inde desteğinin olacağından eminim.
Planet Hunter Loncası olarak haftanın belirli günlerinde grup bölgelerine gidilecektir.Loncamıza kayıtı ve aktif olan tüm arkadaşların bu organizana destek vermesi gerekmektedir.Son sözü loncamızın yetkililerine bırakıyorum.Son düzenlemeler onlar tarafından yapılacaktır.İyi Forumlar..