Online Soru - Cevap [BETA]
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Online Soru - Cevap [BETA]
Çok güzel düşünülmüş bir uygulama , Tüm İKV halkına faydalı olması dileğiyle

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
Kindar Herşey İyide Benim EPemin bulunmasınada Yardım etseniz?
Kaç yıldır Bi Yardım yokk!
Kaç yıldır Bi Yardım yokk!

Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●

- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Çok güzel ve olması gereken bir uygulama. Hayata geçiren ve bu konuda emek harcayan herkese Teşekkürler.
Forum da Soru ve sorunlarımıza hızlı ve etkili cevaplar alabalıceğimiz bir sistem.
Bu konuda çalışan arkadaşlara kolaylıklar dilerim.
Forum da Soru ve sorunlarımıza hızlı ve etkili cevaplar alabalıceğimiz bir sistem.
Bu konuda çalışan arkadaşlara kolaylıklar dilerim.
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: İnferno Team
Soruların tek konuda forumda daha hızlı cevaplanması genele de hitap edecektir.
Ancak en önemlisi önem bakımından daha hafif sayılacak konuların Destek Formu üzerinden gönderilmesinin önüne geçilmiş olduğundan destek formuna yollanan sorularda azalma olacak ve az sayıdaki bu sorulara yanıt verilmede sanırım ve umarım çok daha hızlı olunacaktır.
Saygılar.
Ancak en önemlisi önem bakımından daha hafif sayılacak konuların Destek Formu üzerinden gönderilmesinin önüne geçilmiş olduğundan destek formuna yollanan sorularda azalma olacak ve az sayıdaki bu sorulara yanıt verilmede sanırım ve umarım çok daha hızlı olunacaktır.
Saygılar.
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Sayın Yetkili;
Malumunz maden sistemi ile ilgili hem desteğe gelen hemde forum vasıtası ile dile getirilen onlarca talep/arzu/şikayet sözkonusu.Sizlerinde bu talep/arzu/şikayet leri değerlendirdiğinizi forum vasıtası ile öğrendik. Konuyla ilgili gerekli iyileştirmenin ne zaman yapıalcağı hususnda bizlere bir açıklama yapacakmısınız.
Saygılarımla.
Malumunz maden sistemi ile ilgili hem desteğe gelen hemde forum vasıtası ile dile getirilen onlarca talep/arzu/şikayet sözkonusu.Sizlerinde bu talep/arzu/şikayet leri değerlendirdiğinizi forum vasıtası ile öğrendik. Konuyla ilgili gerekli iyileştirmenin ne zaman yapıalcağı hususnda bizlere bir açıklama yapacakmısınız.
Saygılarımla.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çok güzel düşünülmüş. Böylelikle forumda yönetici içeri buraya kimse bakmıyor gibi başlıklar yerine direk bilgi verilmek istenen konu yazar umarım. Ancak ilk incelemelerimden farkettiğim üzere korktuğum gibi olduğunu gördüm. Çoğu arkadaşım geçmişi incelemeden (inceleyenleri tenzi ederim) direk sorusunu sormuş. Aynı soru defalarca sorulmuş buda hali ile incelmeyi uzatıyor. Umarım bunun bilincine varıp sorular sorulur ki, bu hem yönetimi sıkmasın hemde bizler kafamızı kurcalayan konularda aydınlanalım.
Aslında sorulan soruların içeriğine bakınca yönetimin içerikle ilgili çizdiği alanı bile dikkate almadan sorular sorulmuş. Hakkımızda hayırlısı diyorum ve uygun bir şekilde kullanılırsa (ilgilileri aynı sorular ile bunaltmadan) faydalı olacaktır.
İyi forumlar.
Aslında sorulan soruların içeriğine bakınca yönetimin içerikle ilgili çizdiği alanı bile dikkate almadan sorular sorulmuş. Hakkımızda hayırlısı diyorum ve uygun bir şekilde kullanılırsa (ilgilileri aynı sorular ile bunaltmadan) faydalı olacaktır.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
sayın yetkili,
oyunda e-pin satışı yasak mı son günlerde meranda herkes satmaya başladı ancak herkes yasak olmadığını söylüyor.. benim arkadaşım ''Öldürücüü'' bu sebeple 3yıl ban yemişti onunda banı açılmış bende yasağın kalktığını düşündüm netlik getirirmisiniz...
oyunda e-pin satışı yasak mı son günlerde meranda herkes satmaya başladı ancak herkes yasak olmadığını söylüyor.. benim arkadaşım ''Öldürücüü'' bu sebeple 3yıl ban yemişti onunda banı açılmış bende yasağın kalktığını düşündüm netlik getirirmisiniz...
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Böyle bir çalışma görülmeye değer ! Ellerinize Sağlık
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Tebrikler , gerçekten faydalı olabilcek bir uygulama .. Çok çok iyi düşünülmüş birşey emekleriniz için Teşekkürler ...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi