arkadaşlar bn aktivasyon yenılye tıkladıgımda kullanıcı adı bulunamadı dıyor
yardımcı olursanız sevinirim
TTNET TEK ŞİFRE HATALARI [ÇÖZÜM]
Re: TTNET TEK ŞİFRE HATALARI [ÇÖZÜM]
EcLipSeHeaRT(^Latif)
yNçRxToLGaGS (^Latif)
yNçRxToLky (^Ejder)
yNçRxDaddaRio (^A.Keyf)
İlk önce konuşmaktan korkarsın sevdiğinle,Sonra ona aşık olmaktan..
Bunlar neyse de, en son kaybetmekten korkarsın işte..
yNçRxToLGaGS (^Latif)
yNçRxToLky (^Ejder)
yNçRxDaddaRio (^A.Keyf)
tmm arkadaşlar hallettım
EcLipSeHeaRT(^Latif)
yNçRxToLGaGS (^Latif)
yNçRxToLky (^Ejder)
yNçRxDaddaRio (^A.Keyf)
yNçRxToLGaGS (^Latif)
yNçRxToLky (^Ejder)
yNçRxDaddaRio (^A.Keyf)
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
sorun yaşayan arkadaşlara faydalı olabilir.
http://www.ttnet.com.tr/web/306-2329-1- ... _tek_sifre
http://www.ttnet.com.tr/web/306-2329-1- ... _tek_sifre
Koray YAR
Yani ne desem bilmiyorum bu saçmalığı çıkaran ttnete mi yoksa bu sorun karşısında bu kadar aciz zavallı kalan ikv yönetiminemi kızalım arkadaş çıkmış diyor eski ttnet hesaplarınızdan yapın eski ttnet hesabım ttmail uzantılıydı onu değiştirdim sonra üyeliğimi aktifleştirdim ve çok normal bir şekilde ttnet sitesinde tek şifre üyeliğime girebiliyorum fakat bu üyelikle ikvye girmek istediğim zaman tam karakter seçim yerine gelmeden önce üyeliğiniz kullanıcı isminiz ve şifreniz onaylanmadı diyor artık eski ttnet postama dönme şansımda yok Allahtan plusu online işlemlerden almıştımda hemen iptal ettim ama o kadar emeğe yazık oldu kendileri kaybeder ne haliniz varsa görün 3 yıldır oynadığım oyunu bırakıyorum
Gakgoşbey
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Neden Herkezde Bu Sorun Varki Ben % Dakikada Çözdüm Bu Sorunu :?
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
sen adsl numaranı vererek uye olmussan taa en başta sorun cıkmazTham1HayOne yazdı:Neden Herkezde Bu Sorun Varki Ben % Dakikada Çözdüm Bu Sorunu :?
sorun bizim gibi adsl numrasını vermeden uye olanlarda cıkıyor.ttnete erısemıyoruz,erişebilenlerde adsl numarasını gırse bıle hata devam edıyor
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
3 numarayla gösterdiğiniz sorunu yaşıyorum,ADSL bilgilerimi de doldurdum fakat hala giremiyorum oyuna :?WHiTexDeWiL yazdı:Merhaba ArkadaşLar Sorduğunuz Soruları kısaca yanıtlayayım
*1- TTnet tek Şifre yi Hangi üyeliğimde aktif etmeliyim.?
Cevap: Karakterlerinizin olduğu üyelik üzerinden Sayfa başındaki işlemleri takip Ediniz..
*2- TTnet Tek şifre Hesabımı aktif ettim. Sonrasında Şifremide yeniledim ama Halen oyuna giriş Yapamıyorum.?
Cevap: Bunun iki sebebi olabilir. Öncelikle şifrenizi Rakamlarla oluşturun. 15 karakterden fazla kullanmayın. Şifrenizi tekrar yenileyin. Yenilediğiniz şifre ile ilk olarak TTnet Tek Şifre Giriş Sayfasından Üye girişi yapın.
*3- TTnet Tek Şifre Sitesinden Giriş yaptım Üyeliğim Sitede Aktif Ancak Oyuna Giremiyorum.?
Cevap:TTnet Tek Şifre İle İkv Sunucularına Erişebilmek İçin TTnet Tek Şifre Sitesine Giriş Yaptıktan Sonra ÜYELİK BİLGİLERİ Kısmından ADSL bilgilerinizi doldurup Güncellemeniz gerekmektedir. (ADSL Kullanıcı adınızı Ve Şifrenizi Bilmiyorsanız 444 0 375 TTnet Müş. Hz. Öğrenebilirsiniz.)
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
E-posta adresi kayıtlı değil ya da hatalı giriş yaptınız. Lütfen tekrar deneyiniz.
hmngym ttnet hmngym
hmngym ttnet hmngym
ben smileyim bn napcam yha bn bedava ttnet üyelik aldım.
Evet Son Günlerde Daha Doğrusu Tek Şifre sistemi ile gelen Bir Sürü SAçmalık evet Sıralayalım mı ?
1- TTNET Abonesi değilseniz SAdece TTNET Müzik ve Oyun Uygulamalarına Erişim SAğlaya biliyorsunuz.
2- Eğer TTNET Hesabı Acarken Bilgilerinizi VErmedi iseniz Boşuna Çözüm Beklemeyin Karakterinizi Sobee Veya Mynet ÜYeliğine Taşıyın.
3- TTNET Bilgilerinizi Tek Şifremi İşlemi Sonrası Girdi isenizde Oyuna Hiç bir ŞEkilde Erişim Sağlayamıyorsunuz. Kullanıcı Adı ve Şifreyi Girdiğinizde ( Tek Şifre ile web üzerinden TTNET Oyun veya müzik Bu uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz. ) Fakat İkv Erişim de Kullanıcı Adı ve Şifre Hatalı İbaresini Alırsnız.
4- Bu Sorunlar İçin İkvdestek'e Mail Atmaya Kalktığınız Zaman Alt Kısımda Cıkan TTNET Üyelikleri ile ilgili destek için 444 0 375 Nolu Numarayı Arayın demesi
5- TTNet Müşteri Hizmetlerini ARadığınız Zaman Tam 40 dk Görüşmeden Sonra Arıza Kaydı aldık size Dönecez Denilip 72 Saattir GEri Dönülmemesi
6- Daha Bir Sürü Sebeb Ve Elde var 72 saattir Oyuna Erişim Sağlayamayan Bir Sürü Oyuncu ve Son Olarak ikvdesteğe Mail Atıp 30 saatte aşkın bir süredir cevap verilmemesi DAha Bir Sürü neden Ve Elde var 0 yine
1- TTNET Abonesi değilseniz SAdece TTNET Müzik ve Oyun Uygulamalarına Erişim SAğlaya biliyorsunuz.
2- Eğer TTNET Hesabı Acarken Bilgilerinizi VErmedi iseniz Boşuna Çözüm Beklemeyin Karakterinizi Sobee Veya Mynet ÜYeliğine Taşıyın.
3- TTNET Bilgilerinizi Tek Şifremi İşlemi Sonrası Girdi isenizde Oyuna Hiç bir ŞEkilde Erişim Sağlayamıyorsunuz. Kullanıcı Adı ve Şifreyi Girdiğinizde ( Tek Şifre ile web üzerinden TTNET Oyun veya müzik Bu uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz. ) Fakat İkv Erişim de Kullanıcı Adı ve Şifre Hatalı İbaresini Alırsnız.
4- Bu Sorunlar İçin İkvdestek'e Mail Atmaya Kalktığınız Zaman Alt Kısımda Cıkan TTNET Üyelikleri ile ilgili destek için 444 0 375 Nolu Numarayı Arayın demesi
5- TTNet Müşteri Hizmetlerini ARadığınız Zaman Tam 40 dk Görüşmeden Sonra Arıza Kaydı aldık size Dönecez Denilip 72 Saattir GEri Dönülmemesi
6- Daha Bir Sürü Sebeb Ve Elde var 72 saattir Oyuna Erişim Sağlayamayan Bir Sürü Oyuncu ve Son Olarak ikvdesteğe Mail Atıp 30 saatte aşkın bir süredir cevap verilmemesi DAha Bir Sürü neden Ve Elde var 0 yine
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII