Çarım soyuldu

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Çarım soyuldu

Mesaj gönderen JouRney »

Altinyalniz yazdı:Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.

Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.

NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız ikinci bir başvuruyu bir defa daha yapabilirsiniz yada önceki başvurunuzu yineleyebilirsiniz.

Ben 1 hafta önce gönderdım bi mail 1 haftadır gelmedıği için dün yine mesaj attım yanı aynı gün içinde 2 yada daha fazla mail felan göndermedım 1 tane gönderdım ama hala gelmedı cevabı...!!!
:idea: :arrow:
JouRney yazdı:İKV Destek Takımı İKV Camiası'nın tamamına hizmet verme çabasındadır. Aynı gün içinde yapılan ikinci ve sonraki başvurular sizin yanıt almanızı geciktireceği gibi diğer oyuncularında yanıt almasını geciktirmektedir.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Altinyalniz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Altinyalniz »

JouRney yazdı:
Altinyalniz yazdı:Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.

Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.

NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız ikinci bir başvuruyu bir defa daha yapabilirsiniz yada önceki başvurunuzu yineleyebilirsiniz.

Ben 1 hafta önce gönderdım bi mail 1 haftadır gelmedıği için dün yine mesaj attım yanı aynı gün içinde 2 yada daha fazla mail felan göndermedım 1 tane gönderdım ama hala gelmedı cevabı...!!!
:idea: :arrow:
JouRney yazdı:İKV Destek Takımı İKV Camiası'nın tamamına hizmet verme çabasındadır. Aynı gün içinde yapılan ikinci ve sonraki başvurular sizin yanıt almanızı geciktireceği gibi diğer oyuncularında yanıt almasını geciktirmektedir.
Tamamda aynü gün içinde 2 tane mail göndermedımkı 1 tane gönderdım onun cevabı da bir haftadır gelmedı
Altınyalnız/ALTINIIBeRaTIII/Şifalazımmı
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

"oyunda babana bile güvenmeyeceksin" felsefesiyle bir istisna hariç açıldığından beri hiç soyulmadan oynuyorum. bir kere arkadaş kazığı yedik, onunda maliyeti çok düşüktü. en güzeli kimseye güvenmemek.
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön