BU LEKE HİÇBİR ZAMAN TEMİZLENMEZ!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

OoJOKERoO YA CEVABEN!

Mesaj gönderen Ocipres »

Re: BU LEKE HİÇBİR ZAMAN TEMİZLENMEZ!

Yeni ileti OoJOKERoO 17 Şub 2011 00:06
Ocipres;
sorduğum bu soru ciddidir lütfen ciddi bir cevap bekliyorum.

ekşi sözlük veya uludağ sözlük veya itüsözlük bunlardan birisinde yazarmısın?
Mademki ciddi bir soru sordun,ciddiyetle cevap vereyim sevgili kardeşim.Öncelikle soruyu sorduğun forum yazısına cevap yazmayıp yeni bir forum konusu gibi yazmamın sebebini açıklayayım.'Bu Leke Hiçbir Zaman Çıkmaz' konulu yazım, benim için gündemden düşmüş bir yazımdır ama tanıma fırsatım olmamış bir arkadaşımızın naif yorumuyla bu yazım güncellendi.Tekrar güncellememek için burda yazmak istedim hemde arzu ettiğin ciddiyetide böylece perçinlemiş oldum.

Soruna gelince:Bunu ne maksatla istiyorsun tam anlamama rağmen bahsettiğin sitelerden sadece ekşi sözlüğe bir göz atmışlığım var oda bana pekte sıcak gelmedi.Terimleri lakayt bir biçimde açıklamaya çalışan bir site izlenimi uyandırdı bir dahada kesinlikle girmem o siteye.Diğer sitelerdende haberim yok.İkv' nin teşkilat sunucusuna ait forum bölümünde sevilsin sevilmesin yazılarımı paylaşmak benim için hoş bir uğraşı.Bu forum bölümü özgür kaldığı sürece saygı sevgi çerçevesinde nacizane paylaşcağım düşüncelerim olacak.Sorunu anladığım kadarıyla cevaplamaya çalıştım.Umarım tatmin olmuşundur.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: BU LEKE HİÇBİR ZAMAN TEMİZLENMEZ!

Mesaj gönderen Ocipres »

Yönetimi sert eleştirmekten ne zevk almışlığım nede bunu yapmaya bir an bile tereddüt etmişliğim var.Kendiliğinden gelişen bu altına yazdığım arkadaşın sorusuna cevabım , gereksizce bana konuyu tekrar yapma kaygısndan yeni bir forum sayfasında yazmama sebeb olmuştu.Forum yetkisili arkadaşımız büyük bir incelik yapıp cevabı olması gereken yere aynen ekleyip onu iptal etmiş.Hemde yazının gündemde kalmasını göze alarak.Bu çok takdire değer düzenlemeyi alkışlıyor,forum yazılarına müdahale işte budur diyorum.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."

“Genel Sohbet” sayfasına dön