anlayan analdı anlamıyosan o snin ktlığın=)MORDuMan yazdı:anladım desem yalan olur xDfundafuni yazdı:oynr eski eleman eski oynayıcılardan zaten=)))MORDuMan yazdı:benden mi ii becerken top die oynarım senle xDxDfundafuni yazdı:sendne ii becerrim ama sn gölgede bırakmak istemem:D
Kısa Bir Ara Verebilirim
Re: Kısa Bir Ara Verebilirim
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
2 kişi konşuyoruz ben anlamadığıma göre anlayan kimse yok buda demek oluyoki anlatma kıtlığın var xDfundafuni yazdı:anlayan analdı anlamıyosan o snin ktlığın=)MORDuMan yazdı:anladım desem yalan olur xDfundafuni yazdı:oynr eski eleman eski oynayıcılardan zaten=)))MORDuMan yazdı:benden mi ii becerken top die oynarım senle xDxDfundafuni yazdı:sendne ii becerrim ama sn gölgede bırakmak istemem:D

laflara bak sem sende anlam kıtlığı var benm anlatma kıtlığım yok:D
o zaman yazı yazmayı beceremiosun xDfundafuni yazdı:laflara bak sem sende anlam kıtlığı var benm anlatma kıtlığım yok:D

f klavyeden yazıyorum ne bekliyosun f klavyedne yazan bi insna için 4/4lük yazmasını mı:DMORDuMan yazdı:o zaman yazı yazmayı beceremiosun xDfundafuni yazdı:laflara bak sem sende anlam kıtlığı var benm anlatma kıtlığım yok:D
oda snn sorunun zorlamı kullandırıyolar boz bilerek söle yenisini alsınlar xDfundafuni yazdı:f klavyeden yazıyorum ne bekliyosun f klavyedne yazan bi insna için 4/4lük yazmasını mı:DMORDuMan yazdı:o zaman yazı yazmayı beceremiosun xDfundafuni yazdı:laflara bak sem sende anlam kıtlığı var benm anlatma kıtlığım yok:D

güzel fikirmiş bunu deniycem ne festasn sen kırk yıl düşünsme aklıma gelmesdil:DMORDuMan yazdı:oda snn sorunun zorlamı kullandırıyolar boz bilerek söle yenisini alsınlar xDfundafuni yazdı:f klavyeden yazıyorum ne bekliyosun f klavyedne yazan bi insna için 4/4lük yazmasını mı:DMORDuMan yazdı:o zaman yazı yazmayı beceremiosun xDfundafuni yazdı:laflara bak sem sende anlam kıtlığı var benm anlatma kıtlığım yok:D
farkımız tarzımız xDxDfundafuni yazdı:güzel fikirmiş bunu deniycem ne festasn sen kırk yıl düşünsme aklıma gelmesdil:DMORDuMan yazdı:oda snn sorunun zorlamı kullandırıyolar boz bilerek söle yenisini alsınlar xDfundafuni yazdı:f klavyeden yazıyorum ne bekliyosun f klavyedne yazan bi insna için 4/4lük yazmasını mı:DMORDuMan yazdı:o zaman yazı yazmayı beceremiosun xDfundafuni yazdı:laflara bak sem sende anlam kıtlığı var benm anlatma kıtlığım yok:D

şu alf herkesin ağzında sakız giib olmuş kullanma bence farklı bi şeyler bul:D
buluruz ayıpsınfundafuni yazdı:şu alf herkesin ağzında sakız giib olmuş kullanma bence farklı bi şeyler bul:D